Şimdi Ara

kadınlar sedan araba kullanabilir mi? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
7
Favori
18.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Orijinalden alıntı: obmann

quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

1,65m boyundaki 45 kiloluk eşim 2 tonluk 3,5 V6 araçla geziyor İzmir trafiğinde...

Sanki arabayi sirtinda tasiyo...

Lütfen bu yorumunuzu siliniz.

Ben yorumun içerisinde herhangibir hakaret veya aşağılayıcı ifade goremedim. Sadece ufak bi ironi var ve siz buna karisamazsiniz. Hergun neler yaziliyo buralara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir soruyla konu baslatmissiniz cesaretinizi tebrik ederim biraz tecrübeniz birazda iyi kötü şoför anınız olduğunda bu cesaretle bu istekle metrobüs bile kullanirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: melihktk

Transporter kullanan bayan var bütün iş sizde bitiyor aslında

ne transpoter ı al otobüs kullanıyor

http://www.youtube.com/watch?v=Su6jFsd3fek
  • Minibuscü muhtemelen dalga geçmiştir. daha onceden ...kadın amarok ile yanına bırakırmı adamın iflahini kesiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=Y0hH9Tly4vw

• gayet güzel bir şekilde doğan kullanan kadın tanıdığımız vardı
  • Kadın veya Erkek fark etmez, önemli olan insanın kendini yetiştirmesine bağlı...
  • çetin ceviz çykty teyze.... :)
  • Anneniz, sedanın erkek arabası olduğunu nereden çıkarttı acaba.
  • biz ne kadınlar gördük hanım kardeş 1.20 boyuyla porche cayenne kullanıyolar... Sedan medan parçala geç nolmuş bence de en iyisi geniş arabadır her zaman. Arabanın erkeği kadını olmaz.
  • caracaszibidih kullanıcısına yanıt
    Kullanamazlar, Yağmur erkoçlar sırf o yüzden erkek oldu; Sedan araba kullanabilmek için.

Peki sen, bu bedeli ödemeye hazır mısın ?
  • Biz erkekler sabah kalkınca saçını taramaya üşenirken,günde 3 saatini saçı,makyajı ve elbisesine ayıran kadınlar değil sedan araba kullanmak,bence isterlerse kolayca savaş pilotu olabilirler.

Not: Espri değil,cidden şahsi görüşümdür.
  • Kullanmamak için bi engel yok ama genede daha rahat ediceksinizdir HB bir arada ile.

Fiyat Aralıgınız,Yakıt tipi,Şanzuman tipi hakkında fikriniz var ise daha derin yardım edilebilir size.
  • mercedes transit yanaştıran kadın gördü bu gözler al gitsin ablacım
  • caracaszibidih kullanıcısına yanıt
    Walla bu zamanda kadınların erkeklerden farkı varmı istersen tırda kullanırsın bu arada editlersin araba kullanmayla kilonun ne alakası var sen itmiceksin heralde boyunu yazsaydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 13 Ağustos 2014; 14:39:56 >
  • otobüs kullanan, traktör kullanan, dolmuş kullanan, ticari taksi kullanan kadınlar yaşıyor ülkemizde.
  • Manda kasa kullanan kara çarşaflı ablalar teyzeler gördüm..
  • bizim burada arada sırada görüyorum yolcu otobüsü kullanan bir abla vardı... antalya kaş'ta da bir bayan minibüs servis hattında çalıştıgını gördüm

kullanan var ve daha büyük araç bunlar... sizi bilemem tabii tecrübeniz araba konusunda nasıl iyi mi ?
    kısacası hoşunuza gideni siz tercih yapın sonuçta uzay mekigi kullanmayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 13 Ağustos 2014; 15:45:25 >
  • Şehir içi otobüs kullananlar olduğuna göre sedanı da kullanırlar herhalde
  • Böyle kullanır kadınlar sedan arabayı,

• empati kuruyorum, ben olsam 35 40k iyi bir para bu parayla jip tarzı yüksek ve aynı zamanda suzuki tarzı kısa bir araba alırdım. bu paraya çok rahat yüksek model (kısmen) ikinci el 4*4 veya 2 çeker jiplerden alınabilir trafiğe hakim olursunuz gayette güvenli olur.
    seçim sizin
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.