Şimdi Ara

kadınlar sedan araba kullanabilir mi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
7
Favori
18.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim yaşım 18.Erkeğim.Bende yeni başladım sürmeye oda hb araba corsa.Hiç denemedim sedan fakat acemiysen cinsiyet farketmez zorlanırsın bence.Sürücü kurslarında falanda hb arabayla öğretiyorlar.Park etmeye falan alıştım ben bizim arabayı ama sedan arabayı alıp trafiğe çıkamam açıkçası alışmak gerek diye düşünüyorum.
    Bir bayan sürebilir bence neden olmasın.Kuzenim nissan juke kullanıyor.Alıştıktan sonra problem olmaz
  • Merhaba, 2005 ten beri araba kullanıyorum üstelik manuel 😊 eşimden ve babamdan daha iyi şoförüm ilk babamın Siena sını kullandım, sonra getz kullandım uzunca süre. Ve kesinlikle bayan için Hatchback araba diyorum. Sedanlar gereksiz büyük ve şehir içinde kullanışsız, ayrıca park etme konusu ayrı dert. Biz de araba bakıyoruz ve Hatchback alacağız.
    Bu arada i20 ler nasıl acaba? Getz kullandım 4 yıl boyunca bir kere arıza yapmamıştı çok şükür. İ20 lerin Tipi güzel ve ucuz. Ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jip ve ticari kullanan kadınlar biliyorum. Kendinize güveniyor kendinizi ve başkalarını düşünerek kullanacağınızı göze alıyorsanız neden olmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne fark eder ki bende hb Mazda 323 var babamın caddy daha rahat geliyor önü daha kısa vs sedan karizması var ya

• Bir de unutmayin acemeligi atana kadar siz arabayi tasirsiniz acemiligi atinca da araba sizi tasir :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caracaszibidih kullanıcısına yanıt
    söylediğiniz mantıklı geldi önce bir sedan araç kiralayıp bir süre kullanın içinize sinerse sedan araca yönelirsiniz.
  • Bence bu olaya kadınlar olarak degil de kisesel bakmak lazım kullanabilen de vardır kullanamayan da

• konu sahibi alınmasın.

şu forumda kadın şoförler şöyle böyle diye konu açılsa sayfalar dolusu hikaye anlatılır. herkes şikayet eder. Konuyu bayan açınca değişiverdi herkes.

trafikte bu kadar anlayışlı olsalar bayan şoförler ve herkes çok daha stressiz araç kullanırlar. Aslında konunun neden bu kadar cevap aldığı da ortada.
  • Mercedes 403 model otobusun soforlugu yapan 50 yaslarda teyze gormustum. O gunden sonra her bayan kullanabilir her araci dedim. Korkmaya,tedirgin olmaya gerek yok. Sadece trafigin akisina ayak uydurun ve park edeceginiz yere arac sigar mi sigmaz mi bunu kestirmeye calisin ve bol bol park pratigi yapin. Gerisi zaten ufak araba kullanmayla aynidir. Simdiden hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: caracaszibidih

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Peugeot bipper dan sonra Linea kullandım. Çok büyük geldi bana ama belli bi süre sonra alışıyosun. Önemli olan alışmak bence. İstedikten sonra minibüs de sürersiniz

ooow bipper akabinde linea :)
    çok tatlı olmuştur ama .)

teşekkür ederim .)

sevgiler

Araçla kaza yaptım. Onun tamiratı bitene kadar verdiler Linea yı. Şimdi telefon açtılar bipper hazırmış :) acele etmeseydiniz dedim. Gelecek yaz kesinlikle bipper ı satıp c sınıfı Sedan bi araç alacağım. Onun tadını aldım artık siz de alın bence alışırsınız

• Hiç düşünmeyin gidin bi A3 alın rahatınıza bakın.
  • Trafikte makyaj yapmayında hangi arabayı alırsanız alın. Kullandıktan sonra neden problem olsun ? Benim Mimarlık fakültesinde okuyan bir kız arkadaşım vardı. Doblo ile geliyordu okula. Rengi kırmızıydı falan çokda hoş duruyordu.
  • İlk aracınız sedan olmasın mümkünse sonra trafikte deliriyoruz, hb daha rahat edersiniz.
  • Direksiyona yapışarak kullanmıyorsanız sedan otomobil kullanmak daha mantıklı dışardan bakınca usta şoför eşim e200 komp. kullanıyor canavar gibi kimsede yanaşamıyor
    Araç tavsiyesi olarak bunlardan şaşma (vw BMW audi )
  • çalıştığım okuldaki matematik hocamız bayandı ve accent ile 120-130 gidip makas bile attığını gördükten sonra tüm bayanlar o şekilde kullanabilir diye düşünüyorum önemli olan pratik yapmak
    Eşim de aynı sizin gibi sedan hayranı bir kadın :)
    Her kadın hatchback kullanacak diye bir kaide yok. D segment araç kullanan kadın çok. ben kesinlikle tavsiye ederim.
    14 senedir ailecek sedan arabalara bindik annem ehliyetini babamla birlikte almış ve aktif olarak araç kullanıyor. Şu an kullandığımız araba toyota avensis ve annem çok rahat ediyor görece büyük bir sedan arabamız. Fakat trafikte saygı görüyor ve araç kendisine güven veriyor. Tek eksisi hb araba ile 2 dk da park yeri bulunuyorsa bununla 3 dk da buluyoruz o da çok sıkıntı değil. Kesinlike sedan öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada caravella kullanan gördüm yazmışlar ama ben uno tipo şahin kullanan kadın gördüm ki yaşları sizden hayli yüksekti...

Kullanırsınız da neden sedan o önemli. Babamın arabasını bugün ben çaldım demek gibi sedan kullanan
    Bayanlar.

Hb daha hoş tarzda oluyor bencd hb deneyin. He ben yine çekirdek aileyseniz daha donanımlı daha az yakan bi alt segmente yönelin derim

• Her araba herkes tarafından kullanılabilir.bayani erkeği yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meddah58 -- 12 Ağustos 2014; 15:16:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Alinir binilir kullanilir hangisi isini gidecekse onu sec sedandan korkacak birşey yok.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.