Şimdi Ara

KADROYA ÇATLAĞI/KIRIĞI KAYNAĞI HK. YARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2. el bir bisiklet alayım dedim maalesef kazıklandım kadronun arka tarafı kırık çıktı bisikletçiye bakıma götürdüğümde öğrendim , arka tarafta tekeri tutan kısımda çatlak var iki noktada orayı kaynak yaptırsam İstanbul şişli civarında yada yakın civarda bu işten anlayan usta tavsiyesi rica ediyorum-aleminyum kadro ümit bisiklet KADROYA ÇATLAĞI/KIRIĞI KAYNAĞI HK. YARIM

• Eski konu ama gelecekte birilerinin işine yarayabilir. Oto sanayilerinde alüminyum kaynağı yaparlar. Bu tip riskli yerlere de parça koyup kaynatırlar. Daha sağlam bile olabilir ama boya deforme olur, biraz da işçiliğe bağlı ama yerine göre kaba olabilir. Kaynattırmaya gitmeden gerekiyorsa o kısımdaki parçaları söküp gidin. Tamircilere sorarak kaynak yapan yerleri bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 13 Eylül 2020; 14:25:46 >
  • ah üstadım kötü anlılarımı depreştirdin kaynakçıya götüreceğim hafta bina içinde o bisiklet çalındı maalesef .
  • Üzüldüm arkadaşım, geçmiş olsun. Ne milletin malında gözüm olur ne de benim malıma zarar gelsin istemem. Hırsız, çalarken emek harcadım diye hakettiğini sanıyor. Allah bir daha karşılaştırmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.