Şimdi Ara

kadınlar sedan araba kullanabilir mi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
445
Cevap
7
Favori
18.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tir kullanan kadin soforleri gorunce gayet normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 12 Ağustos 2014; 12:22:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thequick

iş çıkış saatleri bornova biraz sıkıntı. cuma günleri buca-çeşme sapağına doğru giden yol sıkıntı. Gerisinde ara sokakta kullanır gibi gidebilirsiniz o kadar da kasıcak bir durum yok aslında

genellikle şehir dışına çıktığım için belki bir nebze daha avantajlı olabilirim ama ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERKKA35

Tir kullanan kadin soforleri gorunce gayet normal

eveeeet günün noktasıydı bence bu mesajınız .)

çok teşekkür ederim

sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Peugeot bipper dan sonra Linea kullandım. Çok büyük geldi bana ama belli bi süre sonra alışıyosun. Önemli olan alışmak bence. İstedikten sonra minibüs de sürersiniz

ooow bipper akabinde linea :)
    çok tatlı olmuştur ama .)

teşekkür ederim .)

sevgiler
  • caracaszibidih kullanıcısına yanıt
    Bu kadar basit bir mesaja kafanız karışıyor ise yazmakta ben hata ettim.

:s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALFAXQ

1) Kafanızda sedan güvenlidir, hatchback güvensizdir diye bir anlayış var bu yanlış. Bu iş segmente bakar
    2) Sedan araçları canavar gibi süren bayanlar tanıyorum. Bu iş tamamen direksiyon deneyiminize bağlı.
    3) Sizin korktuğunuz bayan sedan süremez algısının sebebi ;bayan sürücülerin büyük bir çoğunluğunun arabayı en iyi ben sürerim deyip yolu ortalaması,2 araçlık park yerine durmaları,park yerinde vurup kaçmaları(benim aracıma yaptıkları gibi),kendisine korna çalanlara ağza alınmayacak küfür etmeleri vs.sonucu insanların bayan sürücülerden usanmaları.

Uzun lafın kısası sizin iyi şöför olmanız lazım;sürücü değil.

1. güven tabii ki sağlamlık ise segment, fakat savrulma, savurma yahut allah esirgesin kolayca takla etc gibi nedenlerden dolayı bu ayrım var kafamda :/
    2. eveeet direksiyon hakimiyeti değil mi bahsettiğiniz kavram. Kesinlikle hemfikirim, en çok bu yüzden zaten çalışabildiğim kadar çalışıyorum ana trafiğe çıkmadan
    3. :( maalesef benim de başıma geldi. Üstelik henüz ehliyet sınavına çalışırken hanımefendinin biri bana öyle bir küfür etti ki, ben babamdan duymadım öyle bir cümle :s

üzüldüm aracınıza, işte bir kaç kendini bilmez, hatta sayıları hayli hayli fazla, yüzünden aman aman trafiğe çıkılır mı değmez o sinire strese problemleri yaşanıyor :/

yepp, doğru bir tabir mi bilemiyorum ama birileri bana taksici gibi araba kullanman lazım bu trafikte demişti. Hoş gerçi inanılmaz hatalar yapanları çok ama yine de o ustalıklarına hayranım elimde olmadan :/

çok teşekkür ederim nazik cevabınıza

sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Postacı İnsan

Bu kadar basit bir mesaja kafanız karışıyor ise yazmakta ben hata ettim.

:s

yoo yo estağfurullah, forumda her konuya hakim olmadığım için, her konuyu okuyamadığım için bir hafta önce olayını anlayamadım.
    Bir de havalı kısmını anlayamadım? Yani havalı derken daha kötü araba kullandıkları için önünüze kırarlar mı demek istediniz, yoksa daha havalı oldukları için elbette gösterişli arabalara ihtiyaç duyuyorsunuz mu demek istediniz onu anlayamadım.
    Yoksa art niyetim yoktu inanın, nolur kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysam.
  • otobüs kullanını gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Valla bu tamamen kendinize güveninize bağlı birşey. Ablam hb araç kullandı 3 yıl, daha yeni dacia duster aldı. Gayette memnun araçtan, tek sıkıntısı aracın yüksekliğine alışamamasıydı ama onuda 15 günde aştı zaten.

Trafikte transit kullanan kadın görünce şaşırıyoruz ama bugün Türk kadınının kullanmadığı araç yok.

evet aynen özgüvenle ilintili dediğiniz gibi.
    hayırlı olsun, kazasız zamanlar olsun

sevgiler
  • Konu olmus 8 sayfa Yahu bu forum ahalisinin troll konulara ilgisi bi acayip.

• Bende bayanım yeni mazda 3 sedanı çok beğendim tabikide kullanabiliriz hatta erkeklerden daha iyi kullaniriz dikkatimiz ve odaklanmamiz daha iyi;)

• Bi ablam önceden Yaris kullanıyordu satıp Corolla aldılar. İlk zamanlar nasıl kullanırım bunu diye hayıflanıyordu şimdi o küçük arabaya nasıl binmişim anlamıyorum bunu kullanmak daha kolay diyor Benim size tavsiyem imkanlar dahilindeyse eğer acemiliği atana kadar 15 bin lira civarına HB bir araç alıp bir yıl kadar kullanın. Sonra düşündüğünüz bütçelere bir sedan araç alın

• quote:

Orijinalden alıntı: caracaszibidih

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Eşim mondeo kullanıyor.

keyifli mi peki sürüşü rahat mı kendisinin?
    tabii memnun olmasa kullanmaz zaten de, hani belki dedim mecburi mi alıştı yoksa bilinçli olarak ilk tercih miydi sedan?
    yani sedan sorumda ısrarlıyım hala .)

teşekkür ederim bu arada cevap için

Evde 2 araç var.

