Bilgisayar açıldığında kısa yolların, startın olduğu menüye mouse götürünce bi şey yükleniyormuş gibi oluyor kısa yollara ve starta tıklayamıyorsun internetede giremiyorsun. Cntrl+Alt+delete yaparak aygıt yöneticisine girip explorer.exe yi kapadığımda yani masa üstünü bu sefer startın oldugu menü gidiyor. İnternete ğirebiliyorsun msn mesengerda kendiliğinden açılıyor. Aygıt yöneticisinden diğer çalışan proğramları kapamanın açılışta açılan proğramları kaldırmanında bi yararı olmuyor windowsu yeniden yüklüyorum gene aynı sorun lütfen yardım
büyük ihtimal le virüs yada trojen sorunun sebebi ben olsam önce C ye format atar sonra Dyi virüs ve trojen taramasın dan geçirirdimsorunun çözülecektir.
Format atmadan önce bir dos altında virüs taraması yapardım. Hemende format...
diğer disklerde virus var yani bilgilerini bir yere kopyala sonra komple format at sorun kalmaz
kaspersky anti wirüs war kurunca kafayı yiyor ne war ne yok engelliyo ciyak ciyak bağırıyo oyunun exe uzantılı dosyalarını bile virüs olarak görüyor o yüzden kaldırıyorum anti wirüsü bende wirüsten şüphelendim ama benimki kafayı yedi heralde demiştim. O zaman virüsü kaptık heralde deiğinizi yapıyım bulduğu her şeyi siliyim ne yapalım başka yol kalmadı. Tşk yardım için