Şimdi Ara

Kafein zehirlenmesi yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazmak istedim aşırı doz kafein aldım şuan kalbim hizli atiyor uyuyamiyorum nefes darligi var

Sabahı görebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 27 Temmuz 2017; 2:39:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoş geldin arkadaşım temiz hava iyi gelir geçmiş olsun

• sabah.com.tr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler sakın fazla fazla kafein yani nescafe gold classic filtre espresso vb içmeyin öldürmese bile süründürüyor
  • şirkette herkes kafein bağımlısı,ben ise sabah bir de öğleden sonra içiyorum sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsinwhitesatin

şirkette herkes kafein bağımlısı,ben ise sabah bir de öğleden sonra içiyorum sadece

benim gibi madness yani 3 yemek kaşığına eşit nescafe goldu boşaltıp tek seferde içsinlerde görelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler artık dayanamadım çıktım koşu yaptım uyku yok yorulma denen bir olay yok hızlı hızlı koştum daha hızlı koşabilirdim ama bıraktım yürüme hızım koşar hıza geldi uyku yorgunluk yok şu an klavyeden hızlı hızlı yazıyorum spor yapınca rahatlıyorum oturunca ölücek gibiyim çok hızlı terlemeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 27 Temmuz 2017; 10:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

quote:

Orijinalden alıntı: nightsinwhitesatin

şirkette herkes kafein bağımlısı,ben ise sabah bir de öğleden sonra içiyorum sadece

benim gibi madness yani 3 yemek kaşığına eşit nescafe goldu boşaltıp tek seferde içsinlerde görelim

intihar mı ediyorsun?😶

• granüllü (çözünebilen) kahve içmeyin arkadaşlar. İlla ki hazır kahve içecekseniz, hazır türk kahvesi için.
  • Final dönemi günlük toplam kafein tüketimim 500mg a yakın oluyordu. Birden almıyordum tabii ama kafeinden şimdiye dek hiç etkilenmedim; bünyeniz zayıfsa böyle şeyler yaşamanız normal.

• ben kahve içince bana bir şey olmuyor la ne uyku açıyor ne enerji veriyor bir halta yaramıyor.
  • Kahvenin icerisindeki kafeinin etkisinin maksimum 30 dk oldugunu okumustum. Bu sureden sonra vucuttan atilmaya baslaniyormus.

Bu gibi durumlarda bol su icmek iyi gelecektir.... gecmis olsun

• aynen bol su
  • Arkadaşım bu gibi durmlarda direk acile gideceksin yine doz çok kaçmamışta kurtulmuşsun , aynada göz bebeklerine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Final dönemi günlük toplam kafein tüketimim 500mg a yakın oluyordu. Birden almıyordum tabii ama kafeinden şimdiye dek hiç etkilenmedim; bünyeniz zayıfsa böyle şeyler yaşamanız normal.

Hocam benim normalde bünye de zayıf kendim de zayıfım ama etkilemiyorum yav. Dün 1 yemek kaşığı attım uykum kaçtı etkili oldu ama yan etkisi olmadı öyle. Az mı bilmiyorum ama bence çoktur 1 kaşık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

ben kahve içince bana bir şey olmuyor la ne uyku açıyor ne enerji veriyor bir halta yaramıyor.

Ustune bir sigara yakarsan en iyi fitilden bile etkili olur. Sigara kahve deli gibi bagirsak calistiriyor.

• Bende ogrenciyim isde bende cok yorgun oluyorum 2-3 kere iciyorum nescafe ama bir halta yaramıyor enerji geldigini hic hissetmedim suana kadar

• Gecmis olsun ben de bir keresinde 4 5 tane 2si bur aradayi birlikte icip spor yapmistim. Kalbim yerinden cikacak gibiydi.

• cmea06 kullanıcısına yanıt
    abartarak aldım bayağı 500 mg dan fazla olduğunu sanıyorum

yoksa bende sınav temposunu yaşadım tek farkı ben kola ile içiyordum
    bünyem zayıf olsa idi başkası o kadar kahve içse kalp krizi geçirirdi boğulurdu
    ben gene tolere ettim ama bir daha yaparmıyım yapmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 27 Temmuz 2017; 10:48:3 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.