Şimdi Ara

kadınlar sedan araba kullanabilir mi? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
7
Favori
18.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk343458

büyük bir bagaja ihtiyacınız yoksa hb daha pratik her bakımdan punto veya i20 gibi

seyahat ettiğim için sanırım bagaj işime yarayacak :)

bu arada denildiği gibi gerçekten de bazı hb araçların bagajları da epey genişmiş, bugün gördüm bir tane öyle araç .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdfBAr

Benim yaşım 18.Erkeğim.Bende yeni başladım sürmeye oda hb araba corsa.Hiç denemedim sedan fakat acemiysen cinsiyet farketmez zorlanırsın bence.Sürücü kurslarında falanda hb arabayla öğretiyorlar.Park etmeye falan alıştım ben bizim arabayı ama sedan arabayı alıp trafiğe çıkamam açıkçası alışmak gerek diye düşünüyorum.
    Bir bayan sürebilir bence neden olmasın.Kuzenim nissan juke kullanıyor.Alıştıktan sonra problem olmaz

.)

yok durum cinsiyet değil, tamamen aklımdaki bir soruyu dan diye sorunca kadınlar mı erkekler mi diye bir algı oluştu sanırım .)

kazasız zamanlar dilerim size de .)

• Neden Kullanamasın ? Ben Yollarda Birsürü Range Rover Sports, Discovery Audi A6 BMW 3.20d kullanan bayan görüyorum Hep Bu Önyargı Insanları Hataya Sürüklüyor Trafiğe Korkak Çıkmayın Rahat Olun Dünyanın Sonu mu Ne Olacak ? Korna Çalarlara Aldırmayın Sizi Biri Sıkıştırsa Sakın Direksiyon Kırmayın Düz Girmeye Devam Edin Size Çarparsa Siz Haklı Olursunuz Bu Hakkı Sonuna Kadar Kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: littleblackbutterfly

Merhaba, 2005 ten beri araba kullanıyorum üstelik manuel 😊 eşimden ve babamdan daha iyi şoförüm ilk babamın Siena sını kullandım, sonra getz kullandım uzunca süre. Ve kesinlikle bayan için Hatchback araba diyorum. Sedanlar gereksiz büyük ve şehir içinde kullanışsız, ayrıca park etme konusu ayrı dert. Biz de araba bakıyoruz ve Hatchback alacağız.
    Bu arada i20 ler nasıl acaba? Getz kullandım 4 yıl boyunca bir kere arıza yapmamıştı çok şükür. İ20 lerin Tipi güzel ve ucuz. Ne dersiniz?

merhaba .)

evet sedanlarda genel bir park sorunu var, bende sık sık karşılaşıyorum etrafımda şöyle bir bakınca :/
    sanıyorum ki gülü seven dikenine katlanır misali olacak :)

evet bahsettiğiniz araçlara baktım, hyundai i20 başta beni de çok kararsız bıraktı ama işte bakalım sedan dedik son kararımızda .)

tekrar teşekkür ederim .)

• Kesinlikle kullanır özellikle eğitimli özgüvenli yeni nesil çokda iyi kullanır.Yani eski nesilde kullanır halam hep anlatır mesela eniştem sarhoş olunca docu kullanırmış
    Park sorununu da artık aşıyorlar.Zaten cip kullanan türbanlı ablalarımızdan oluşan bir nesilde oluştu

Sonuç olarak kullanırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Jip ve ticari kullanan kadınlar biliyorum. Kendinize güveniyor kendinizi ve başkalarını düşünerek kullanacağınızı göze alıyorsanız neden olmasın

kendine güven konusu alıştıkça aşabileceğim bir durum galiba :)
    en önemli konu işte, bu nedenle sürekli erteliyorum trafiğe ciddi ciddi çıkmayı.
    hele biraz daha pişeyim, biraz daha bir bunalayım daha zamanı var diyorum kendime :)

bakalım artık .)

teşekkür ederim .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: incioz

Bir de unutmayin acemeligi atana kadar siz arabayi tasirsiniz acemiligi atinca da araba sizi tasir :))

aahh evet bunu hep duydum ben ve inanın aynen dediğiniz gibi :)
    arabadan bir iniyorum ki perti,m çıkmış hahaha görenler hayrola savaştan mı yine diye dalga geçmeye başladılar artık :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

söylediğiniz mantıklı geldi önce bir sedan araç kiralayıp bir süre kullanın içinize sinerse sedan araca yönelirsiniz.

