Cep telefonu çalarken, telefon diye ufak rakı şişesini kulağına götüren gördüm...
Sigarayı tersten yakıp içen ve bunu sigara yarıya geldiği zaman farkeden gördüm...
Ve herkezin yaptığı ... Eski dostları eski arkadaşları falan tel ile aramak... Yalandan "ne güzeldi o günler" falan... Bi anda aşırı sevgi , samimiyet, ne çok dostum sevenim var hissi... Sabah olunca aptallık duygusu ve baş ağrısı...
Hatunları karıştırıp esra diye ece'yi aramak ve 2 hatunu'da elden uçurmak
quote:
Orijinalden alıntı: cemil27
Hatunları karıştırıp esra diye ece'yi aramak ve 2 hatunu'da elden uçurmak
Seninki bağayı kötüymüş ya
ben genelde belli başlı cümlelere kitleniyorum; Sarhoş oldum diye benle dalga geçiceksiniz belki ama UMRUMDA DEĞİL....
Bi susunda uyuyalım :D yarım saat aralıksız konuşurum sonra milleti sustururum...
Ben nie burdayım çünkü sana güvenip seninle içtiğim için.... :D:D
5-6 duble rakıdan sonra hala biraz kendimdeysem abii yeteryaa bende başlıycam içmeye :D:D:D
bir gece arkadaşlarla yazlıkta sabahlayıp 8 vodka shot.tan sonra sitenin içinde 'tahmin ediyorum saat gece 3-4' bağıra bağıra serdar ortaç bilsemki şarkısını defalarca söylediğimizi biliyorum geçen sene içerisinde... halaa arkadaşlarla hatırlayıp güleriz
quote:
Orijinalden alıntı: yayengec
Ve herkezin yaptığı ... Eski dostları eski arkadaşları falan tel ile aramak... Yalandan "ne güzeldi o günler" falan... Bi anda aşırı sevgi , samimiyet, ne çok dostum sevenim var hissi... Sabah olunca aptallık duygusu ve baş ağrısı...
+1 aynı senin gibi bir arkadaş tanıyorum ben sarhoş olunca telk elinden düşmüyor rehberdekileri aramaya başlıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme