Şimdi Ara

Kafede garsonluk yapmak zor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenciyim üniversite sınavına hazırlanıyorum. Dershane saatlerine uyacak şekilde part time çalışmayı düşünüyorum da deneyimli misiniz falan diye soruldu 1-2 kere hayır cevabını verince siz yine de numaranızı bırakın falan yaptılar. Deneyimliyim diye yalan söylesem sıkıntı olur mu? Bir de çok yorucu oluyor mu?

• Ömür boyu garsonluk yapmayı istiyorsan üniversite sınavına çalışırken garsonluk yapabilirsin (!)
    Sadece dershaneye gidip ders çalışmadan veya 1 2 saat çalışarak sınav kazanmayı mı düşünüyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatalay

Ömür boyu garsonluk yapmayı istiyorsan üniversite sınavına çalışırken garsonluk yapabilirsin (!)
    Sadece dershaneye gidip ders çalışmadan veya 1 2 saat çalışarak sınav kazanmayı mı düşünüyosun?
    Arkadaş haklı . Hem üniversite sınavına hazırlanıp hemde garsonluk yapman çok zor olur .

• üniversite sınavına hazırlanmak ve garsonluk yapmak? bence sınavı boşver direk garsonluğa yönel
  • üniversiteyi kazanıp mezun olanlarda garsonluk yapıyor. iş garantisi olmayan bir bölüm okuyup 4 yıl vakit ve para kaybı yaşayacağına şididen garsonluk yap. 4 yıl önde ol.
  • Bence okuma garson ol, sağlam otellerde firmalarda garsonlar 4000 lira kazanıyor

• gunde minimum 10saat ve dehşet zor işlek bir yer ise.
    iyi tarafları beleş yemek,anında yatan maaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 28 Ekim 2019; 12:19:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komilik zor mudur ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kanka olmuyor ya pek. Hem zihinsel hem fiziksel olmuyor yani çıkmıyor ben yapamadım yapana helal olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.