Şimdi Ara

Kadınlar GERÇEK AŞK ACISI çeken bir erkeği neden anlayamaz ve neden hep erkekler mağdur ? GERÇEKLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
12
Favori
6.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sınıfta beraber iken bazen konuşurduk, arkadaşça. Spor saatlerinde yanyana voleybol falan oynardık, baya eğlenceliydi. Onu ilk başlarda sanki bir kardeş gibi benimsemiştim, sınıf arkadaşımdı sonuçta. 

Bu güne dek hiç kimseyle paylaşmadıgım bir gerçek var. Aslında ilk dikkat çekici hareketi o yapmıştı bana ve bu davranış beni ileriki yaşantımda derinden etkiledi. 

Çok iyi hatırlıyorum, yıl 2001 idi. Sınıftayız kız baya neşeliydi. Ben arka sıradayım, ona bakıyorum, kız bir anda kediler gibi gerinip kafasını ve ellerini geriye bana (yüzüme) doğru uzatıp anlaşılmayan bir takın şeyler mırıldadı. 

İşte o tatlı gülüşü, neşeyle parlayan o çocuksu gözler, o yüz, o enerji beni sarıvermişti. 

Sonra da tüm inanç sistemim ona bağlandı. Bu meğer dönüşü olmayan bir felaketle sonuçlanacakmış ama farkında değilmişim. Ne olacağını nerden bilebilirdim ki, onu o kadar çok seveceğimi. 

Ona sevdiğimi söyledim, teklif ettim ama sanırım kalbimden geçenleri tam anlayamadı. 

Neyse okul bitmişti ve tatildeyiz. Kızın aynı kasabamızda başka bir okula başlayacağını öğrendim ve ikna etmek için bir son şansım olabileceğini düşünmüştüm. 

Gel zaman git zaman lise başladı. Bir kaç tanıdıktan kız hakkında bilgiler gelmeye başladı kasabayı terk etmiş diye. Duyduklarıma inanamadım. 

Kızın yaşadığı evi biliyodum bizim eski okula yakın. Bir gün sonra direk evinin kapısına gittim. Çıktım 3. kata zili çaldırıyom kimse yok. Yarım saat kadar aralıklı olarak hep çaldım açan yok. Sonra öğtendim ki daireyi satıp annesiyle bize yakın bir kasabaya taşınmışlar (kızın babası yoktu, bende öyle). 

Okuldaki eski öğretmenlerimden hangi okula yazıldığını öğrendim. O kadar çok sevmiştim ki. Yemek yerken kıvrılıp bebek gibi sessizce titreyerek içim içim ağlardım. Can evim topaç gibi olurdu. Bunlar çok saf çok masumane duygulardı. İçim eriyordu, yemekler zehir, gözlerim sel olurdu. 

Bindim otobüse okulu buldum. Güvenlikçilere ve nerdeyse tüm personele sordum ama böyle bir öğrenci yok dediler. Yani yalan değildi gerçek. Onun için her şeyi yapmaya aklıma koymuştum. İnsan dahi öldürebilirdim mutlu olması için ama olmadı işte. Onu sonsuza dek kaybetmiştim ve sonra da kendi benliğimi. 

Yıllarca hiç bir ize rastlayamadım. Beklide ölmüş olabilir kim bilir ama umarım iyidir ve onu sevecek birileri vardır. Çok tatlı, kibar ve zeki bir insan canlısıydı. 

Şu an genel anlamda mutluyum ama keşke o yaşadığım acıları da unutabilseydim diyorum. Çok denedim, çok uğraştım ama olmuyor işte. 

Onu en son 2002'de görmüştüm. Netten bir ara baya araştırdım ama hiç bir iz bulamadım, ölü mü diri mi belli değil. Ölmüş olduğunu bilsem gidip mezarını ziyaret ederdim. O derece çok sevmiştim, annemden, hatta kendi canımdan bile. 

Artık eskisi kadar (delilercesine) sevmesem de o kız kalbimde sonsuza dek bir dost olarak yer edinmiştir. Kim bilir dünya küçük, belikde bir gün yine yollarımız kesişir ve oturup dostça bunları konuşuruz. Onu bir zamanlar nasıl sevdiğimi anlatırım gülüp geçeriz ama aramızda asla bir şey gerçekleşmez çunkü artık bunu kaldıracak kapasitede değilim. 100'lerce kez "ölüp dirildim" ben bir daha ölemem. Yıllar boyu yaşayan bir ölü olmanın yorgunluğunu atıyorum ve şu an kafam daha rahat. 

