Şimdi Ara

Kadınlar GERÇEK AŞK ACISI çeken bir erkeği neden anlayamaz ve neden hep erkekler mağdur ? GERÇEKLER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
12
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Quantum Limit

Asıl sorun erkekler kadar anlayışlı olamamalarıdır. Duygusal erkekler sevgiyi çok yoğun yaşar ve derinden hissederler, kadınlarda ise o tarafsız adanmışlık içgüdüsü yoktur. Gerçekte aşık olan duygusal bir erkek manevi aşkı, sevdiği kadını her daim daha ön planda tutar.
    Kesinlikle haklısınız hocam. üstüne bencillik ve acımasızlıkta var kendilerinde. Ayrıca işte benim o duygusal erkek. Ancak dediğiniz gibiler. Tanışmaya da kapalılar zaten. yumuşak başlı sakin sessiz zeki kızları seviyorum ben. Hayır demeyen kimseyi kıramıyacak uysal olanları yani ama bir takip isteği atıyorum (geçmişte tanışık olduklarım) sanki hayatta değilmiş gibi davranıyolar. Mesaj atıyosun görüldü yok vs.. baydı yani içimi gerçekten. Aynısını bana yapsalar hemen meraba derim. Ben sizin hanınızım, o da benim han'ım demiş cengizhan. Hanım kelimesi oradan geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 10 Ocak 2021; 11:18:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt
    Acımasızlığı karıştırmayalım lütfen, o çok farklı, ayrı bir mevzudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quantum Limit

Acımasızlığı karıştırmayalım lütfen, o çok farklı, ayrı bir mevzudur.
    Tipime giyim kuşamıma ayakkabıma bakmadan yardım lazım mı diyen de erkek, Markete girer çıkarken elimin dolu olduğunu görünce kapı tutan da erkek oldu hep. 32 yaşındayım. Bu zamana kadar sadece bana denk geldiyse, acımasızlar dememeliyim tabi doğru.. önyargı sayılır.

• genellemelerden bıktım hakikaten. duygusal erkek de olur duygusal kadın da olur, yok kızlar şöyle erkekler böyle bilmem ne saçmalık. Gerçek aşk acısıymış, şimdi kız için intihar da edersiniz, buyurun gerçek aşk acısı madalyanız

• Aşk acısı çekmemiş kişiler boş yorum yapmasın. Konuyu kirletmeyin bu son uyarım yoksa blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 10 Ocak 2021; 11:57:57 >
  • Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt
    Size denk gelmemiş olabilir bana bir çok kez denk geldi. Dışarıda daha çok zaman geçirmelisin illa denk gelenler olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 10 Ocak 2021; 12:4:36 >
  • Böyle konular açmazsanız sevinirim. Bana eskiyi hatırlatıyor.

2 yıl sevgiliydik. Ailesiyle bile tanışmıştım onların evinde kalmışlığım bile var. 2017-19 arası son zamanlar da ilgisizsin, eski heyecanın yok diye söylenmeye başlamıştı ama ilgisiz değildim sadece uzun süre birlikte olduğumuz için bi monotonluk vardı. Bu yüzden terk etti beni. Naptıysam döndüremedim geri. Artık o tanıdığım sevdiğim kişi yoktu karşımda. Konuşmaları çok değişmişti. Beni sildiği çok belli oluyordu. Bi ay sonra bigün instasını bakayım dedim. Başka bi bebeyle profil fotografı yapmış. Benimle resmimizi atması kaç ay sürmüştü ama daha iki günlük bebeyle resim atmış. Beni kıskandırmak için yaptığına eminim. Benim profil resmim bile hala aynı bakmak isterse kolay bulsun diye değiştirmedim. Herşeye rağmen canı sağolsun güzel anılar bıraktı bende.

2.5 sene oldu neler geldi başıma bu arada ama hala ilk günkü gibi aklımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THIS IS ANGARA V.2 -- 10 Ocak 2021; 15:1:19 >

• THIS IS ANGARA V.2 kullanıcısına yanıt
    Hala çok mu seviyorsunuz ?

• Quantum Limit kullanıcısına yanıt
    Sevmiyorum dersem yalan söylerim ama olmaz da hadi bigün bana dönerse geri artık zor be hocam.
  • THIS IS ANGARA V.2 kullanıcısına yanıt
    Sizi çok iyi anlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.