Şimdi Ara

Kadir has hukuk vs marmara hukuk (io)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Marmara'nın İkinci öğretim olması çok sorun olmaz bence diplomada yazmıyor zaten

Marmara daha kalabalık kadir has'ta rekabet daha az olacak ve hocalar başarılı öğrencilere referans mektubu veriyor

Kadir has'ın 20den fazla üniversiteyle anlaşması var erasmusta öğrenci sayısı az olduğu için gitmek daha kolay olacaktır.

Kadir has'ta eğitim ingilizce buna gereksiz diyen çok kişi var ama iş bulmaya geldiği zaman ingilizce bilmeyen avukata kimse iş vermez de diyorlar

Mezunları kolay iş bulabilen üniversite sıralamasında fena bir yerde değil kadir has

Kadir has hukuk vs marmara hukuk (io)

Marmara iö 7.5k
    Kadir has 8.5k

Sizce hangisi daha iyi ve neden ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ben arastirdim muhf ve iuhf birebir egitim.
    kadir hasla muhf ise ben olsam muhf derdim ama senin isine geliyorsa kadir has ta secebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun cevabını almadan önce bence bulduğun listenin gerçeği ne kadar yansıttığını sorgulayarak her gördüğün listeye atlamaman gerektiğini öğrenmen gerektiğini düşünüyorum.

Zira ODTÜ,Bilkent ve İTÜ'nün önünde bir GTÜ, Bilgi'nin önünde bir Doğuş, Yıldız'ın önünde bir Gaziantep ve listede hiç yer almayan Galatasaray ve Hacettepe gibi üniversiteler varken bu listeye inanmak zor mesela Yeni neslin de sorunu bu her gördüğü şeye atlıyor.
  • Valla kariyerine göre karar vermen daha mantıklı olur. Örneğin piyasa avukatı olmak sana kafiyse marmara seçmelisin fazla düşünme. Piyasa içinde marmara gayet iyi de markadır çünkü. Ama İngilizceni kullanıp farklı hedeflerin planların varsa bence kadir has yazılabilir.

Ama burdan şu anlam çıkmasın marmaradaki adam uluslarası bir iş yapamaz falan. Böyle bir şey demiyorum ancak yetiştirme tarzları bu. Siz farkınızı yaratıp farklı şekilde kendinizi geliştircekseniz her yerde açık önünüz.
  • Marmara tabiki

• AvşalıTavşan kullanıcısına yanıt
    Calibre diye bir derneğin araştırmasıymış hocam toplam 47.000 kişiyle yapmışlar elimde başka bir veri olmadığı için bunu koydum kesinlikle doğru olduğunu iddia etmiyorum zaten daha iyi bir araştırma çıkarsa onu eklerim

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gazi CENG/EEM vs Hacettepe ME
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteinsGate -- 23 Eylül 2020; 22:33:58 >
  • Up

• Up

• marmara.

erasmus kısmında yanılıyorsunuz zira marmarada erasmus yapmak daha kolay. çünkü okulda ingilizce bilen insan sayısı az ve 15 tane okulla 2şer kişiden anlaşma var. yani 30 kişilik kontenjan var. ingilizce bilen olmadığı için eğer ingilizceniz iyiyse çok rahat bu 30 kişinin içine dahil olabiliyorsunuz.

eğitim, marka değeri, prof sayısı gibi yerlere girmeme gerek bile yok.
  • Horny Saint kullanıcısına yanıt
    bu sıralamalar çok itibar edilecek şeyler değil her farklı araştırmada başka bir sıralama oluşuyor

• bu araştırmaları herkes bilmez ama marmaranın bir marka olduğunu herkes bilir

ayrıca marmara da 4 yıl boyunca okuyacaksın başka yollarla ingilizce öğrenemez misin? İlla ingilizce mi okumak lazım. Bu arada iö diye belirtmene gerek bile yok çünkü mezun olduktan sonra sınıf arkadaşların hariç kimse iö okudugunu bilmez bile.

Erasmus ise abartıldığı kadar zor bir şey değil. Eğer dil sınavından yüksek alırsan gidersin bu kadar basit. Torpil falan yok.
  • ''ingilizce bilmeyen avukata kimse iş vermez de diyorlar'' şu kadarını söyliyim aylık 100k avukat kazanan 100 avukat olsun bunların max 20 tanesi ingilizce biliyordur :)
  • Tabii ki Marmara. Sormak bile gereksiz. Bu 30 üniversite bölüm bölüm değerlendirilseydi o zaman çok daha farklı olurdu.

• U

• Marmara seç.

https://twitter.com/marmaramoot

Kurgu-dava olarak güzel etkinlikleri var.

"ama iş bulmaya geldiği zaman ingilizce bilmeyen avukata kimse iş vermez de diyorlar"

İngilizceyi kendin öğrenirsin. Nerede çalışmak istediğine bağlı iş verip vermeyecekleri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.