C sınıfı, HB Cruze AT
    D sınıfı, NB Mondeo AT

Eğer iki araç da kapının önünde ise, mondeonun anahtarını alıp gider.

Daha geniş ve rahat oldugunu söylüyor. Bir de mondeo biraz daha yıpranmış ve muhtelif çizikler var, dokundursam yada hafif çizsem diye bir kaygısı yok. Sanıyorum! o yüzden daha rahat.

Ben, bayanlara "corsa/punto vs. b sınıfı araç uygundur" gibi tezlere karşıyım. Eğer direksiyonu ve özgüveni iyi ise, büyük araçlar alınır keyifle kullanılır.

• ben de kadınım.mazda 6 kullanıyorum.bazen evimin sokağında park yeri bulma dışında bir sorun olmuyor.bir de erkek sürücüler mal mal bakıyorlar.150 boyundayım.gariplerine gidiyor galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caracaszibidih

quote:

Orijinalden alıntı: Verre

İsterlerse limuzin kullanırlar isterlerse otobüs isterlerse tır kullanırlar.

Şahsi araba olarak

İsterlerse HB isterlerse SW isterlerse Sedan isterlerse Coupe isterlerse ShootingBrake isterlerse GT isterlerse de Roadster kullanırlar

Erkekler de isterlerse micra isterlerse mini hatta isterlerse pembe araç kullanırlar

Hayattaki ezikliğinizi homofobi ve feminifobiklikle,cinsiyet ayrımcılığı ile atmaya çalışmayın

aahhaha bir an gülümsedim, mesajınızın sonuna gelince daha da yayıldı gülümseme yüzüme .)

Şimdi öncelikle saygısızlığınızı şahsi olarak almıyorum.

Ikinci olarak, "kadınlar sedan araba kullanırlarsa kötü yola mı düşmüş olurlar?, sedan araba kullanırsam bana ne gözüyle bakar bu toplum? Sevgilim pembe arabaya binmek istedi, cinsel hayatımız ne yöne kayacak? etc gibi bir soru ile açmadım bu başlığı.

Sedan arabaya bir kadın olarak hakimiyet kurabilir miyim? mantığı ile sorulmuş bir soru idi. Ve araba kullanmayı bilenlere idi.

Ve bunu da olabildiğince samimi şekilde anlattığımı düşünüyorum. Oysa sizin gibi tabiri caiz ise karşıdan kapmaya hazır, pusuda bekleyen bir zihniyet ile karşılaşacağımı beklemiyordum .)

aynway, siz trafikte de böyle iseniz way halime. Benim tank ile gezmem falan lazım.

Kolay gele

pardon hakimiyet ne alaka kadın sedan aracı itiyor mu ne yapıyor ?

herkes herhangi bir aracı kullanabilir (tank ya da tır değil ama her türlü binek aracı ehliyeti olan herkes kullanabilir)

aynway neyil anyways'tır o laf her neyse temek.way haline nedir?

Kesinlikle hakimiyet ile ilgisi yok.Kadınlar bir seks objesi olarak görüldüğünden küçük ve şirin araçlara binmesi gerektiği düşünülüyor.

Ayrıca pembe araç süren erkeklere de aynı şey yapılıyor.Hayır,ben de sürmek istemem pembe aracı ama nedeni pembe rengi sevmemem.Gay gibi görünmek ile ilgisi yok.

Hayır,her pembe araç süren erkeğin gay olması diye birşey yok.Heteroseksüel ya da Aseksüel bile olabilir.Ama varsın Gay.O da insan değil mi.

Bir heteroseksüel erkek olarak söylüyorum.Kadınlara,eşcinsel erkeklere çok büyük ayrımcılık yapılıyor.

Kadın erkek hatta araba sürülmesi öğretilmiş 6 yaşında bir çocuk bile sedan araca hakim olabilir ve bazı sedanlar bazı HB'lerden daha kısa ve hafiftir.

Lütfen homofobinize feminifobinize ve cinsiyet ayrımcılığınza "hakimiyet" kılıfı örmeye çalışmayın.

• Tabiki kullanılabilir, annem mercedes e kullanıyor en basit örnek olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçak kullanan var Sedan ne ki :)

• Hemen yan binada garajda audi a5 var ve kullanan kisi bayan. :)
    Hatta dun gece gordum garajin çıkışına arac park etmisler, daha doğrusu aracın burnu cikisa denk geliyor yani yarisini kapatiyordu. Kadin öyle manevralar yaparak ciktiki gormeniz gerekirdi, hatta aracin icine bakana kadar kullanan kisi erkek sandim. Asil önemli olan burda kendinize guvenmeniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semtiniz nezih bir yerse Sedan alın değilse HB. Mantık şöyle nezih semtin insanları sizin park etmenizi bekleyebilir fakat kroların olduğu yerde korna sellektör küfür ne varsa yaparlar.
  • büyük bir bagaja ihtiyacınız yoksa hb daha pratik her bakımdan punto veya i20 gibi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.