Şimdi Ara

kadınlar sedan araba kullanabilir mi? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
7
Favori
18.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibocan_

Direksiyona yapışarak kullanmıyorsanız sedan otomobil kullanmak daha mantıklı dışardan bakınca usta şoför eşim e200 komp. kullanıyor canavar gibi kimsede yanaşamıyor
    Araç tavsiyesi olarak bunlardan şaşma (vw BMW audi )

evvvet direksiyona yapışma kısmını başarıyla atlattım çok şükür :)
    rahatım epey ama son zamanlarda direksiyon hocamda bir kendine güven gazlamaları farkediyorum zira deniz "tek elini bırakıp öyle tutar mısın şu direksiyonu lütfen" dedikçe ben inatla yapışıyorum direksiyona :/

sanırım asla tek elle araba kullananlardan olmayı düşünemeyeceğim anormal korkuyorum çünkü :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

çalıştığım okuldaki matematik hocamız bayandı ve accent ile 120-130 gidip makas bile attığını gördükten sonra tüm bayanlar o şekilde kullanabilir diye düşünüyorum önemli olan pratik yapmak

evet gerçekten de arabaya binince ilk an ürkmek normalmiş, çünkü bugün ilk kez bir sedan araçla çıktım :)
    sanırım forumun gazına geldim :))

herşey yolunda gider umarım,

teşekkür ederim cevap için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Eşim de aynı sizin gibi sedan hayranı bir kadın :)
    Her kadın hatchback kullanacak diye bir kaide yok. D segment araç kullanan kadın çok. ben kesinlikle tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim .)

evet tercihimiz sedandan yanadır.

sağolun cevap için,

sevgiler
  • caracaszibidih kullanıcısına yanıt
    Genel kültür olsun diye söylüyorum. Annemde de Audi hastalığı var o da çok sever.

Audiler güzeldir... VW ler de güzeldir...

İkisinin sahibi de aynıdır. Üretim bantları bile neredeyse aynıdır özellikle A3 ve GOLF aynı şasi üzerine kuruludur. Motorlar ufak farklılıklar dışında aynıdır. Yani bir Audi A6 veya A8 almayı düşünmüyorsanız paranız cebinizde kalsın VW alın derim ben herkese.
  • CSB & FAKE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: focktor

14 senedir ailecek sedan arabalara bindik annem ehliyetini babamla birlikte almış ve aktif olarak araç kullanıyor. Şu an kullandığımız araba toyota avensis ve annem çok rahat ediyor görece büyük bir sedan arabamız. Fakat trafikte saygı görüyor ve araç kendisine güven veriyor. Tek eksisi hb araba ile 2 dk da park yeri bulunuyorsa bununla 3 dk da buluyoruz o da çok sıkıntı değil. Kesinlike sedan öneririm

.) sanırım doğru bir karar verdim bende evet .)

teşekkür ederim tekrar .)

sevgiler
  • bizim şirketteki araç filosunda jetta da var clio(HB) da var. bayanlar jetta kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: caracaszibidih

Arkadaşlar merhaba,

forumda oldukça yeni olan bir bayan üyeyim, fakat hemen her konuda akıl danıştığım bir forum burası.
    Açıkçası cesaret edememiştim sormaya şimdiye kadar fakat tarafsız fikirlere ihtiyacım var.

Ehliyeti yeni aldım, araba kullanmaya da yeni başladım. Yani henüz acemiyim.

Araba almayı düşünüyoruz fakat kafalar çok karıştı bu aşamada,
    Babam ve ben bütçemiz dahilinde (35.000 - 40.000tl) sedanve mümkün olduğu kadar uzun süre kullanacağım bir araç alma taraftarıyız, güvenli ve sağlam bir araç olsun diyerek, fakat annem "sen kadınsın napıcaksın erkek arabalarını hatchback en iyisi kadınlar için diye cesaretimi kırıyor :(

sizce sedan arabalara bakmamalı mıyım gerçekten? daha doğrusu alışabilir miyim büyük arabaya?
    korkarak da trafiğe çıkmak istemiyorum ama bu aşamada seçim cidden cesaret istiyor :(

yaşım 26 ve öyle nazlı nuzlu bir tip de değilim :)

bunu burda sizlere abilerime sormamdaki amaç tarafsız ve güvenilir fikirler alabilmek.

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

şimdiden teşekkürler

saygılar

deniz

Valla arkadaşım neden kullanmayasın. Bayansınız diye kendinizi küçümsemeyin lütfen. Bir tane arka park sensörü, bir tane geri vites kamerası, ön tarafta sıkıntı yaşarım dersen ön tarafa da park sensörü takarsın. Mis gibi kullanırsın. Ne kadınlar var ne arabalar kullanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Burada caravella kullanan gördüm yazmışlar ama ben uno tipo şahin kullanan kadın gördüm ki yaşları sizden hayli yüksekti...

