Şimdi Ara

kadınlar sedan araba kullanabilir mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
7
Favori
18.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

Kullanabilir ana kullanmamalı bence ufak hb arabalar daha çok yakışıyor size özellikle şehir de koca 4x4 jip ler ile gezenler yok mu!

X6 bide

kafamda fizik kuralı çakışması oluyor o anlarda

50 kg bedeni gezdirmek için 2000 kg lık arabayı gezdiriyor

aahahhshhahaha hey yarabbim :)
    aahahaha ciddi ciddi kahkaha attım yalnız aaahahah hay çok yaşayın siz :))

sevgiler .)
  • bu tamamen size bağlı. Evet alışırım nolcak şeklinde yaklaşabiliyorsanız hatchback sedan arasında dünyalar kadar fark yok yani. Ama bir park sensoru olmasında fayda var tabi.
  • İsterlerse limuzin kullanırlar isterlerse otobüs isterlerse tır kullanırlar.

Şahsi araba olarak

İsterlerse HB isterlerse SW isterlerse Sedan isterlerse Coupe isterlerse ShootingBrake isterlerse GT isterlerse de Roadster kullanırlar

Erkekler de isterlerse micra isterlerse mini hatta isterlerse pembe araç kullanırlar

Hayattaki ezikliğinizi homofobi ve feminifobiklikle,cinsiyet ayrımcılığı ile atmaya çalışmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Transporter minibus kullanan abla tanıyorum Bence park olayını falan deneyin bi sedan araçla becerebiliyosaniz sedan alın ama bende bagaj çok önemli değilse hatchback öneririm kolaylik olur sizin için

bu gidişle zaten bir tane minnak bir kasa, bir tane de yeni kasalardan en devasasını alıcam dursun :p

şaka bir yana evet almadan önce deneme sürüşlerini düşünüyorum bende

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

Konu 3 saatte çoşmuş

ilk taşı ben attım lalalaaa :)
  • Kullanır tabi neden kullanmasın, benim eşim mini cooper,doblo,kangoo,şahin,megane,307 vs. hepsini kullanıyor.

Önemli olan panikataklığı üzerinden atmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caracaszibidih

quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

Konu 3 saatte çoşmuş

ilk taşı ben attım lalalaaa :)

• Her tip araç kullanabilirsiniz. Size hitap eden aracın ne olduğunu doğru tespit edin yeter.

Sedan için konuşayım. (Ben sedan kullanıyorum.) Dezavantaj olarak tek söyleyebileceğim şey Park etmek. Boş yer bulmak için herkes 3 tur dönerken ben 5 tur dönüyorum gittiğim yerlerde. Bazen kahretsin, şehiriçi için gidip audi A1 falan alıcam diyorum kendime.
    Yine Şehiriçi trafikte daha kıvrak manevra yapmanıza izin vermiyor sedan araçlar. Hem ağırlık, hem baş kıç mesafesi, hem de dönüş dairesinin çapı sebebiyle.

Özetle istanbul Beşiktaş'ta yaşıyorsanız audi a1 alın.
    Konya'da yaşıyorsanız Hummer alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obmann

O iki kisilik park yerlerini ustun başarınızla tek basiniza kaplamayin da ne yaparsanız yapın!!
    Ha bi de dar yerlerden cikarken birine surttugunuzde kacmayin ve sucunuzu kabullenin sonra arkanızdan cok küfür yersiniz.

.)
    wuhhhuuu çok sinirlendirmiş bir kaç kendini bilmez, sizi :/
    ünlemleriniz çok şık durmuş lakin bu mesajda .)

küfür mekanizmasından ziyade hep bahsettiğim saygı kavramı biraz da trafikte olsa hiç bir sorun kalmayacak.
    Çünkü ben fazla dürüstümdür, birine dokunup/sürtüp/çarptığımda "ne var yani allah allah ne baarıyosun al işte para burda, ekip burda, bende burdayım ne baarıyon dayı ağır ol" diye diklenirim dayağımı da yerim gerekirse, siz endişelenmeyin .)

teşekkür ederim nazik cevabınıza .)