yep :)
    bugün bir passat kiraladık :)

aslında benim için büyük bir adım oldu birden passatın içinde kayboldum gibi bir his oluştu fakat yine de keyifliydi :)
    tabii daha ilk gün olduğu için pek anlayamadım ama bakalım artık .)

teşekkürler cevap için
  • karşı komşumun hanımı transporter VIP kullanıyor hatta daha rahat olduğunu yüksek olduğu için rahat rahat heryeri görebildiğini söylüyor.
  • Sabah 20 mesajiniz vardi aksam 80 olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: sulleyman

Bence bu olaya kadınlar olarak degil de kisesel bakmak lazım kullanabilen de vardır kullanamayan da

ah bu başlık beni yaktı :)

ama inanın başlığı başka türlü açamazdım çünkü kafamdan geçen soruyu olduğu gibi buraya aktardım :)
    ama troll oldum :) bir de ayrımcılık yapan fişi yedim :)

sağlık olsun :)

derdim en basic haliyle şu idi:

- yahu x, y, z bir şey sorucam. Şimdi bak önden giden mercedes, bmw, passat, octavia, etc arabaları görüyorsun değil mi?

+ evet nolmuş

- sence ben bunları kullanabilir miyim? yani baksana heyula gibi, ne bileyim bir yerden dönerken kaçırır mıyım, yada işte önümü görebilir miyim ne bileyim yahu işte bagaj büyük arkayı göremezsem, yada önümü göremez de direksiyona yapışır bel çıkığı falan olursam korkuyorum işte yaa kocaman araçlar baksana ama pek güzel duruyorlar hem sanırım bunlar sağlam da olur yolda savurma falan da yapmaz değil mi?

+ yok yok endişelenme

gibi bir konuşmanın en özet halini aktarmaya çalıştım burda son derece kişisel olarak ama gerçekten beklenmedik tepkilerle karşılaştım :/

kusura bakmayın uzattım çok

tekrar teşekkür ederim .)

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

konu sahibi alınmasın.

şu forumda kadın şoförler şöyle böyle diye konu açılsa sayfalar dolusu hikaye anlatılır. herkes şikayet eder. Konuyu bayan açınca değişiverdi herkes.

trafikte bu kadar anlayışlı olsalar bayan şoförler ve herkes çok daha stressiz araç kullanırlar. Aslında konunun neden bu kadar cevap aldığı da ortada.

yo yo estağfurullah alınacak olsam buraya dürüstlükle soru sormazdım ki .)

tabii ki, hepimiz herkes trafikten ziyade, kalabalıktan ziyade insanların kurallara uymamasından, saygısızlıktan şikayetçiyiz aslında,
    yalnız ben burda şunu farkettim bir de tahammülsüzlük sıkıntı sanırım :)

neyse sonuç itibari ile son kararımızı verdik biz .)

teşekkür ederim nazik cevabınız için .)

• quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

Mercedes 403 model otobusun soforlugu yapan 50 yaslarda teyze gormustum. O gunden sonra her bayan kullanabilir her araci dedim. Korkmaya,tedirgin olmaya gerek yok. Sadece trafigin akisina ayak uydurun ve park edeceginiz yere arac sigar mi sigmaz mi bunu kestirmeye calisin ve bol bol park pratigi yapin. Gerisi zaten ufak araba kullanmayla aynidir. Simdiden hayirli olsun

"..Korkmaya,tedirgin olmaya gerek yok. Sadece trafigin akisina ayak uydurun ve park edeceginiz yere arac sigar mi sigmaz mi bunu kestirmeye calisin ve bol bol park pratigi yapin. Gerisi zaten ufak araba kullanmayla aynidir. Simdiden hayirli olsun.."

çok ama çok teşekkür ederim gerçekten .)

sadece trafiğin akışına ayak uydurun,
    park edeceginiz yere arac sigar mi sigmaz mi bunu kestirmeye calisin,
    bol bol park pratigi yapin.

işte bunlar ve yukarıdaki bazı cevaplar gerçekten başucu kurallarıma eklendi .)

tekrar teşekkür ederim nezaketinize .)

sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Orijinalden alıntı: caracaszibidih

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Peugeot bipper dan sonra Linea kullandım. Çok büyük geldi bana ama belli bi süre sonra alışıyosun. Önemli olan alışmak bence. İstedikten sonra minibüs de sürersiniz

ooow bipper akabinde linea :)
    çok tatlı olmuştur ama .)

teşekkür ederim .)

sevgiler

Araçla kaza yaptım. Onun tamiratı bitene kadar verdiler Linea yı. Şimdi telefon açtılar bipper hazırmış :) acele etmeseydiniz dedim. Gelecek yaz kesinlikle bipper ı satıp c sınıfı Sedan bi araç alacağım. Onun tadını aldım artık siz de alın bence alışırsınız

oooy :/
    çok geçmiş olsun,

ehheh evet bakalım artık neler olacak .)

