Şimdi Ara

kadınlar sedan araba kullanabilir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
7
Favori
18.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mydonose13

korkmayın ve yeteneklerinizi küçümsemeyin, tabii ki siz ve diğer bayanlar sedan aracı rahatlıkla kullanabilirsiniz. şu videoyu izleyin ve istediğiniz sedan aracı alıp iyi günlerde kullanın

ve başlığın en güzel cevaplarından biri daha ! :)

çok teşekkür ederim, teyzeme bayıldım bayıldım :)
    kullanırız tabii ki aslanlar gibi ;)

tekrar çook teşekkürler

sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Manuel vites kullanabiliyorsanız Sedan araç da kullanırsınız, bir iki sensör ve geri görüş kamerası ile de park sorunu çözülür. onun haricinde ne gibi bir sorun yaratıyor sedan ben onu bile anlamıyorum.

aslında sorun park sorunu değildi, yani sedan araca hakimiyet konusunda ve biraz da dışardan tarafsız gözlerden almak istediğim fikirler için biraz baş ağrıttım .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

kullanamazsin diyenlere inat,kesinlikle sedan hatta manuel bir sedan alip kullanmalisin.honda accord,mazda 6,mondeo gibi oturakli,yolu tutan bir sedan aracin keyfini aldiktan sonra zaten istesende hb araca yonelmezsin.
    Hyundai sonata,bmw 3, hatta lincoln navigator kullanan bayanlar taniyorum.hepside gayet memmunlar buyuk araclarindan

.))

yüzümü güldüren mesajlardan bir tane daha .)
    gerçekten de bir kaç cümleyle bile kendine güven ibresi nasıl da değişiyormuş .)
    çok teşekkür ederim içten cevabınız için.

lincoln zaten beni benden alan bir araç, bir de lincoln kullanan kadın görürsem sanırım sığınma hakkı isterim :)

tekrar teşekkür ederim .)
  • Benim yürüyerek geçemediğim sokağa kamyon sokan gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frood

Arabalara iyice asina olun anlayacaksiniz ki kaputu uzun araba bagaji uzundan daha zor kullaniliyor

değil mi? evet bende buna dikkat etmişim demek ki, bana da öyle geliyordu ama bir türlü birine söylemeye cesaret edememiştim niyeyse şimdi siz yazınca emin oldum .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

isterseniz otobüs bile kullanabilirsiniz bu tamamen size bağlı liseyi bitirmek üzere olan kız kardeşime biraz özgüven ile 70 model traktör dahi kullandırdım. Torosla öğrettim araba kullanmayı ki yukarıda yazdığım vasıtalarının direksiyonu dönmez vitesi geçmez kullanacağınız arabanın tipinin nasıl olduğu önemli değil mesele sizin özgüveniniz büyük araba her zaman avantajlıdır buda ayrı bir mevzu

rraagghhh o özgüven işte :)

yok yahu ben karar verdim tamamdır bu iş :)

çook teşekkür ederim size de .)
  • Biz erkeklerle kadınlar arasında araç kullanma park etme konusunda doğuştan gelen farklılıklar bulunduğunu düşünmüyorum. Sadece kadınların trafikte bu konuda özgüvenleri düşük oluyor. Ve her meselede olduğu gibi özgüveniniz düşük olursa korktuğunuz başınıza gelir. O yüzden sedan araç lazımsa veya sedan seviyorsanız sedan alın. Kullanımda hiçbir sıkıntı çekmezsiniz. Park içinde park sensörü kullanırsınız daha rahat park edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercelik

Biz erkeklerle kadınlar arasında araç kullanma park etme konusunda doğuştan gelen farklılıklar bulunduğunu düşünmüyorum. Sadece kadınların trafikte bu konuda özgüvenleri düşük oluyor. Ve her meselede olduğu gibi özgüveniniz düşük olursa korktuğunuz başınıza gelir. O yüzden sedan araç lazımsa veya sedan seviyorsanız sedan alın. Kullanımda hiçbir sıkıntı çekmezsiniz. Park içinde park sensörü kullanırsınız daha rahat park edersiniz.

kesinlikle doğru söylüyorsunuz, araba kullanma işi yetenekten ziyade (belki bir parça genetik bir özgüven doğrultusunda yetenek işine kayabilir), tamamen kadınlara özgü bir hassaslık yahut panikle karışık titizlik yüzünden dediğiniz fark doğuyor sanırım.
    En azondan benim hissettiğim ve gördüğüm kadarıyla.
    Evet sedanda karar kıldım, son anda ani bir karar değişikliği olmazsa sedan alacağım.

