Şimdi Ara

kadınlar sedan araba kullanabilir mi? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
445
Cevap
7
Favori
18.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konunun cevabı; Gerizekalı değilse kullanır.

Bu konuyu 8 sayfa yapacak ne yazdınız çok merak ediyorum ?

kadınlar sedan araba kullanabilir mi?
  • Kuzenim opel sedan kullaniyo önden harika cizik yok arkaya baktim harita resmen vura vura hal oluyo sifir araci 1 senede pert etti turbo debriyaj ne varsa dagitti arabayida 200/220 asagi kullanmiyor yani ilerde esime asla pahali arac aldirmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açılalı ve tatsız muhabbetler döneli çok olmuş ama, hortlatıldığı için ekleme yapmak isterim.

Eşimin kuzeni normalde BMW 1.16 kullanıyor. Ama (uzun yola gideceği zaman daha az yaktığı için) babasının dizel Passat'ını alıyor. Son derece de normal kullanıyor.

Annem Grand C-max kullanıyor - tamam sedan değil ama en az bir o kadar uzun.

İşyerinde yöneticim kadın güncel kasa Mercedes C serisi kullanıyor.

Doblo olsun, Transporter olsun, hafif ticari aracı çok güzel şekilde kullanan pek çok kadın gördüm.

Yurtdışında TIR, Kamaz 6x6 kamyon bile kullanan gördüm.

İstedikten sonra kadınların da her türlü aracı kullanabileceklerini fazlasıyla gördüm. Ama belki de soru şöyle olmalıydı... Sedan arabaya ihtiyacım var mı? Birkaç valizi aynı anda taşımak haricinde çok bir avantajı yok. Ama şekli şemali hoşa gidiyorsa, elbette alınıp kullanılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen bir hanım gözümün önünde mitsubishi l200 pick up'ı iğne deliğine öyle bir park etti ağzımız açık kaldı . Yeter ki hevesiniz olsun çok rahat öğrenirsiniz.

Arkadaşımın eşi 1.55 boyunda honda civic kullanıyordu şimdi yeni corolla aldılar canavar gibi kullanıyor. Hem de 3 günde öğrettim.

Rahat olun isteğiniz arabaya bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehliyet yeni ama araç bilgisi full gibi, manevra yol tutuşu falan bu kelimeler ağıza yapışmış belli, bence bu arkadaş arabayı iyi biliyor, boş bir konu olmuş sedanda, hb kullanacan çok bayan var parksensoru tak sadece parkederken lazım uzunluk kısalık bye.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.