çok teşekkür ederim tekrar nezaketinize .)

sevgiler

• araç kullanamayan insan ne hb ne sedan kullanabilir. Kullanana da tır versen sürer. Herneyse (anyway bunun için insan tartışır mı yahu :D )

2 yıl önce ablama otomobil kullanmayı öğretiyorum. Park edicek. Yanaştı dedim ki tak geri vitese biraz daha kenara yanaşalım. Geri vitese takmasam olmaz mı dedi :S bi sabır çektim sakinliğimi koruyup olmaz ablacım dedim. Büyüğümüz ya sabır şart. Taktı geri vitese beklemeye başladı. Neyi bekliyosun dedim. direksiyonu hangi tarafa çevireceğimi bilmiyorum dedi... zzzzzzzzzzz.... bende film koptu arabadan atladım aşağı resmen kapıyı kapatıp bağırmaya başladım. O da indi bana bağırmaya başladı al sen park et dedi gitti. Aradan 1 yıl geçti hiç araba kullanmadı. Babam gitti bi araba aldı ona. Manuel. Canavar gibi kullandı. Şimdi A6 sürüyor canavar gibi. Üstelik manuel değil diye sevmiyor a6 yı :D kimin ablası :D

Yani hangisini kullanırken içiniz rahat olacaksa, keyifle sürecekseniz alın. Elbette ilk başta zorlanacaksınız. Belki sürteceksiniz belki park edemeyeceksiniz ama zamanla oluyor bunlar. Kadın erkek fark etmez. Bunlar hevesinizi kırmasın aksine hırs yapmalısınız. Ben park etmeyi hala düzgün yapamam daha doğrusu fazla yanaştıramıyordum. 50 manevra yapa yapa her seferinde öğrendim. araba 530 cm is 580 cmlik yere sokuyorum şu an. Hala biraz vaktimi almıyor değil :D O vakit de gittikçe kısalıyor

Keyifli sürüşler.

• vay be konu popülerde zirve yapmış. C sınıfı sedan uygundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caracaszibidih

quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Jip ve ticari kullanan kadınlar biliyorum. Kendinize güveniyor kendinizi ve başkalarını düşünerek kullanacağınızı göze alıyorsanız neden olmasın

kendine güven konusu alıştıkça aşabileceğim bir durum galiba :)
    en önemli konu işte, bu nedenle sürekli erteliyorum trafiğe ciddi ciddi çıkmayı.
    hele biraz daha pişeyim, biraz daha bir bunalayım daha zamanı var diyorum kendime :)

bakalım artık .)

teşekkür ederim .)

Yahu ben iyi şöför olduğum kendi araçlarım olduğu halde bu lafı ailemden işitmekten bıktım siz bir de kendi kendinize söylüyormuşsunuz dikkatli git, kural ihlali yapma, ani kararlar verme (seni tehlikeye sokan durumlar hariç) tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

Hiç düşünmeyin gidin bi A3 alın rahatınıza bakın.

:)

galiba tercihimiz VW' den yana olacak ama Audi'ler hep hayranlıkla izlediğim arabalar :)

bakalım kısmette ne varsa .)

teşekkür ederim .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Trafikte makyaj yapmayında hangi arabayı alırsanız alın. Kullandıktan sonra neden problem olsun ? Benim Mimarlık fakültesinde okuyan bir kız arkadaşım vardı. Doblo ile geliyordu okula. Rengi kırmızıydı falan çokda hoş duruyordu.

:)

tamamdır .)

makyajdan ziyade telefonun boyunla kulak arasına sıkıştırıp öyle konuşan insanlardan ürküyorum en çok :/
    sanki iki şerit birden atlayıp çarpacak gibi bir hissiyat veriyorlar nedense bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

İlk aracınız sedan olmasın mümkünse sonra trafikte deliriyoruz, hb daha rahat edersiniz.

:))

trafikte, park yerlerinde son derece kuralına göre araba kullanacağıma dair söz veriyorum Yarbay' ım .)

teşekkürler .)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.