Şimdi Ara

kadınlar sedan araba kullanabilir mi? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
7
Favori
18.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kırmızı bir VW Polo'yu öneririm, tam bayan arabası.
  • Tabi ki kullanır.
  • caracaszibidih kullanıcısına yanıt
    ben gecen gün yolda giderken bir bayan gördüm jetta ile makas şov yapıyordu araba sürmek beceri işidir ben 4 tekeri direksiyonu olan ne kullanırım ama motor falan kullanamam mesela çünkü hiç kullanmadım kullanabileceğimide düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

ben gecen gün yolda giderken bir bayan gördüm jetta ile makas şov yapıyordu araba sürmek beceri işidir ben 4 tekeri direksiyonu olan ne kullanırım ama motor falan kullanamam mesela çünkü hiç kullanmadım kullanabileceğimide düşünmüyorum

ancak da vites türü farkı ayrıcalık gösterir ya, hatchback' ı de, sedanı da ne vücut ölçüsü ne de cinsiyete göre farklılık göstermez, o mantıkta ben bisiktletten ötesine binmeyi de, sürmeyi de denemeyim yani.. bunun daha genel konusu olarak düşünsek yarım asırdır zaten tartışıldı o kadar bayandan şöför olur mu olmaz mı ehliyete ve beceriye bakıyor dediğin gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taliaalghul

quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

ancak da vites türü farkı ayrıcalık gösterir ya, hatchback' ı de, sedanı da ne vücut ölçüsü ne de cinsiyete göre farklılık göstermez, o mantıkta ben bisiktletten ötesine binmeyi de, sürmeyi de denemeyim yani.. bunun daha genel konusu olarak düşünsek yarım asırdır zaten tartışıldı o kadar bayandan şöför olur mu olmaz mı ehliyete ve beceriye bakıyor dediğin gibi.

otomatik manuelde aslında farketmez benim bir tanıdıgım bayan var otomatik sevmiyor manuel kullanmayı tercih ediyor bu olay tamamen beceri

• Tıklayın görün. İlk gördüğümde ben de şaşırmıştım ama Adana'daki belediye otobüslerini kadınlar kullanıyor.
  • bence farketmez, aradığınız fiyat aralığında alacağınız araçta illaki park sensörleri olur,

edanın sıkıntısı bana göre park edilirken arkadaki görünmeyen bagaj çıkıntısı

park sensörü olacağı için çok rahat kullanırsınız

(ben daha önce hb harici araç kullanmamıştım, eski şirkette bir süre ford transit minibüs kullandım ona bile alıştım, taksi gibi geliyor
    herşey alışmakla ilgili
  • Hanfendi tanıdığım bayanlardan bir tanesi hyundai starex'le ana okulu servisi yapıyor. Düşünün hem minibüs kullanıyor, hemde ufacık çocukların canını taşıyor. Eğer o böyle bir işi başarıyla yapabiliyorsa siz de yapabilirsiniz. Ancak ve ancaaaaaak... Bayanların çoğu araba kullanmakla İstanbul trafiğinde araba kullanmayı karıştırıyor. İkisi mantıkta aynı, ancak pratikde çok çok farklı durumlar. İstanbul trafiği çok daha zor bir trafik. Ve şunu unutmayın. Yol sizin hakkınız olsa dahi yol vermek bir erdemdir..
  • 1,65m boyundaki 45 kiloluk eşim 2 tonluk 3,5 V6 araçla geziyor İzmir trafiğinde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoş geldin harun abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

1,65m boyundaki 45 kiloluk eşim 2 tonluk 3,5 V6 araçla geziyor İzmir trafiğinde...

Sanki arabayi sirtinda tasiyo...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlar kötü otomobil kullanırlar. Aralarında oldukça yetenekli,harika otomobil kullananlar da var ama istisnalar kaideyi bozmuyor maalesef...
  • ben otobüs kullanan kadın gördüm düşünme al sedan kaza yaparsan ki Allah göstermesin arabadan soguma eğer kaza yapıp binmezsen hemen bir araca sonra hiç binemezsiniz
  • caracaszibidih kullanıcısına yanıt
    kadın olduğun için demiyorum genelleme yapıyorum kadın-erkek fark etmez sedan araba genellikle acemi insan için zor olabilir neden dersen park etmesi şuydu buydu bi kaç ufak tefek sorun çıkartabilir ama alıştıklan sonra kullanması çoğu insana daha zevkli gelir benim tavsiyem isterseniz h.b bi araba ile acemiliğinizi atlatıp tekrar araba değiştirmeyi düşünürseniz sedan almanız yoksa taksi-kamyon kullanan kadınlar bile var ne demek kadın sedan kullanabilir mi :D
  • Kadınlar erkekleri bile kullanıyor sedan araba nedir ki
  • Valla bizim burda tir soforlerinin cogu bayan :) gerci cogunun an gitmis Bay kalmis ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: obmann

quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

1,65m boyundaki 45 kiloluk eşim 2 tonluk 3,5 V6 araçla geziyor İzmir trafiğinde...

Sanki arabayi sirtinda tasiyo...

Lütfen bu yorumunuzu siliniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayanlar sedan araba kullanir neden kullanmasin. Kizmayin ama hic kullanmasalar daha iyi bence

• Araba kullanmak, iyi kullanmak bir tecrübe işi... Sedan ya da hb fark etmez. Yeni başlayan bir sürücü kadın ya da erkek, arkadan çalan kornalara fazla aldırış edip panik yapmayacak, tedrici olarak yoğun trafiğe girecek. Park ederken hemen en dar yeri zorlamayacak, biraz gerekirse yürüyecek rahat park edebileceği yerleri seçecek. Arabasını tanıyacak, zaman geçirecek.
    Şöförlüğün kadını erkeği olmaz. İyi şöför iyi şöfördür. Benim eşim gayet büyük bir sedan kullanıyor. 20 yıllık şöför. Huzurla arabasına binerim. Maşallah diyeyim...

• Al bi opel astra sedanı da var hb side en azından çok az yakıyo adeta yakıtı kokluyor.

Not: Eşim Ford Focus Sedan sürüyor :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.