Şimdi Ara

KAFANIZ GÜZELKEN YAPILAN APTALLIKLAR :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EWE GELDİM ACIKMIŞTIM MİKRO DALGAYA BOŞ TABAGI KOYUP ISITMIŞIM BİRDE ÖLE BAŞINDADA BEKLEDİM ISINSIN DİE KAPAGI AÇTIGIMDA BABAM YERLERDE İDİ DİGERİNDE İSE ARKADAŞ AKVARYUMDA 3 BALIK VAR 2 Sİ BOGULDU KAÇ KALIR DEMİŞTİ :) 1 DEMİŞTİM AMA SONRADAN ANLADIM

• oluyor boyle seyler dostum kafa guzelken
  • ben akvaryuma elektrik verdiydim
  • EMRE HEMENDE YAKALAMIŞSIN BİZİ SABAHIN KÖRÜNDE BAŞLADIK YİNE İŞE OFFFFF BIKTIM LA BURDAN
  • Cep telefonu çalarken, telefon diye ufak rakı şişesini kulağına götüren gördüm...
  • Sigarayı tersten yakıp içen ve bunu sigara yarıya geldiği zaman farkeden gördüm...
  • Ve herkezin yaptığı ... Eski dostları eski arkadaşları falan tel ile aramak... Yalandan "ne güzeldi o günler" falan... Bi anda aşırı sevgi , samimiyet, ne çok dostum sevenim var hissi... Sabah olunca aptallık duygusu ve baş ağrısı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aksayarak konuşmak olsa gerek :D
  • Hatunları karıştırıp esra diye ece'yi aramak ve 2 hatunu'da elden uçurmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil27

Hatunları karıştırıp esra diye ece'yi aramak ve 2 hatunu'da elden uçurmak

Seninki bağayı kötüymüş ya
  • ben genelde belli başlı cümlelere kitleniyorum; Sarhoş oldum diye benle dalga geçiceksiniz belki ama UMRUMDA DEĞİL....

Bi susunda uyuyalım :D yarım saat aralıksız konuşurum sonra milleti sustururum...

Ben nie burdayım çünkü sana güvenip seninle içtiğim için.... :D:D

5-6 duble rakıdan sonra hala biraz kendimdeysem abii yeteryaa bende başlıycam içmeye :D:D:D
  • bir gece arkadaşlarla yazlıkta sabahlayıp 8 vodka shot.tan sonra sitenin içinde 'tahmin ediyorum saat gece 3-4' bağıra bağıra serdar ortaç bilsemki şarkısını defalarca söylediğimizi biliyorum geçen sene içerisinde... halaa arkadaşlarla hatırlayıp güleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayengec

Ve herkezin yaptığı ... Eski dostları eski arkadaşları falan tel ile aramak... Yalandan "ne güzeldi o günler" falan... Bi anda aşırı sevgi , samimiyet, ne çok dostum sevenim var hissi... Sabah olunca aptallık duygusu ve baş ağrısı...

+1 aynı senin gibi bir arkadaş tanıyorum ben sarhoş olunca telk elinden düşmüyor rehberdekileri aramaya başlıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.