Dijital fotoğraf makinesi bakıyorum. 150 - 250 civarı ücreti olan, mümkün olduğu kadar iyi bir makine arıyorum. Ama kafam karıştı arkadaşlar. Baktım biraz hepsi burada dan falan. O fiyatlardaki bütün makineler özellik olarak birbirine çok yakın görünüyor. Ama mesela li on bataryalı mı yoksa pilli mi bir ürün tercih etmeliyim. Optik zoom u iyi olan makinenin video çekimi HD değil falan filan. İyi bir makine kriterine giren ürünler konusunda fiyatı dikkate alarak bana yardımcı olursanız sevinirim. Tabiki burada esas kriter foto ve video kalitesi ile çekim kolaylıkları sanırım. Ayın 20 sinde bebemin doğum günü var o zamana kadar almam lazım.
Yaa koca forumda fikir üretecek kimse yokmu? Daha önce açılmış konulara baktım ama benim bu batarya işine kafam takıldı. Mesela Samsung'un makinaları dikkatimi çekiyor. ST 70 modeli var mesela 270 civarı. Samsung'un lens kalitesinin iyi olduğunu söyleyen çoğunlukta. Ayrıca bu fiyatlardaki ürünlerde HD kalitesinde video çekiminden performans alınıyormu? Bu konularda bilgi verebilecek arkadaş varmı?
panasonic f3 fujifilm jv 100
ikisindede hd video çekimi var bimeks den bakabilirsin
Fuji av 100 iyidir
Pilli alman senin için daha iyi olacaktır.Sonuçta piller her yerde bulunabilir şeyler ve zaten şarjlı pil kullanacağın için batarya bence gereksiz. Ayrıca makinelerin HD çekip çekmediğine bakma.Küçücük lense sahip olanlarda HD çekiyor ancak ışık,noise gibi olaylarda oldukça zorlanıyorsun.Bence çocuğunuz için videonun kalitesi çokda önemli değil. Yengemler eskiden kuzenimi kasetli kameraya çekmişlerdi.Geçenlerde CD'ye aktardılar, çok iyi olmasa bile sonuçta iş görüyor ve eskileri hatırlamak oldukça güzel.HD olmayan makinelerin çoğu 640p'de çekebiliyor ve bu kötü bir rakam değil...
arkadaşlar hazır indirimdeyken Fuji Av. 100 almaya karar verdim. Allah pişman etmesin. Yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekürler
quote:
Orijinalden alıntı: Pyloge
HD olmayan makinelerin çoğu 640p'de çekebiliyor ve bu kötü bir rakam değil...