Şimdi Ara

KAFAYI YİYECEM LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birinden ikinci el gtx 770 aldım bir yıl garantili ürün çalıştıgını gözümle gördüm benim kasaya sığmadı zor bela sığdırdım

kartın fanları felan çalışıyor ışığı yanıyor ama ekrana sadece ilk pc nin açılışındaki f2 ye basın kısmı geliyor onu geçince herhangi bi görüntü gelmiyor neden olabilir işlemcim fx6300 anakart poci slotunda herhangi bir sorun yok başka ekran kartı çalışıyor

psu 750w onunlada alakası yok

sadece ilk açılışta f2 ıvır zıvır diye yazı geliyor 1 sn sonra gidiyor ekranın ışığı mavi yanıyor ama görüntü yok biosa bile giremiyorum

Hdmi to vga aldım 30 tl ye yine çalışmadı 20 tl ye dvi vga kablo aldım yine aynı farklı dönüştürücü başlık aldım yine aynı güç kaynağını değiştim yine aynı kafayı yiyecem

• ekran kartının güç kablosu takılı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takılı tabiki takılı olmadan da denedim pci güç kablosunu takın yazısı çıkıyor ekrana
  • Güvenli modda açmayı deneyin. Açılır ise driver sıkıntısıdır. Herhangi bir kurulum cd/dvd/usb'si ile kurulum yapmayı deneyin. Kurulum ekranı geliyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi bir ekran güvenli mod vs bios vs hiç bir şey gelmiyor anlık f2 ıvır zıvır ilk saniyede gözüküyor sonra gidiyor
  • Kurulum yapılıyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun bios da imiş biosu güncelleyince sorun ortadan kalktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cod 4 acil yardım kafayı yicem!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.