Şimdi Ara

kadınlar sedan araba kullanabilir mi? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
7
Favori
18.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Komşumuz 38 39 yaşlarındaki hanımefendi megane sedan kullanıyor ve gayet iyi durumda
  • Park sensoru olsun yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayanlar genelde hb kullanır bizim gördüğümüz kadarıyla çünkü bebek arabası,bebek koltuğu babanın arabasındadır bundan dolayı kadınlarda küçük araba tercih eder.Bekar bayanlar ise diğerlerinden görüp kullanamam hissiyatına kapılıyor ben dahıl Oysa benim bayan kuzenim passas kullanıyor düz vites rabbim kaza bela vermesin :) Biraz cesaretlenmeliyiz sanırım ben hb arabada boğulacak gibi oluyorum her an arkadan biri gelecek çarpacak gibi ama sedan da çok güvendeyimmişim gibi bence vazgeçme kararından sedan al :)
  • Kadinlar ne arabalari kullaniyor valla da eger korkarak cikmak istemiyorsaniz bence de sedan tercih etmeyin zira acemiyim demissiniz, yapacagini bircok hata ogreneceginiz bircok sey var. acemiligi attiginizda sedana gecin derim

• Hem kadın, hem acemi.Uzak durun trafikten :)
  • Bizim komşu bi abla var S2000 'le yanlıyor
  • merhaba, cinsiyet ayrımcılığı yapmak yanlış tabii ki ancak kadınların hb araba ile daha rahat ettikleri bir gerçek (özellikle park konusunda) ama bu, kadınların sedan kullanamayacağı anlamına gelmez, ne sürücüler var erkeklere nal toplatır...neyse benim size tavsiye edeceğim araba Ford Fiesta,eğer temiz 2. el bulabilirseniz hem çok keyifli bir araçtır hemde yol tutuş, güvenlik, frenler gerçekten çok iyidir, yakıt olarak da makul değerlerde sakin kullanımda 5 lt civarı yakar, bu sitede çok iyi bir incelemesi mevcutwww.youtube.com/watch?v=qaPVmaLxocc
  • Hangisinde mutlu olacaksan onu al, salla gitsin

9 yıldır hatchback araba kullanıyorum bu işin bayanla, erkekle alakası yok.
  • İyi forumlar.

Bugün şirinevler'de otobüs beklerken önümden bir ducato maxi ticari araç geçti. İçinde 40lı yaşlarda bir bayan vardı. Ve yanında yine aynı yaş bir bayan vardı araçın arkası boştu. Ve helal olsun kadına dedim.

İstanbul trafiğinde ducato maxi kullanan bayan..

Yapabilirsiniz sizde. Cesaret meselesi
  • Bu işin pek bayanı erkeği yok aslında. Olay hb arabaların boyutlarının ufak olmasından dolayı içindeki şöförün meseafeleri daha rahat ayarlayabilmesine imkan vermesi. Aslında bu da tecrübe ile ortadan kalkan bir durum sonuçta. Gene boyutlarından dolayı şehir içi kullanıma ideal olması, park etmesinin daha kolay olması v.b. nedenlerden dolayı bayanların hb arabaları daha çok tercih ettiği de bir gerçek. Bu nedenlerden dolayı hb ler genel de bayan arabasıdır gibi bir algı oluştu. Ama dediğim gibi bence erkeği bayanı yok bu işin. Tamamen alışma ve tarz olarak beğenme ile alakalı. Ayrıca hb arabalar daha sportif bir görüntüye sahiptir.

İçinize hangisi siniyorsa, hangisine binince mutlu olacağınızı düşünüyorsanız onu tercih edin derim size.
  • bi erkek olarak sedan araba yerine tercihim her zaman hatchback kasadan yanadır, şu an bile ceed e biniyorum
    yol tutuşu, viraj kabiliyeti, dar sokaklar vs. daha rahat oluyor. park sensörü falan kullanmıyorum

hani sağ tarafa giulietta koy, sol tarafa fluence koy; tercihim her zaman giulietta olur
    ne yapayım fluence tarzı yayvan arabayı yav
  • 3 bayan sürücü arabama sürttu 2 surtmeyi pasta ve zımpara ile çıkardım.sonuncusu ise öküz kiliklo bir bayan sol kapı on arka tarafı çapraz çıkarken çizmiş çıkmak için direksiyonu komple sağa kırmis benim sol pert.sol arka kapı boy attım Sol ön duruyor ince şekilde.

