Şimdi Ara

Kadınlar GERÇEK AŞK ACISI çeken bir erkeği neden anlayamaz ve neden hep erkekler mağdur ? GERÇEKLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
12
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklasik 30 sene içinde illaki bir yerden psikolojisi bozuk insan sayisi %50leri gececegini düşünüyorum yillar gectikce hayat daha fazla kaos oldukca artiyor cok fazla seyle ayni anda ugraşiyoruz bence psikoloji kaldırmıyor cok fazla seye takiyoruz eskiden insanlar bu kadar şeye kesinlikle takmiyorlardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun eskiyle veya yeniyle pek alakası yok. Ben 19 yıl önce aşık olmuştum ve 11 yıl sürdü. Bu tamamen kişinin duygusal yapsıyla alakalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melez_Prens -- 8 Kasım 2020; 13:36:38 >
  • Çok güzel bir yazı. Bunu okurken "onu" hatırladım tekrardan. Aşk hayatım boka battı ondan sonra, hiçbir kızla tekrar birlikte olamıyorum çünkü hala onu düşünüyorum. Garip bir boşluktayım.

• Anlatır mısın hocam, nasıl oldu ?

• Quantum Limit kullanıcısına yanıt

Birkaç ay önce şarkımızın altına atmıştım belki görür diye,1k ya yakın beğeni almıştı sonra instada bana yazan insanlardan dolayı kaldırmak zorunda kalmıştım.

--------------

Aylar önce bir kızla tanıştım. Aylarca konuşmaya başladık, normalde hiçbir kıza tutulmayan ben, tuhaf bir şekilde o kızın etkisine kapıldım. Başlarda benden hoşlanmıyodu ama ona deli gibi tutulmuştum baktığım her yerde onun yüzünü görüyodum sanki. Dediğim gibi her kızdan sıkılan ben ona deli gibi tutulmuştum, beni sevmeyen birini neden seviyodum ben?, Çok saçma neden o peki? ben de bilmiyordum.

Elimden geleni yapmaya çalıştım en sonunda hislerimi olduğu gibi söyledim, evet maalesef o benim gibi hissetmiyormuş...

Günlerce onu unutmaya çalıştım, hatta haftalarca...

Bir gün telefonuma mesaj geldi " Alp, hislerin hala aynı mı?" diye. Ne diyceğimi bilmiyodum. Sonradan açıkladı onun hisleri değişmiş, bana karşı bir şeyler hissetmeye başlamış. Ondan sonra konuşmaya başladık. Birbirimizi baştan tanıdık, hislerimde haklıymışım çok tatlı bir kız bence, ondan hoşlanıyorum ve değer veriyorum. Onu asla kaybetmek de istemiyorum. 

Şarkıyı benimle yeni paylaştı. paylaştığı günden beri dinliyorum büyük ihtimalle dinlemeyi de bırakmıycam. İkimizin şarkısı olmasını istiyorum.

Şu süreç biraz daha düzelsin onunla buluşmak istiyorum. Belki madrigal konser düzenlerse onu götürmek istiyorum :)

Böyle bir şey yapacağımdan onun bile haberi gerçekten yok. Böyle bir düşünceyi ilk siz yani sayfanın altındaki yorumları okuyan arkadaşlar görüyorsunuz. 

Ve sen Beyza eğer bu yorumu okuyorsan seni ilerde hiç üzmeyeceğim bunun sözünü kesinlikle veriyorum, whatsapptan yazdığım gibi. :)

Ve bir ricam var eğer buraya kadar okuduysanız beğenirsiniz çok sevinirim çünkü Beyza'm ilerde görsün istiyorum.

.

Her zaman mutlu olun arkadaşlar, esen kalın...

Son Güncelleme : Yapamadık ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzerezumzum -- 7 Kasım 2020; 12:30:30 >

• Hocam kızla sadece yazışıyor muydunuz. Yakınlığınız oldu mu ?

İzmirde meşhur pubborsa var. Arkadaşlarla konser çıkışı oraya gitmiştik. Orda tanıştık falan bir şeyler oldu. Sonra instasını almıştım ordayken. 3-4 gün sonra yazışmaya başladık. 1 hafta sonra da konakta buluşmuştuk. Sonra soğuk yapmaya başladı. Araya korona olayları girdi falan öyle.

• Siz işi cabuk pişirmişsiniz hocam benim sevdiğim kız 2 yıl boyunca gözümün önündeydi. Kendisi 2 yıllık (eski) sınıf arkadaşımdı.

• Cinsiyetle alakası yok bunun.genel olarak gerçekten seven insanlar mağdur oluyor.

• aga geçenlerde kız bende hoşlanıyordu ben selam filan günaydın tarzı şeyler yazıyordum o da cevap veriyordu mrb günaydın falan filan diye ben buna içimi döktüm dedimki 20 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı çok itildim kakıldım kadınlar tarafından çocukken kızlar dayak yerken onları koruyordum hatta kızlar için dayak yiyordum dedim bir kız için intihar etmeyi bile göze aldım dedim sonra ise bir kız için sigaraya başladım dedim sonra çok iyi bir insansın dedi 3 gündür mrb slm günaydın diye mesaj atıyorum hiç cevap verdiği yok görüldü bile atmıyor yani diyeceğim gerçekten bizim türk kızlarında mı sıkıntı var yoksa bütün dünyadaki kadınlardamı bilemiyorum ama gerçekten bizim kadınlarda sadece bu sıkıntı varsa iyi ama bütün dünyadaki kadınlarda bu sıkıntı varsa baya büyük bir sıkıntı

• Evet genelde sevenler hep mağdur olur ama kadınlar da duygusal bir erkek kadar sevemiyor malesef. Ayrıca bu (aşk) konu hakkında kadınlardan şahsen kendim bilgilendirildim. Kadınlar "yeniliğe" çabuk adapte olurlar ve geçmişteki sevgililerini (daha) kolay onuturlar. Kadınlar doğası gereği, erkelerden farklıdır.

