Şimdi Ara

Kaf-1'den sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaf-1'i bitirdikten sonra kaftan devam etmeyi düşünmüyorum. Sözelden veya eşit ağırlıktan giricem ancak başka bir kitaptan devam etmek istiyorum. Başka kitap öneriniz var mı? Konuları bilmiyorum yani temelim yok kaf-2 konuları hakkında.

Ayrıca kaf-2'yi olurda bitirirsem tyt matematik konularının tamamı bitmiş olur mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kaf kitapları çok güzeldir ama çok da zaman alıcıdır. Kaf 2de problemler var, bir sürü problem fasikülü al ve onun üzerine düş derim. Konu anlatımlı bir kitap mı istiyorsun yoksa soru bankası mı? Tyt matematik denemesinde kaç net aralığında gidip geliyorsun? Ona göre daha sağlıklı tavsiyeler alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerlimasuk kullanıcısına yanıt
    Daha deneme yapmadım çünkü dediğim gibi sıfırdan başladım diyebiliirim. Problem konusu dışında diğer konular nasıl kaf-2'de?

• //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towns -- 5 Mart 2021; 13:38:19 >
  • Peki kaf-2 ve kaf-3'ü sene sonuna kadar bitirebilir miyim. Türkçe, edebiyat ve sosyal derslerine daha başlamadım bile ve onlar hakkında hiçbir bilgim de yok

• Bu arada geometri bakmayı düşünmüyorum. Fene de bakmıcam çünkü zamanım çok kısıtlı.

• Towns T kullanıcısına yanıt
    Kaf-2 neyse ama kaf-3 zor gözüküyor dediğin gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivans2

Daha deneme yapmadım çünkü dediğim gibi sıfırdan başladım diyebiliirim. Problem konusu dışında diğer konular nasıl kaf-2'de?
    Kaf 2 yi yazmış arkadaş, Kaf 3te olasılık permütasyon kombinasyon filan var, ki ben hocanın bu konuları çok iyi anlattığını düşünmekteyim.. Zamanınız hakikaten çok kısıtlı, Kaf 1 deki bir konuyu 2 saatte bitirirken, Kaf 3teki konuyu 2 günde bitirebilirsiniz. Sizin Matematik altyapınıza bağlı. Ayrıca Geometriyi bırakma fikriniz de son derece yanlış bence. Basit konular olan ücgende açılar, doğruda açılar vs. konularını çalışabilirsiniz, çemberde açılar yada çemberde uzunluk, bir fonksiyon kadar yada bir polinom kadar zor değil bence. Biraz Matematik biraz Geometri gidin. Başarılar

• fenerlimasuk kullanıcısına yanıt
    Hocam kaf 1'de dahi sadece matematik çalışsan dahi minimum 2 günde bitiyor konu bu yüzden geometriye zamanım yok. Kaf 2'yi bitirebilirim sınav sonuna kadar ancak kaf 3'den ümidim yok. Ortalama 25 net matematik yapsam yeterli olur benim için. Ayt'de de 7-8 net çıkarsam yeter bana

• quote:

Orijinalden alıntı: ivans2

Hocam kaf 1'de dahi sadece matematik çalışsan dahi minimum 2 günde bitiyor konu bu yüzden geometriye zamanım yok. Kaf 2'yi bitirebilirim sınav sonuna kadar ancak kaf 3'den ümidim yok. Ortalama 25 net matematik yapsam yeterli olur benim için. Ayt'de de 7-8 net çıkarsam yeter bana
    Şunu söylemek isterim sadece. Fonksiyonlar çok baba bir konu. Ama üçgende açılar yada doğruda açılad konusu o kadar zor değil. Neden kendini kısıtlayıp, basit geo sorularını boş yere kaçırasın ki? Benzerlik yapma, katlama sorularına çalışma, hatta analitik kimya da yapma. Ama üçgen ve doğruda açı konusundan filan doğru yaparsın bence. Geometrinin ben senin yerinde olsam tüm konularına en azından kolay bir kitaptan calisirim. Gözünü bu kadar korkutma ve kendini bir derse kapatma derim. Yine de sen bilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.