Karsta yaşıyom girdiğim yıl yerleştirme sıralamam 11 bindi iyi bir sıralama değil de en azından erciyes konya gibi ortalama tıplar geliyordu,sıralamayı heba etmiş olur muyum psikolojik sorunlarım var 1 ay şehir dışında tek kaldım her gün içiyodumayık günüm yoktu,ailem bırakmak istemiyor o yüzden ,kafkas mezunu olsam eksik doktor olur muyum bi yorum yapın |
Kafkas tıpta okunur mu
-
-
psikolojik durumunu harap etmeye değecek kadar fark etmez
kafkas tıp iyidir
kars da güzel yazın yayla gibi kışın sibirya tam hayalimdeki iklim
-
yok hocam o iklim insanın iflahını siliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İklimini seviyorum zaten,doğma büyüme buralıyım sıcağa dayanamıyorum,teorik derslerde bi fark olmuyor zaten de hasta görmeyeceğim doğru dürüst,ilkokul binasından hallice bir hastanesi var içinde ne doktor var ne hasta
-
Hocam böyle olması daha iyi değil mi ne güzel tus kasarsın işte uzmanlığında da kendini geliştirirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tus kasabilirim de bir şey öğrenemeyeceğim gibi okuldan
-
geç bence fark olacağını sanmıyorum hatta senin için daha iyi olabilir çoğu açıdan
ne açıdan iyi olur,kız bulacak mıyım
-
Hocam zaten buluşacaktık ya direkt bana içmeye gelecen mi diye yazınca onu da ablam görünce biraz evde kriz ortamı çıktı ondan o iş yatmıştı sanırsam biraz iyi içiyorsunuz
Yok iyi içmiyorum dertten kederden kaçış amacıyla içiyorum içersem.
Ben de direkt engel atınca şaşırmıştım en azından yok içmiyorum diyebilirdi demiştim:)
-
okul zorluyordur evi yönetmek falan derken rahatlarsın çoğu anlamda mentalini düzeltebilir
-
Engeli ben atmadım ya ablam attı kbakmayın lütfen :)
yok önemli değil de keşke o zaman söyleseydin
-
Ah Mertay 'ım napıyor acaba Kafkas Tıptaydı. Kalmadıysa hiç 5. sınıf olmuştur şimdi.
-
Psikolojin kötü etkilenecek gibi hocam senin bence karsa geç , tusu zaten çalışıp sağlam bir yerde kazanırsın sınav işinden iyi anlıyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tıp tıp dır. Etkisi üniversitedeki mühendislik gibi degil. Eksiklik olmaz iyi bir dil eğitimi sonrasında üniversitedeyken ilgi alanlarin hakkinda yapilan konferanslar, seminerlere katılmanı öneririm.
Karasal iklime alışınca seviyorsunuz ben -5 derece altını gormemistim taa ki Godzillanin memleketine gelene kadar.
hocam çocukluğum iç anadoluda geçti ama geçen sene ankara beni zorladı baya
Hocam doğu apayri bir seviyede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X