Şimdi Ara

Kafa karışıklığı bi yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Anadolu Teknik Lise çıkışlıyım 2.senem.

Alan içi: 131.705
    Alan dışı: 133.557 tercih listem ise şöyle;

1) Marmara Ünv. Mekatronik Müh. (MTOK)
    2) Sakarya Ünv. Elektrik-Elektronik Müh. (MTOK)
    3) Süleyman Demirel Ünv. Elektrik-Elektronik Müh. (MTOK)
    4) Sakarya Ünv. Mekatronik Müh. (MTOK)
    5) Süleyman Demirel Ünv. Elektrik-Elektronik Müh. (İÖ) (MTOK)
    6) Karabük Ünv. Mekatronik Müh. (MTOK)
    7) Karabük Ünv. Mektronik Müh. (İÖ) (MTOK)
    8) Fırat Ünv. Mekatronik Müh. (MTOK)
    -----
    9) Kocaeli Ünv. Çevre Müh.
    10) Sakarya Ünv. Çevre Müh.
    11) Kocaeli Ünv. Çevre Müh. (İÖ)

Şimdi aklımda ki soruları sormak istiyorum,

1) Elazığ fırat mekatronik sizce nasıl? birçok tanıdıgım orda mektronik okuyacağına kocaelide çevre oku diyor. Sizce ?

2) eğer mtoklar olmazsa diğer tercihlerim içerisine %99 10.sıraya ne yazarsam gelicek. Kocaeli örgün çevre 113binler çünkü, sizce oraya hangisi yazmalıyım?

ve son olarakta 12.tercih olarak Akdeniz Çevre, SDÜ Çevre ve Balıkesir Çevre den hangisini önerirsiniz?

Şimdiden çok teşekkür ederim..

• MTOK hakkında yorum yapmak güç.Sıra 131bin.Marmara,sakarya gelmez.Diğerleri belki olur.

Ben çevre mühendisliği yazma derim.Çünkü sırf üniversite iyi olacak diye alakadar olmadığın bölümü yazacaksın.Sonra pişman olup bırakacaksın.Fırat üniversitesi hakkında fikrim yok.Ama lisede elektrikle alakalı bölümde okuduğunu varsayarsak hiç yoktan yabancı olmayacağın bölümü okuyacaksın.Tabi tercih senin.
  • bişey dikkatimi çekti gazi elektriği yazmamışşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaFleur

MTOK hakkında yorum yapmak güç.Sıra 131bin.Marmara,sakarya gelmez.Diğerleri belki olur.

Ben çevre mühendisliği yazma derim.Çünkü sırf üniversite iyi olacak diye alakadar olmadığın bölümü yazacaksın.Sonra pişman olup bırakacaksın.Fırat üniversitesi hakkında fikrim yok.Ama lisede elektrikle alakalı bölümde okuduğunu varsayarsak hiç yoktan yabancı olmayacağın bölümü okuyacaksın.Tabi tercih senin.

marmara ve sakarya cok zor ama en kötü karabük bekliyorum. hatta ısparta bile olabilir çünkü geçen sene YGS ile almasına rağmen ısparta 128binde kapamış bu yıl meslek liseliler ne kadar bir başarı elde edicek belli olmaz ama MF4 olması ve mesleklerin başarını göz önüne aldıgımda ısparta yada karabük bekliyorum. Evet ee mezunuyum o yüzden fıratı bırakabilirim listede ama benim daha cok Elazığ hakkında kafamda ? var yoksa fırat ünv. eğitim açısından öneren hocalar var. ve çevreyide açıkta kalmamak için yazıyorum oda doğru :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3rN -- 1 Ağustos 2011; 22:53:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IengineerI

bişey dikkatimi çekti gazi elektriği yazmamışşın

normalde ilk 3

1) marmara mekatronik
    2) gazi elektrik elektronik
    3) sakarya elektrik elektronik şeklinde olucaktı ama cok araştırdım ve Gazi ünv. daha cok sözel bölümlerde tavsiye ediyorlar ve birazda siyasi olaylar, uzun saç küpe muhabbetleri var hiç çekemem valla o ağır abileri :D ama tabi asıl neden sakaryanın mühendisliklerinin daha cok önerilmesi hocalarım tarafından.
  • konu güncel beyler.
  • upppp
  • konu güncell
  • mtok ların sıraları düşmicekmi şimdi herkes lys den kötü yaptı
  • bence düşücek, yani meslek liseleri ygs dekinden cok daha yüksek mi yapıcakda puanlar yükselcek.. sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.