• Bu işin kadını erkeği yok bence. Önemli olan alışmak ve ön yargılardan kurtulmak. Hiçbir erkek anasının karnından sürücülük yeteneğiyle çıkmadı
  • uzun süre golf kullandıktan sonra 3.20 kullanmaya başladım geri parkta ılk baslarda sıkıntı yaşadım allahtan park sensörü var :) direk sedanla başlanırsa sorun olcagını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thequick

bu tamamen size bağlı. Evet alışırım nolcak şeklinde yaklaşabiliyorsanız hatchback sedan arasında dünyalar kadar fark yok yani. Ama bir park sensoru olmasında fayda var tabi.

evet sanırım nasıl başlarsam öyle gidecek mantığındayım bende dediğiniz gibi park konusunda bir aydan fazla azmedersem cillop gibi olabilir,
    henuz saglam akan trafige cikmadim hic tek basima bu arada, asagi yukarı 3 aydir her gun calisiyorum gerci ama mukemmel olmadan cikamam gibime geliyor :/
    abartmis olabilirim tabii ama iste eksik ozguven :/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: obmann

O iki kisilik park yerlerini ustun başarınızla tek basiniza kaplamayin da ne yaparsanız yapın!!
    Ha bi de dar yerlerden cikarken birine surttugunuzde kacmayin ve sucunuzu kabullenin sonra arkanızdan cok küfür yersiniz.

.)
    wuhhhuuu çok sinirlendirmiş bir kaç kendini bilmez, sizi :/
    ünlemleriniz çok şık durmuş lakin bu mesajda .)

küfür mekanizmasından ziyade hep bahsettiğim saygı kavramı biraz da trafikte olsa hiç bir sorun kalmayacak.
    Çünkü ben fazla dürüstümdür, birine dokunup/sürtüp/çarptığımda "ne var yani allah allah ne baarıyosun al işte para burda, ekip burda, bende burdayım ne baarıyon dayı ağır ol" diye diklenirim dayağımı da yerim gerekirse, siz endişelenmeyin .)

teşekkür ederim nazik cevabınıza .)

Konu bence troll...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thequick

bu tamamen size bağlı. Evet alışırım nolcak şeklinde yaklaşabiliyorsanız hatchback sedan arasında dünyalar kadar fark yok yani. Ama bir park sensoru olmasında fayda var tabi.

evet sanırım nasıl başlarsam öyle gidecek mantığındayım bende dediğiniz gibi park konusunda bir aydan fazla azmedersem cillop gibi olabilir,
    henuz saglam akan trafige cikmadim hic tek basima bu arada, asagi yukarı 3 aydir her gun calisiyorum gerci ama mukemmel olmadan cikamam gibime geliyor :/
    abartmis olabilirim tabii ama iste eksik ozguven :/

Hangi şehirde kullanacaksınız?
  • Kadınlar illa ki zorlanacak diye bir şey yok.Sedan aracı park etmek, trafik olan şehirlerde yaşıyorsanız sıkıntı yoksa çok kalabalık şehirlerin birinde yaşamıyorsanız alın sedan ve şunu da belirtmeliyim ki Bayan sürücülerde daha bir hoş duruyor bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verre

İsterlerse limuzin kullanırlar isterlerse otobüs isterlerse tır kullanırlar.

Şahsi araba olarak

İsterlerse HB isterlerse SW isterlerse Sedan isterlerse Coupe isterlerse ShootingBrake isterlerse GT isterlerse de Roadster kullanırlar

Erkekler de isterlerse micra isterlerse mini hatta isterlerse pembe araç kullanırlar

Hayattaki ezikliğinizi homofobi ve feminifobiklikle,cinsiyet ayrımcılığı ile atmaya çalışmayın

aahhaha bir an gülümsedim, mesajınızın sonuna gelince daha da yayıldı gülümseme yüzüme .)

Şimdi öncelikle saygısızlığınızı şahsi olarak almıyorum.

Ikinci olarak, "kadınlar sedan araba kullanırlarsa kötü yola mı düşmüş olurlar?, sedan araba kullanırsam bana ne gözüyle bakar bu toplum? Sevgilim pembe arabaya binmek istedi, cinsel hayatımız ne yöne kayacak? etc gibi bir soru ile açmadım bu başlığı.

Sedan arabaya bir kadın olarak hakimiyet kurabilir miyim? mantığı ile sorulmuş bir soru idi. Ve araba kullanmayı bilenlere idi.

Ve bunu da olabildiğince samimi şekilde anlattığımı düşünüyorum. Oysa sizin gibi tabiri caiz ise karşıdan kapmaya hazır, pusuda bekleyen bir zihniyet ile karşılaşacağımı beklemiyordum .)

aynway, siz trafikte de böyle iseniz way halime. Benim tank ile gezmem falan lazım.

Kolay gele

• quote:

Orijinalden alıntı: fa229

Bu işin kadını erkeği yok bence. Önemli olan alışmak ve ön yargılardan kurtulmak. Hiçbir erkek anasının karnından sürücülük yeteneğiyle çıkmadı

Aslında hazırlıksız yakalandım. Hiçbir erkek anasının karnından sürücü ehliyeti ile çıkmadı fakat bunun bilimsel çalışmasını şu an kaynak gösteremesem de erkekler kadınlara göre GENETIK olarak hareketli nesneler ile daha koordineli hareket etmeye programlıdır.
    Gizli kodlar var. Genetiğimize kazınmış. Bunları reddetmek komik olur.
    Kadınlar ilkel hayatımızda, doğal seleksiyon daha hızlı işlerken mağaradan dışarıya çıkmıyorlardı muhtemelen. Erkekler daha mekanik daha sert yaratıklar.
    Çita kadar hızlı koşan bir gergedan hiçbirimizin atası tarafından görülmediği için zaten otomobiller insan doğasına aykırı.
    Kimse kaza istatistiktikleri ile gelmesin karşıma. Ben 14 yıldır trafikteyim. Makas atan erkek mi sinyal vermeyen kadın mı daha makbuldür diye sorsunlar "makas atan erkek" derim.
    14 yılda sinyal vermeden önüme kıran kadın mı istersin, üstüme çıkarcasına ana şeride giren mi istersin, en sol şeritte 50 ile giden mi istersin. Tabi istatistik olarak az kaza yaparlar. Çünkü biz erkekleri yoldan çıkarıp kendi yolarına gidiyorlar.
    Kadınlara ehliyet verirken 3 aşamalı test yapılmalı.
    Panik testi, bacaklarını açarak koltuğa oturma testi, aynaları makyaj için kullanmama testi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fa229

Bu işin kadını erkeği yok bence. Önemli olan alışmak ve ön yargılardan kurtulmak. Hiçbir erkek anasının karnından sürücülük yeteneğiyle çıkmadı

evet, biraz kendine güvenerek bilinçli şekilde trafiğe çıkmakla halledilebilecek bir durum sanırım

teşekkür ederim cevap için
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

Kullanır tabi neden kullanmasın, benim eşim mini cooper,doblo,kangoo,şahin,megane,307 vs. hepsini kullanıyor.

Önemli olan panikataklığı üzerinden atmak.

evet, trafik affetmiyor çünkü gerçekten de o panik havasını attığım anda trafiğe çıkabilicem galiba ben de .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

uzun süre golf kullandıktan sonra 3.20 kullanmaya başladım geri parkta ılk baslarda sıkıntı yaşadım allahtan park sensörü var :) direk sedanla başlanırsa sorun olcagını sanmıyorum.

evveet, nasıl başlanırsa alışılırsa öyle gider diye düşünüyorum bende,

çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.