Şu sözümü sakın unutmayın, ölene kadar hep öğreniyoruz hep olgunlaşıyoruz fakat genel karakter çizgimiz asla ama ASLA değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 13 Ekim 2020; 12:52:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadınlar aşk acısı çekmez biri gider biri gelir. Erkek ise sonuna kadar bağlanır sevmek sevilmek erkek için önemlidir. Sıradan düz bir kıza bile günde 5 kişi mesaj atıyordur bana günde 5 kız mesaj atsa açıkçası ben de aşk acısı çekmem. Ben hayatımda bir kere aşık oldum hala da aşığım. 2 kız teklif yaptı reddettim. Dert değil benim için önemli olan aradığın kişiyi bulmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizayı -- 17 Ekim 2020; 0:16:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nicksizayı kullanıcısına yanıt
    Aşk, sevgi ve duygusallık ölçütüyle alakalı, kimi erkek çok sever, kimi az ama er yada geç o sevgi zamanla (yıllar sonra dahi) solup gider ve yerini gizli bir acı alır. Ara bir hatırlatır sana geçmişini ama bir daha da asla aşık olamazsın, çünkü gerçek aşk bir kez yaşanır.

• Quantum sana şogun metodunu öğretmek isterdim..yıldız savaşlarıdaki anakin skywalker ı biliyorsundur sonra darthwader oluyor.bunu öğrendiğin zaman,suan skywalker isen darthwader olcaksın yanlız,karanlık tarafa geçmek gibi birşey..kara gül(köleleştirme) aşaması var,son aşama bu,master degree..,karşı cinse bilinçli olarak aşk acısı yaşatmayı öğreniyorsun ve aşk acısına veda ediyorsun sonsuza kadar..

• Ruscar R kullanıcısına yanıt
    Hocam yıldız savaşlarını bilemicem, belkide en son 20 yıl oldu izleyeli. O kızı sevmiyorum artık ama geçmişteki çektiğim acılar için üzülüyom bazen. Keşke hiç aşık olmasaymışım diye. Bazen uzun süre yalnız kalınca istemsiz bir hüzün (melankoli) geliyor, nadir olan bir şey ama kaçamıyorum. Oysa çok eskiden böyle değildim ben, genelde pozitif düşünen biriyimdir. Hayat şartları zor olsa bile ümidimi kolay yitirmem. Pek belli etmesem de duygusal bir yapım var ve sevmeye (hala) çok meyilliyim.

Bundan sonra hiç kimsenin (hiç bir erkeğin) üzülmesini istemiyorum. Umarım her şey gönlümüzce olur.

• Offfff bomboşşşşş cümlele ya

• Aşık oldun mu hiç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 5 Kasım 2020; 23:41:42 >
  • Quantum Limit kullanıcısına yanıt

Bir kere aşık oldum hala aşığım ama beraber değiliz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9AD227386 -- 5 Kasım 2020; 23:23:51 >
  • Meşhur yorum vardı yanindakiyle yaşarsın ama aklındakiyle olursun diye

• Hocam aşk acısı er yada geç biter ama keder çok zor iyileşir. Bazen beklenmedik anlarda, rüyada falan o kişi karşına çıkabiliyor. Bu yüzden sevgiye çok ihtiyaç duyabilirsiniz. Başka birini sevmeye her zaman şans tanınmalı ama süreci atlatmak, alışmak genelde zordur. Unutmak için çılgın şeyler denemek zorunda kalabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 6 Kasım 2020; 21:50:7 >
    Evlenmedim ama evlenmeyi gözel alacağım kimse beni sevmedi sevgime karşılık istedim bunca zaman hiç sevilmedim insanlar sevişmeyi sevilmek gibi sanıyor belki ama çok farklı sevilmek nasıl bir duygun yaşamadan ölmek istemiyorum

• Beni de (ailem dışında, babam hariç) pek sevenler olmadı. Uzun yıllar önce çok kısa bir ilişkim, samimiyetim olmuştu sadece (evlilik amaçları flörtler hariç, o hesaba dahil değil).

Emin ol birini sevebilmek, değer vermek çok daha önemlidir. Bu iki taraf için de geçerli, hem kadın hem erkek. Umarım her şey gönlümüzce olur : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 6 Kasım 2020; 22:26:14 >
    Aynı durumdayız bir kaç sene öncesine kadar farkında değildim ama sevilmedigimi bu yaşlarda anlıyorum 30a yaklaştım da:) daha bugün reddedildim yıllar sonra aşık oldum yine husran oldu sevilmeme nedenim tipim mi yoksa başka şey mi bilmiyorum anlatacak olsam cok uzun yazılar yazarimda darlamayayım konuyu kusura bakma

• İsterseniz PM'den devam edebiliriz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.