Sizden ricam arabaya cam filmi yaptırmayın her araçta kör nokta var.

Biz alıştık en köyü cam filmi ve kör noktası bol c4 kullanıyorum arabayi ezberledim için sıkıntı yapmıyor.mumkunse polo falan alın ön park sensörü de ekletin milletin arabasını çizmeyin :).Avm lerde mümkün olduğunca en alt kata park edin çünkü arabalara yanasamiyonuz ve kapı açıp arabanın içine ediyorsunuz.telefonla araba kullanmayin. Ben bile telefon kullanamiyorum araç sürerken doğrusu da bu siz bi elde dondurma bi elde telefon direksiyon.gecen F30 kasa 520 d vermişler öküz kiliklo bir bayan a kadın kavşaktan sola dönecek bende onun sağında yim dümdüz gidiyorum karşı serit ten giricek zank diye önüme kırdı allaha şükür sürücü profilleri var aklımda saniyesi hesaplaliyorum önündeki ne halt edicek diye.

Mümkünse Ford falan alın paranız varsa şehir içi 30 km otomatik duran araçlardan.

Not kişisel olarak algilamayin

• Ablam olarak saydığım bir hanımefendi manuel A6 kullanıyor. Hem de oldukça güzel kullanıyor. Gerçi minyon bir hanım olduğu için a6 biraz büyük duruyor ama kullanımı ile ilgili bir şikayetini görmedim.
  • Bir bayan için dediğiniz bütçede polo yada fiesta öneririm.
  • Canın ne istiyorsa onu al, kullanamıyacaksan hb i de vurursun zaten kafan rahat olsun. -otomatik vites arabayı stop ettiren bayan arkadaşım var bu arada- yanlış anlama bu herhangi bir bayanın bunu yapacağını göstermiyor, kazma erkek dolu piyasa.
  • Ya bana da biri yardimci olsun. Yeni mazda 3 kirmizi sedani beğendim ama o kadar butcem yok. Bu araba ucuzlar mi ?

• Bence asıl soru sedan araba park edebilir mi? olmalıydı. Çünkü kadınların en sıkıntılı oldukları konu bence bu. İstisnalar var elbette,ford ka'yı park edemeyip aynı yere X5'le giren kadın dahi gördükten sonra hepsini aynı kefeye koymamaya karar verdim. Ancak genel olarak park sıkıntılı özellikle kalabalık şehirlerde. Hele acemiyseniz alın başınıza belayı,erkeklerin bile acemilik dönemlerinde sıkıntı yaşadıkları bu durum bir kadın için kabus olabilir. Arkanızda yığılan araçlar,korna sesleri,yapılan stres v.s derken araçtan soğumaya kadar gidebilen bir ruh haline girebilirsiniz.
    Kendinize güveniniz ve birazda kabiliyetiniz varsa elbette sedanında üstesinden gelirsiniz fakat biraz acemilik atmak yada kolaylık için hb araç bir kadın için bence daha ideal.
  • Forumda bayan üyeleri görmek güzel sizin kafınızda olan bir şey elbette kullanabilir bi sakıncası yok bence tabi hangisini neden tercih ettiğinizde önemli sedan ihtiyacınız varsa alabilirsiniz.
  • Benim yengem kia ceed station wagon kullanıyor.
  • Bayanları kötü şoför diye nitelemek bence son derece yanlış.Annem babamdan daha iyi kullanır hatta gördüğüm en usta şoförlerden biridir.Ha tabii ki trafiği felç eden bayanlar yok mu var () ancak genelleme yapmak yanlış.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.