kız kardeşim bu sene ilkokulu bitirecek ortaokul'a da gideceğim diyor ne yapalım? |
kadınlara eğitim hakkı verilmeli midir?
-
-
Kızların eğitim hakkı zaten var. Trolleme amaçlı açılmış bir konu ise aldırmıyorum. Ciddiyse ama fazla şaşırmadım. Pek mantıklı mesajınızı görmedim zira. Osmanlı monarşisi devam etseydi İngiltere gibi gelişmiş ülke olurduk, pastoral derin step Moğolları İslamiyet'e geçmedikleri için geri kaldılar, Ortçağ'da gelişmiş uygarlık sadece Müslüman Araplarda vardı gibi mantıksız iddialarınız vardı. Üstüne alenen Atatürk düşmanlığı da yapıyordunuz.
Medeniyetten birazcık nasibinizi aldıysanız evet ortaokula da, liseye de hatta üniversiteye de kız kardeşinizi göndermeniz ve bu konuda sonuna kadar ısrar etmeniz gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok kültürlüsünüz subarashi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 10 Nisan 2022; 1:56:8 >
konu troll bile olsa hala ülkede böyle düşünen insanlar var ama ondan sonra hala forumda ki ergenler kadınlara olan pozitif ayrımcılığa karşı eğitim ya da iş konusunda
-
Evet karşıyım. Liyakat getireceksin. Bilgisayar oyunu oynamıyoruz birader yok onlar haksızlığa uğradı hadi her yeri kadınlarla dolduralım falan çizgi film mi burası. Ergen olan kim belli bence.
Sen bu saçma ayrımı yaparak kadınlara hakaret ediyorsun ayrıca. "Siz kendi başınıza bir haltı beceremezsiniz bu yüzden size torpil yapacağız" demek oluyor bu.
Eşitlik diye bir şey yok atın onu kafanızdan. Adalet vardır liyakat vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 10 Nisan 2022; 2:4:11 >
Kültürüm bu resmin ne olduğunu bilmeye yetmiyor. Can you give me a hand pls?
>"Siz kendi başınıza bir haltı beceremezsiniz bu yüzden size torpil yapacağız" demek oluyor bu
hayır öyle olmuyor da uzun uzun anlatamıcam zaten gerek yok
belli bir noktaya kadar pozitif ayrımcılık gerekli ki şartlar eşitlensin. sonrasına gerek kalmaz zaten, kültür oturur
ü
-
Resimdeki kişi gakuto. Benim vücut bulmuş Halim hocam.
https://www.youtube.com/watch?v=X5ENallRHHs&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bölüm yetkilisi değilmiydin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konuşmak istemiyorsan tamam rajeesh san
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet.
esitlik yoktur adalet vardir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zaten var ki yıllardır
-
adalet eşitlikle olur yavrum
-
ortaokul yaşındakiler kadın mı
-
kasayı yan yatır
-
okusalarda amaçları bir erkeğin sırtına binip bana baksın oluyor bundan dolayı eğitim verilmemesi gerekli
-
adalet babayi esitlikle olur yavrum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kızların eğitim hakkı zaten var. Trolleme amaçlı açılmış bir konu ise aldırmıyorum. Ciddiyse ama fazla şaşırmadım. Pek mantıklı mesajınızı görmedim zira. Osmanlı monarşisi devam etseydi İngiltere gibi gelişmiş ülke olurduk, pastoral derin step Moğolları İslamiyet'e geçmedikleri için geri kaldılar, Ortçağ'da gelişmiş uygarlık sadece Müslüman Araplarda vardı gibi mantıksız iddialarınız vardı. Üstüne alenen Atatürk düşmanlığı da yapıyordunuz.
Medeniyetten birazcık nasibinizi aldıysanız evet ortaokula da, liseye de hatta üniversiteye de kız kardeşinizi göndermeniz ve bu konuda sonuna kadar ısrar etmeniz gerekir. |
Benzer içerikler
- iskambil kağıdı nerede satılır
- yiğit akü üretim tarihi sorgulama
- mobilya dükkan isimleri
- mülakatta maaş beklentisi sorusuna cevap
- bir ayda 10 kilo aldiran karışım
- suudi arabistan
- çay emojisi
- google çizim yap
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X