Şimdi Ara

Kafam allak bullak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir gün "neresi olursa olsun yanındayım seni bırakmayacağım istediğim bölüm olmasa bile yazarım tutan bir bölümü ayrılık olmayacak" diyor.

Ben de iyice motve oluyorum "Herşey güzel olacak" diyorum , yanımda olacağından , aynı okula gideceğimizden emin oluyorum , ama 2-3 gün sonra aynı konu açılıyor.

"Çalışırsak gideriz neden olmasın , çalışmazsak olmaz , ayrı olsak bile seni bırakmayacağım ömür boyu" gibi cümleler kuruyor.

Yeter ama ya , benim kadar tak sende lütfen şu konuyu kafana biraz da olsa. Ne bu çelişki..

• yşne mesaj geldi " Uzaklık yok yok yok yok. Sen benim hayat şansımsın , buna inanıyorum ve bu şansı hiçbir zaman kaybetmeyeceğim. Sen yanımda ol yeterki, yeterki uzak olmayalım hiçbrşey hiçkimse umrumda değil inan bana. Ne bölüm ne okul ne şehir umrumdan. Temmuz ayında herşey gönlümüzce olacak , herşeyle KALBİMle olacak canımın içi"

Gel de çık işin içinden anasını satyım.
  • kafam allak bullak oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 30 Aralık 2011; 0:46:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

kafam allak pullak oldu

Sınava bu sene giriyoruz dostum 3 ay sonra Kız gerçekten çok bağlı bana , tahmin edilemeyecek kadar. Aslında bazen düşünüyorum ben mi anlamıyorum kızı acaba , hep olacak olacak diyor ama ben daha garanti tatmin edici bir cevap bekliyorum hep nedense. Aslında "olacak" tan başka ne diyebilir o da haklı sonucta onun elinde değil. Zamanı da ileri alamaz. Bunu kendi de diyor zamanı ileri sarbilsem gösterebilsem herşeyi keşke sana diye. Ama gelgelelim bölümünü okulun hayatını bana göre seçmesi de korkutuyor beni biraz. Bn ne istediğimi bilmiyorum aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Montana. -- 30 Aralık 2011; 0:48:52 >
  • gelirse gelir gelmezse gelmez yolu verirsin neyin kasıntısını yapıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

gelirse gelir gelmezse gelmez yolu verirsin neyin kasıntısını yapıyon

senin kafan allak bullak olmamış
  • Dalga geçmek istiyorsan başka yere dostum
  • Şu "seni ömür boyu seni bırakmayacağım" lafları beni çok düşündürüyor.
  • Ne gibi düşündürüyor dostum Bekaret konusunu mu ima ediyorsun hai yamamaya çalışıyor kendini falan O konuyla alakası yok yani o lafların, sadce çok seviyor beni , ben de onu çok seviyorum. Ve çok bağlı bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.