Birkaç örnekten yola çıkarak 3.5-4 milyar insanı genelliyorsunuz.bu yaptığınız ötekileştirme oluyor.

• Merak etme bolca örnek var çevreden ve sosyal medyalardan. Kadınlar en geç bir kaç ay içerisinde aşk acısını çabuk atlatırlar. Ben 19 yıl oldu daha tam unutamadım. Ara bir aklıma gelince moralim altüst oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 7 Kasım 2020; 18:17:58 >
  • Guest-696D1DBE4 G kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin hocam her şeyin çok iyi farkındayım, dilekleriniz için sağ olunuz. Size geçmiş olsun, umarım her şey gönlünüzce olur ve değer veren birini bulup, mutlu ve huzurlu bir hayatınız olur

• Neden hep erkekler mağdur denilmiş başlıkta.
    Sebebi bana göre, yeterince erkeğin ilgi görmemesinde. Yanlız olanın düşünceleri gibi duyguları da çok gelişiyor. Ancak kızlar hiç bir zaman ilgisiz kalmadıklarından, kendi başlarına zaman geçirmiyorlar. Kendilerini sorgulayamıyorlar. Biz, gün içerisinde hiç tanımadığımız insanın bile istemeden kalbini kırsak bunu içimize atarız, keşke şöyle davransaydım vs, diyerek kendimizi sorgulayıp sürekli iyi insan olma yolunda, farkında olmadan gelişiriz. Buna bağlı iyi insan olma yüzdemiz artar iken, duygusal olarak da gelişmekte oluruz. Örneğin bir kızın telefonu en geç 1 dakika arayla çevresinden bildirim alırken, erkek bunun yanında kıyaslanırsa hiç almaz. Dolayısıyla kıza 2 dakika öncesinde geçen birşeyi sorun, çok önem vermediğini gözlemlersiniz. Yani an'ı yaşayamaya alışmışlardır. Eğer erkekler tam tersi aynı durum hayatı yaşasa, böyle başlıklar bu sefer kızlar tarafından açılırdı. Yani annelik içgüdüsü falan konuları ezberlenmiş ve çeyrek doğru olduğuna inanılan söylemlerdir. Kısacası kızı erkeği beyin de bir fark yok. Kafalar birebir aynı. Şimdi anlattığımı baştan okuyun. Kıza hiç talep yok farzedelim, telefonu bildirim almıyor... erkeğe ise takip talebi yağıyor. Günde 500 mesaj + mevcut arkadaş çevresi derken sadece kahkaha atıp gezip, story atarak eğleniyor :D hiç gelirmiydi aklınıza bir kız ? Bakın, köpek kedi sahiplenip sevmek bile hiç gitmeyeceğini bilerek, sadık kalacağından emin olmaktır sahiplenme hissini tetikleyen bu.. baktığımızda kız da, erkek de, "eşit oranda" evinde hayvan besleme ihtiyacı hissediyor. Yani özünde iki cins de aynı beyin ve birbirine bağlanmak istiyor ama araya sosyal medya dışında (en önemli faktör) + dışarıda ünlüymüş gibi rağbet görmesi sebebiyle bu durum yaşanıyor işte. Bu yüzden erkek mağdur ve aşk acısı çeken taraf. Tabi bu iki taraf içinde ortalama bir örnek (maddi konulara falan değinirsem yaz yaz bitmez)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 7 Kasım 2020; 20:10:0 >

• Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt
    Bu çet olayını geçin, intagram hiç kullanmam. Kadınlar gerçekte aşık olacak türden değiller. Ben açık sözlüyümdür ve bu aşk konusunu ailemdeki ve eski iş yerimdeki kadınlarla detaylıca konuştuk, paylaştık (daha yıllar önce). Eski bayan psikoloğum dahil. Zaten onümüzdeki ay yine seanslara gidecem. Samimi gördüğüm kişilerle her seyi açıkça tartışırım ve gereken bilgiye kaynağından ulaşırım. Zaten aile içinde hep kadınların arasında yetiştim (babasız büyüdüm) ve kadınların içini dışını iyi bilirim. Bazı ayıp şeyler de dahil. Yaşadıkça öğreniriz, iş merakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 7 Kasım 2020; 19:33:33 >

Hocam ben kızları çok şey yapan birisi değilim. Genelde konuştuğum fazla olur 1 kisinin tribini çekemem. Ama bu kızda tuhaf bir şey vardı diğerlerinde olmayan. Doğru kişinin bu olduğunu düşünmüştüm. Demek ki değilmiş. Ondan sonra takıldigim başkaları da oldu ama onun yerini kimse ne tutturdu ne de unutturdu. Bilmiyorum onunla olamıyosam da unutmayı istiyorum.

• MuhammedCihadOğlu M kullanıcısına yanıt

Bizim türk kızlarında sıkıntı var mı bilmiyorum ama sen çok yıkıksın be kardeş. Bu kafayla 10 yıl daha kız bulamazsın.

• > çok şey yapan birisi değilim < derken ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.