Kullanırsınız da neden sedan o önemli. Babamın arabasını bugün ben çaldım demek gibi sedan kullanan
    Bayanlar.

Hb daha hoş tarzda oluyor bencd hb deneyin. He ben yine çekirdek aileyseniz daha donanımlı daha az yakan bi alt segmente yönelin derim

:)

babamın arabasını çalmaktan ziyade ben galiba sedan arabaların görünüşlerini seviyorum, ve sanırım nedense bana daha güven veriyor.

gerçi bugün ilk kez kullandım bir sedan ama aynen hissettiğim gibi oldukça keyif aldım biraz ürkek yaklaşsam da :)

teşekkür ederim cevap için .)

Tek elle direksiyon tutmak nedir... Kim bunları öğretiyor insanlara anlamıyorum.

Ablam trafiğe çıkmaya çok korkunca biz de bi hoca tutmuştuk. Aynı şeyi öğretmiş. Sağ eli dizinde duruyor kafayı yicem. 3 şeritli çevre yoluna çıkıcaz. Küçük araba Rio var. 2. şerite kadar çıkarttı arabayı ablam.Dedim ne yapıyorsun dönmüyor dedi. E direksiyonu kağnı gibi tek elle çevirmeye çalışıp bir de hızlanırsan( çevre yoluna çıkıyo ya hızlı çıkması lazım)(bunu biliyor direksiyon çevirmeyi bilmiyordu. Şimdi canavar gibi :D ) öyle olur tabi dedim kızdı indi yine arabadan :D

Direksiyon iki elle tutulur. Dokuzu çeyrek gece pozisyonunda. Tek elle kullanmak marifet değil aptallıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Her araba herkes tarafından kullanılabilir.bayani erkeği yok yani.

aynen, kesinlikle, doğru, katılıyorum .)

tartışma konusu bundan ziyade, ilk arabamı almadan hemen önce duyduğum normal endişeleri sorduğum bir konu idi .)

55 kg, çırpı kol olan bir kadın gözüne devvv gibi gelen arabaları kullanabilir mi, kullanamaz mı sizce sorusu; kadın - erkek yaradılışına, ordan ayrımcılığa gitti :/ :)

sonuç: sedan .)

teşekkür ederim cevap için .)
  • Geçen gün Transporter kullanan bayan vardı.Sedan neden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Alinir binilir kullanilir hangisi isini gidecekse onu sec sedandan korkacak birşey yok.

vee sanırım konunun en güzel özetlerinden bir tanesi daha .)

teşekkür ederim nazik cevabınız ve ilginiz için .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

Park sensoru olsun yeter.

bir de geri görüş kamerası denilmişti, sanırım iyice pişene kadar ikisinin birden olması en mantıklısı olacak .)
    Max Kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: actuallysmile

Bayanlar genelde hb kullanır bizim gördüğümüz kadarıyla çünkü bebek arabası,bebek koltuğu babanın arabasındadır bundan dolayı kadınlarda küçük araba tercih eder.Bekar bayanlar ise diğerlerinden görüp kullanamam hissiyatına kapılıyor ben dahıl Oysa benim bayan kuzenim passas kullanıyor düz vites rabbim kaza bela vermesin :) Biraz cesaretlenmeliyiz sanırım ben hb arabada boğulacak gibi oluyorum her an arkadan biri gelecek çarpacak gibi ama sedan da çok güvendeyimmişim gibi bence vazgeçme kararından sedan al :)

aaahhh işte bir keyifli rahat ve kasmayan cevap daha .)

çok teşekkür ederim cidden .)

Eşim 2004 ten beridir araba kullanıyor hem de çok iyi kullanıyor diyebilirim; bu süreçte broadway-jetta-quashqai kullandı. aralarında en hatchback qq; o da s.u.v. gibi olduğundan yoksa sedandan başkasına araba demiyor. ona hb çok tipsiz geliyor. qq yu mayıs ayında aldık her girdiğimiz bayii dedi ki "sedan savrulur yolu tutmaz şöyle böyle" teknik olarak dezavantajlarını anlattı ama nuh dedi peygamber demedi nefret ediyor hatchback ten; yarım hatchback seat toledo bile ilgisini çekmedi. kıssadan hisse kardeşim, sen trafik kurallarına uyduktan sonra arabanın arka bagaj şeklinin bir önemi kalmıyor biraz park kasar o da sedan olduğu için değil park etmek çok da kadınlara göre bir olay değil erkeklerin park konusundaki kuralları çok katı o yüzden. saygılar... @caracaszibidih
  • ahhahaha :))

bakacağız,
  • Gecenlerde c180 sedanla makas atti ablamizin teki bana, 2.makasta üstüme cikiyodu o ayri tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __SpartacuS__

Hem kadın, hem acemi.Uzak durun trafikten :)

ahhahaha :))

bakacağız, göreceğiz azizim .)

sevgiler .)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.