çok teşekkür ederim cevap için

sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: caracaszibidih

quote:

kullanamazsin diyenlere inat,kesinlikle sedan hatta manuel bir sedan alip kullanmalisin.honda accord,mazda 6,mondeo gibi oturakli,yolu tutan bir sedan aracin keyfini aldiktan sonra zaten istesende hb araca yonelmezsin.
    Hyundai sonata,bmw 3, hatta lincoln navigator kullanan bayanlar taniyorum.hepside gayet memmunlar buyuk araclarindan

.))

gerçekten de bir kaç cümleyle bile kendine güven ibresi nasıl da değişiyormuş .)

lincoln zaten beni benden alan bir araç, bir de lincoln kullanan kadın görürsem sanırım sığınma hakkı isterim :)

rica ederim,yardimci olduysam ne mutlu.mavigator kullanan bayan aracini degistirdi bu arada,iltica sansiniz kalmadi gene sedan ama en buyuk kasasindan bir araci var.sizinle ayni durumda olan bir kiz arkadasimida gecenlerde vazgecirdim. Simdi yana yana alfa 159 manuel ariyoruz onada.erkek gozuyle bir tuyo vereyim size,bence sedan arac kullanan bayanlar kutu gibi arac kullananlara gore cok daha havali,hayatta tuttugunu koparabilecek,kendine guveni tam,daha gozukara izlenimi veriyor.ya da bana oyle geliyor

• Eşim mondeo kullanıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caracaszibidih

quote:

.))

rica ederim,yardimci olduysam ne mutlu.mavigator kullanan bayan aracini degistirdi bu arada,iltica sansiniz kalmadi gene sedan ama en buyuk kasasindan bir araci var.sizinle ayni durumda olan bir kiz arkadasimida gecenlerde vazgecirdim. Simdi yana yana alfa 159 manuel ariyoruz onada.erkek gozuyle bir tuyo vereyim size,bence sedan arac kullanan bayanlar kutu gibi arac kullananlara gore cok daha havali,hayatta tuttugunu koparabilecek,kendine guveni tam,daha gozukara izlenimi veriyor.ya da bana oyle geliyor

aahahahhah o zaman ben yerimde kalayım, lincoln yoksa :))

izlenimden ziyade kendine güven kısmını bir halledebilsem hayatla problemim de kalmayacak der ve böyle de burayı psikoloji forumuna çeviririm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Eşim mondeo kullanıyor.

keyifli mi peki sürüşü rahat mı kendisinin?
    tabii memnun olmasa kullanmaz zaten de, hani belki dedim mecburi mi alıştı yoksa bilinçli olarak ilk tercih miydi sedan?
    yani sedan sorumda ısrarlıyım hala .)

teşekkür ederim bu arada cevap için
  • Kullanabilir ana kullanmamalı bence ufak hb arabalar daha çok yakışıyor size özellikle şehir de koca 4x4 jip ler ile gezenler yok mu!

• quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

Kullanabilir ana kullanmamalı bence ufak hb arabalar daha çok yakışıyor size özellikle şehir de koca 4x4 jip ler ile gezenler yok mu!

X6 bide

kafamda fizik kuralı çakışması oluyor o anlarda

50 kg bedeni gezdirmek için 2000 kg lık arabayı gezdiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 12 Ağustos 2014; 11:26:47 >
  • Transporter minibus kullanan abla tanıyorum Bence park olayını falan deneyin bi sedan araçla becerebiliyosaniz sedan alın ama bende bagaj çok önemli değilse hatchback öneririm kolaylik olur sizin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 12 Ağustos 2014; 11:26:50 >
  • öğretmen bir arkadaşım var hep sedan kullanıyor , kullanamayacak ne var ki sedan genel anlamda çok daha kullanışlı bence .
  • Konu 3 saatte çoşmuş
  • O iki kisilik park yerlerini ustun başarınızla tek basiniza kaplamayin da ne yaparsanız yapın!!
    Ha bi de dar yerlerden cikarken birine surttugunuzde kacmayin ve sucunuzu kabullenin sonra arkanızdan cok küfür yersiniz.

• sedan aracı bilmem ama artık kadınlar tank gibi jipleri kullanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

Kullanabilir ana kullanmamalı bence ufak hb arabalar daha çok yakışıyor size özellikle şehir de koca 4x4 jip ler ile gezenler yok mu!

:))
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.