Şimdi Ara

Kadınlar GERÇEK AŞK ACISI çeken bir erkeği neden anlayamaz ve neden hep erkekler mağdur ? GERÇEKLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
12
Favori
6.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quantum Limit

Sağ ol

Bir sorum olacak bakar mısın ??

Tabii hocam, buyur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    Nickin çok ilginç hocam. Bu ismi niye seçtin, sebebi ne acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nickin çok ilginç hocam. Bu ismi niye seçtin, sebebi ne acaba

Çirkin olmak çok kolay çünkü hocam. Ben çirkinim, yakışıklı veya güzel olmak zor ve çok adaletsiz.

• Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi tipli olmak niye adaletsiz olacakmış, yanlış bir önerme. Bu zaten genden gelen bir özellik. Güzel veya çirkin olmayı seçmek elimizde değil ki. Ben mesela slav tipliyim yüz hatlarım düzgün sayılır ama ne işime yaradı bu ?

HİÇ !

Red yedim diye yıllarca aşk acısına katlanmak zorunda kaldım. Sevmeyi ve sevilmeyi tabi hala çok isterim ama biraz zamana ihtiyacım var. Böyle şeylere üzmeyin kendinizi hocam, kendi tipinize göre birini mutlaka bulabilirsiniz

• quote:

Hocam iyi tipli olmak niye adaletsiz olacakmış, yanlış bir önerme. Bu zaten genden gelen bir özellik. Güzel veya çirkin olmayı seçmek elimizde değil ki. Ben mesela slav tipliyim yüz hatlarım düzgün sayılır ama ne işime yaradı bu ?

HİÇ !

Red yedim diye yıllarca aşk acısına katlanmak zorunda kaldım. Sevmeyi ve sevilmeyi tabi hala çok isterim ama biraz zamana ihtiyacım var. Böyle şeylere üzmeyin kendinizi hocam, kendi tipinize göre birini mutlaka bulabilirsiniz

Genler hayatta birçok şeyi belirliyor ve bu kişinin değiştiremediği şeylerden birçok şey oluyor. Ben kalben, zihnen çok yıprandığımı hissediyorum. Hayata tutunmak için bir gerekçe arıyorum.

• Aşk acısı çekmek bir insanın kendine yapabileceği en büyük ihanettir.
    Birisiyle ciddi düşünüyorsan gönlün varsa tipini sesini ruhunu beğendiysen şans verirsin o bunu kullanamazsa yoluna bakarsın. Bu kadar basit olay bunu zorlaştırmak manasız.

Günümüzde hiç kimseye değer vermeyin anı yaşayın. Dalga geçmiyorum cidden anı yaşayın. 3 günlük plan bile yapmayın.

• Bilmeden, deneyimlemeden, konuşmayın lütfen. Aşık olmak herkese göre iş değil. Çok duygusal olmalısınız. Ben eskiden öyleydim. Eğer duygusal biriyseniz işiniz çok zor. Aşk sizi illa ki bir şekilde buluyo ve sımsıkı pençeliyor.

Bir kez aşık oldun mu yandın demek. Etkisi anca bir kaç yılda azalacaktır, belki bir ömür de sürebilir var öyleleri. Bu sadece duygusal erkekler için geçerli tabi.

Not: Yengeç burcuyum

• Kadınlar beyni ile sever, erkekler kalbi ile.

Kalpten seven kadın sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Beyin unutur, kalp asla.

Yengeç burcu, çok sakat bir burç. Nedense iyi biliyorum bu burcu. :D

• Sayko RGB S kullanıcısına yanıt
    Yengeç sakat, ne alaka ? Cevap ??

• quote:

Yengeç sakat, ne alaka ? Cevap ??

Duygusallık konusunda.

Senin düştüğün duruma düşmüyorum. Çünkü gerçekten aşık olmadım.

Hangi burçtan olduğumu belirtmeme gerek yok sanırım dahilinde. :)

• Sayko RGB S kullanıcısına yanıt
    Burcun yengeç mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 12 Ekim 2020; 1:12:1 >
  • quote:

Burcun yengeç mi ?

Aynen öyle

• Ya kötü kadınlar iyi erkeklere, iyi kadınlar kötü erkekleri buluyor işte dedem diyordu bence de öyle gibi.

• dik durun eğilmeyin  

• darkolan kullanıcısına yanıt
    Bir baba da aynı şekilde ve aynı ölcüde evladını sevebilir. Bu erkek doğasını kadınlardan daha üstün kılıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.