Şimdi Ara

Kadınlar GERÇEK AŞK ACISI çeken bir erkeği neden anlayamaz ve neden hep erkekler mağdur ? GERÇEKLER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
12
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bi kıza bağlanıyım aylarca konuşayım falan, böyle şeylere gelemiyorum. İkili ilişkiler monotonluga girince sıkmaya başlıyor beni. Ama onda çok farklı hissetmiştim, artık değişmeyi düşünüyodum ama olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş işten geçti diyosun. Şimdi hep o aklında var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quantum Limit kullanıcısına yanıt

Tekrar yazamam iyi bırakmadık konuşmayı. Bilmiyorum belki çok ilerki zamanlarda.

• hocam ortaokuldan beri aynı kişiyi seven bir kız tanıyprum o olmasa tüm yazdıklarınıza inanacağım ama bu kız bildiğin bizim gibi seviyor demek ki erkeklere mahsus bir şey değil bu. Tüm kızları genellemeyin adam gibi seven de var

• Sadece sevmek yetmiyor. Yıllarca aşk acısı çekmeli.

aşk acısı yıkıklar içindir hocam. Kız arkadaş ortamında bahsetmişti. Diyor ki, aramız çok iyi ve eminim yıllarca böyle devam edecek. O yüzden yanlış bir hamle yapmak istemiyorum. Hem öyle sevgili olup ayrılalım istemiyorum. Şimdi ben beklerken o başkalarıyla takılıyor, belki kıskanıyorum ama mutlu olmasını istiyorum. Ona açıldığımda beni reddetmeyecek ve sonsuza dek birbirimizin olacağız. Bunun hayaliyle yaşıyorum ve gerçek olmayacak olmasına ihtimal vermiyorum o yüzden en uygun anı bekliyorum. Herkes gitse de benim kalacağımı anlayacağı günü.

beni de çok etkilemişti hocam  öğrenecek çok şey vardı o kızdan

• Aşk acısı (süreci) duygusallık ölçütüyle alakalıdır. Herkes bizim (benim) kadar duygusal olamaz ama ben dersimi çoktan aldım.

Özeti 4. sayfada belirttim.

• Gercek ask acisi nedir. Su konuyu gormekten tiksiniyorum artik bi kaybolup gidemedi. Hayatimda gordugum en sacma baslik. Ilerde donup bakarsiniz ben ne sacma seyler dusunuyomusum diye. O kadar sacma ki su basligi her gordugumde baya baya rahatsiz oluyorum offffffffffffffff oluyorum. Kufur ediyorum

• Iyi yapmissin tesekkur ederim sikayet ettigin icin. Donanimhaber ekibi bu uslubunu gorup gerekeni yapacaktır. Krallara güvenim tam.

• pyrus apollonir@ uyardım. Trollüğünü ötede yap. BLOK

• Gerçek aşk özünde adanmışlık ve bağımlılıktır. Birini delilercesine sevip benliğinizi yücelterek, kendi "yansımanızı", parçanızı sevdiğiniz kişide bulup, benimsemektir. Gerçek aşk saf sevginin ve masumiyetin sarhoşluğuyla uysallaşarak tüm olumsuz düşüncelerden arınmaktır.

Ya sonra..

Bir şeyler ters gittiğinde tüm kişiliğinizi kaybedersiniz ama hala umutlusunuzdur ve pes etmeye hazır değilsiniz, fakat gerçek hayattan gitgide uzaklaşırsınız. Bir süre sonra acı, sessizlik ve DİPSİZ bir boşluğun içinde bulursunuz kendinizi.

Artık değişim zamanı gelmiştir ve BÜYÜK bir arayış içindesiniz. Yeni hedefiniz tüm eksik parçaları arayıp bulmak ve kendi benliğinizi tamamlayıp yeniden şekillendirmektir. 11 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum, en zor kısım budur.

Sevmek kolay değil fakat unutmak ilerleyen zamanla tam bir kabusa dönüşebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 10 Ocak 2021; 0:36:32 >
    Kıza ulaşamadığın için onu kafanda çok yüceltmişsin ve bunu aşk sanıyorsun. Beraber bir kaç sene geçirseydiniz duyguların bu kadar yoğun olmazdı inan bana:)
  • Herkesin sevme ölçütü farklıdır ve bu durum her erkekte ve kişiden kişiye değişir. Gerçek hayatta belli etmesem de eskiden çok duygusaldım ama dersimi çoktan aldım. Bu hayatta çok sevdiğin birini kaybetmek kadar korkunç bir şey olamaz. Kaybettiğin an geleceğe dair umudunu yitirmiş olursun ama zaman her şeyin ilacıdır ve yıllar geçse de umut solmaz ve küllerinden yeniden yeşerir. Yaşam arzusu isteği gitgide çoğalır fakat eskisi gibi olamazsın. İçindeki çocuk hala yaşıyor ama o artık başka birisi. Genel karakter çizgin aynıdır fakat düşünme yapısı çok daha derin ve felsefiktir.

• Katılıyorum..

Gerçekten erkekler sadece sever. Kadının umrunda olmaz. Elini sallasa elli tane talibi olur. Askerdeyken kız terk eder mi başlığı açtım. Google da çok yorum okudum. Askerdeyken kız arkadaşı terk eden o kadar çok erkek var ki. İntihar edenler, bunalıma girenler, firar edenler gırla. Ben 15 ay da olsa terk etmem misal. Bana dayanma gücü verir, bitince ona kavuşacağım düşüncesi beni rahatlatır. Fakat kızlar öyle düşünmüyor maalesef. 6 ay nasıl beklerim nasıl olsa birini bulacam diye düşünüyor kafası öyle çalışıyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 10 Ocak 2021; 1:22:38 >
  • Başlığa itafen yazayım, neden anlayamaz ? Çünkü, hepsi aynı diye düşünür. Bunun sebebi de tanışmak istediği her erkein hep aynı karakterdeki erkeklerin olması ve bunun nedeni; kızların tanışmaya kapalı olması (bu konuda da arkadaş ortamından çıkmaması) yani özetle herkes aynı değil ama farklıya denk gelemiyolar haliyle..
    Neden hep erkekler mağdur ? Bu da yukarıda yazdığımın sonucu. Uyuşmayan insan tam uyuşmamıştır, bu kadar basit. Bugün kanka dediğine 5 sene sonra selam vermeyen yok mu aramız da örneğin ? Böyle bakın.

• Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt
    Asıl sorun erkekler kadar anlayışlı olamamalarıdır. Duygusal erkekler sevgiyi çok yoğun yaşar ve derinden hissederler, kadınlarda ise o tarafsız adanmışlık içgüdüsü yoktur. Gerçekte aşık olan duygusal bir erkek manevi aşkı, sevdiği kadını her daim daha ön planda tutar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.