Gerets, başarılı takımı bozmuyor. Ümit yine tek forvet; İliç, Arda ve Hasan Şaş ona destek verecek. Kalabalık orta saha ile rakibe alan bırakılmayacak.
7 YIL ÖNCE KAZANDI G.Saray derbiye kilitlendi. 1999'dan beri F.Bahçe'yi Kadıköy'de yenemeyen sarı-kırmızılılarda futbolcular buna son vermek için kendilerini kampa alırken, teknik direktör Gerets de Florya'da üs kurdu. Rakibin kasetlerini didik didik edip taktik belirlemeye çalışan Belçikalı hocanın, hep merak konusu olan ilk onbiri ise bu kez şimdiden belli. Aslan'ın Şükrü Saracoğlu'nda Sivas onbiri ile mücadele etmesi bekleniyor.
NECATİ YEDEK GÜÇ Gerets'in Yiğidolar'ı 3-1 yenen Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Ergün, Hasan Şaş, Ayhan, İnamoto, İliç, Arda ve Ümit'ten oluşan onbiri çok beğendiği ve derbide de bozmayacağı öğrenildi. Ümit'i yine tek forvet oynatacak Belçikalı hoca, orta sahayı kalabalık tutup F.Bahçe'ye boş alan bırakmamayı hedefliyor. İliç, Arda ve Şaş hücuma da destek olacak. Necati ve Kabze ise 2. yarıya saklanacak.
Hangi kadro olursa olsun FB bu maçı alır.
quote:
Orjinalden alıntı: fatihy
Bu maçı almak demek biraz kibar olur maalesef ve sadece maalesef diyorum ve ekliyorum hafta sonunda oynanacak maçın tarihini öncelikle GS arkadaşlara soruyorum ve ekliyorum sonuç en az 3-0 yada daha farklı da olabilir çünkü FB nin GS olan tarifeleri her zaman farklı olmuştur ve son olarak Geretse tavsiyem orta sahayı kalabalık tutacağına öncelikle defansı kalabalık tutsun ki çok daha fazla gol olmasın.
quote:
Orjinalden alıntı: bahridagli
quote:
Bu maçı almak demek biraz kibar olur maalesef ve sadece maalesef diyorum ve ekliyorum hafta sonunda oynanacak maçın tarihini öncelikle GS arkadaşlara soruyorum ve ekliyorum sonuç en az 3-0 yada daha farklı da olabilir çünkü FB nin GS olan tarifeleri her zaman farklı olmuştur ve son olarak Geretse tavsiyem orta sahayı kalabalık tutacağına öncelikle defansı kalabalık tutsun ki çok daha fazla gol olmasın.
1.artık gol yime olayı defansa göre değil orta sahaya göre orta sahda oyuna hakım olursan gol yimezsin
2.fener fark atacak diyorsunuz ama birde yenezse ozman halınızı dusunun bakam bi
quote:
Orjinalden alıntı: bahridagli
quote:
defasın kalabalık olmasıyla gol yenilmio olsaydı Shakthar(Lucescu dönemi hariç) daha hiç gol yememiş olrdu
maç öncesi iddialı konuşmak doğru değil, bence de kazanmaya yakınız ama futbol bu ne olacağı belli olmaz, desteksiz fark atarız derseniz, aksi bir sonuçta alay konusu olursunuz.
ben sadece gönlümden geçeni söyleyim, hiçbir zaman fb nin gs ye fark atmasını bu kadar çok istememiştim, ondan sonra da oturup telegol izlemek istiyorum. mesela 10-0 olsun, sonra serhat elinde uyduruk kanıtlarla biz de 1915te 11 tane atmıştık falan desin. tabi olacak şey değil bunlar ama istiyor işte deli gönül