Şimdi Ara

Kafkas Kestane şekeri bütün 400 gr -->18 tl Migros

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.803
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafkas Kestane şekeri bütün 400 gr -->18 tl  Migros

İzmir Konak Migros'da KAFKAS bütün kestane şekeri 400 gr vakumlu paket 18 tl idi. Üretim Aralık-2016 , son tüketim tarihi Aralık-2017. Diğer migroslarda da vardır herhalde, ilgilenenlere duyurulur.

Migros sanalmarkette de gözüküyor ama ambalaj resmi farklı olduğu için aynısı mı emin olamadım.Benim aldığım yukarıda resmini koyduğum paket.
    https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/57640323-30368-kafkas-kestane-sekeri-butun-map-amb-400-g

• geçenlerde 200 gr'ını kafkasın kendi şubesinden 14 liraya almıştım. iyi fırsat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence en güzel tatlı bu kestane şekeri

• Madem hortladı konu bu kestane şekeri neden bu kadar pahalı 10liralık kestaneyi şekerli suya batırıp 60 tl den satmanın mantıgı ne gerçekten hiç anlamam

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Arz talep

10 lira sadece kestane maliyeti şeker yapılırken çoğu aşama makinalardan geçtikten sonra insan gücüyle tamamlanıyor ayıklanma , iç kabuğun kestane üzerinde kalan yerlerinin bıçkla temizlenmesi, beze sarma , bu emek ve diğer masraflar eklenince misal 20-25 lira mı oluyor maliyet her gıdada olduğu gibi en az yüzde 100 kar sonunda 60-70 tllik fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Madem hortladı konu bu kestane şekeri neden bu kadar pahalı 10liralık kestaneyi şekerli suya batırıp 60 tl den satmanın mantıgı ne gerçekten hiç anlamam

sen paranla hayatinda kestane almamissin herhalde. pazarda markette orta boy orta kalite kestene 17-20 lira kilosu.

sekeri neden 60 tl onu da bi arastir merak edersen. yapmasi cok zor bunun

• bu arada firsat iyimis. denk gelseydi alirdik biraz

• quote:

Madem hortladı konu bu kestane şekeri neden bu kadar pahalı 10liralık kestaneyi şekerli suya batırıp 60 tl den satmanın mantıgı ne gerçekten hiç anlamam

Şekerli su olsa iyi... Bu fahiş fiyatlı tatlının en ünlü markası Kafkas... Şeker değil , glikoz şurubu kullanılıyor imalatta. Yuh! Kaç paralık şeker gider bir kiloda? Bir kilo pancar şekeri gitsin!

Açgözlülükte son nokta.

Kimseye hediyelik kestane şekeri almıyorum 4 yıldır .
  • En azından,dürüstçe glikoz diye yazmışlar üstüne, millet,şeker yazıp,geçiyor

Boyut olarak incelerseniz 10tl lik kestanelerden yapılmıyor. Yapılırken dağılıyor ,fire veriyor. Ve arz talep
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight_offline

quote:

sen paranla hayatinda kestane almamissin herhalde. pazarda markette orta boy orta kalite kestene 17-20 lira kilosu.

sekeri neden 60 tl onu da bi arastir merak edersen. yapmasi cok zor bunun

Adım gibi eminim bu adamlar toptan 5 tl den alıyodur o kestaneleri pazardan 2 kilo değil :)

• KAFKAS ŞURUPLU KESTANE ŞEKERİ 500 GR (CAM KAVANOZ) ambalajda migroslarda 25tl den satılıyordu. 1haftadan fazladır sanal markette stokta bulunmamaktadır diyor 10gün önce Nilüfer 3m Migros’tan 4cam kavanoz 1 400gr kase almıştım 1 hafta önce endülüspark 2m migrosta kase 400 gr olan 4adet mevcuttu sonra alırım demiştim bir kaç güne almak için gideceğim

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/showProductDetail.do?psi=2875680&shopCategoryId=30374

Kafkas Kestane şekeri bütün 400 gr -->18 tl  Migros

• Mudanya 2m migros mağazasından 4adet 400gr ambalaj tanesi 18.00 TL fiyat ile satın aldım.Şarküteri reyonunda görevliye sorduğumda kalmadı dedi ama baktım 7 adet vardı 3adet kaldı 2hafta önce Nilüfer Migros’a gitmeden önce Mudanya 2m migrosta kasaya sormuştum bitti kalmadı demişlerdi ama o zamanda şarküteri reyonda bulunma ihtimali yüksekti.
    Kafkas Kestane şekeri bütün 400 gr -->18 tl  Migros

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyavrucu -- 26 Ocak 2018; 19:8:15 >

• Mudanya migrostakileri dün 6 adet daha alıp bitirdim. Cuma günü Nilüfer 3M Migros’a uğrayacağım yazarım.

• gecikmeli bilgilendiriyorum.
    mudanya sahil migrostakileri toplam 10 adet bitirdim tekrar gelmedi defalarca nilüfer migros'a da baktığım halde artık kestane şekeri gelmiyor bilgisi verildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.