Şimdi Ara

KAHVE MAKİNALARI GENEL&..>>CARREFOUR 260 KULLANANLAR KULÜBÜ<<.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
6
Favori
30.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Resident teşekkürler paylaştığın için ben de sadece sudan geçiriyorum parçaları
    Bir de arkadaşlar şu mini mikserden aldım soğuk kahve amaçlı köpürtme konusunda sorun yok ama makinanın yaptığı gibi krema kıvamında köpük yapmaktan uzak sadece bulaşık köpüğü gibi bir köpük yapıyor ve 3-5 dakika sonra bu köpük kaybolup sadece süt kalıyor ama kesinlikle başarısız diyemem hatta seyahatlerde çok işime yarıyor.Sütü soğukken köpürtüp ayrı bir kaseye kaşıkla ayırırsanız sonradan fincanın üzerine koymak suretiyle hazır espressolarla sıcak olarak da kullanabilirsiniz.Bir de makinamızda süt köpürtürken içine 2 çay kaşığı toz krem şanti koyarsanız özellikle kıvam elde edemeyen arkadaşlar varsa onlara yararlı olabilir tadını kesinlikle bozmuyor bir kez denemiştim ama gerek kalmıyor aletin performansı gayet başarılı.Pota espresso harici neler koyabiliriz arkadaşlar o konuda araştırma yaptınız mı sıcak çik.olabilir diye düşündüm çünkü bisküvili sıcak çikolatanın da gayet iyi bir tadı var.Bir tavsiye daha süsleme ve lezzet amacıyla damla çikolata kullanabilirsiniz marketlerde hazır olarak satılıyor.Benden yaratıcılık bu kadar

• Bugün yine Metrodaydım.@scorsese75'in bahsettiği lavazzayı gördüm.1+1 26 tl.Ayrıca Metronun kendi getirttiği Rıoba Platinium 100% Arabica kahve Metro Postta indirime girmiş.250gr lığı 3.5 tl ydi.2 tane aldım.Biraz önce denedim.Köpüğü Jacobs kadar çok değil ama içimi çok yumuşak.İki tane arka arkaya içilebilir.Bilmiyorum benim hoşuma gitti.Fiyatı da oldukça ucuz.

KAHVE MAKİNALARI GENEL&..>>CARREFOUR 260 KULLANANLAR KULÜBÜ<<..

• bende cezmi33'ten aldım ürünü, cappucinoya pek sıcak bakmıyordum ama sanırım hazır cappucino içtiğimdendir. espresso ve filtre kahve deneyeceğim şimdilik ama sanırım filtre kahve kısmını kullanan pek yok

edit:ilk denememi yaptım, köpüklü sütlü kahve gibi oldu sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontrolsuz_guc -- 1 Mayıs 2009; 23:44:23 >

• Sut kopurtme icin %100 ise yarayan bir ipucu:

Sutu cezveye koyun, sonra da derin dondurucuya. 2-3 dakika derin dondurucuda kalsin.
    Cikartip yuzeyine buhar verecek sekilde garantili kopuk elde edebilirsiniz...
  • arkadaşlar,
    carrefour kampanyasından 69 tlye bende kahve makinesi alıp anneme göndermiştim.
    Fakat annem şu an cam sürahi kısmını kırmış.
    Şu an kahve makinesinin modelini ve servisini bulamıyorum :(
    yardımcı olabilirmisiniz ?
    Model ve servis numarası nedir ?
    Teşekkürler.
  • İthalatçıyı aradım 47 ytl diyorlar sürahiye.
    Gelde kafayı yeme yaaa...
  • Bu gün Haramidere Carrefour'dan bu makineyi bir arkadaşıma ev hediyesi olarak aldım, rafda fiyatı 170 TL gibi birşey yazıyordu ama kasada fiyatı 84 TL okudu ve carrefour kart'dan 4.20 TL düşünce 79.80'e geldi. Worldcad'a 6 taksit de cabası. Düşünen varsa 1 adet daha açılmamış kutu vardı orda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmoo

İthalatçıyı aradım 47 ytl diyorlar sürahiye.
    Gelde kafayı yeme yaaa...

aynı dertten ben de muzdaripim bugün itibariyşe. Kırdım ben de kasesini. Acaba başka bir sürahi olur mu ki?
  • acaba express lerde bulma ihtimalı veya alan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

acaba express lerde bulma ihtimalı veya alan varmı ?
  • Yarın bende alıyorum bir tane.49 liraya düşmüşken kaçırmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBaBaDaN

Yarın bende alıyorum bir tane.49 liraya düşmüşken kaçırmamak lazım

Kardeş, bulursan banada al bir tane ben sana ücretini göndereyim ben bulamadım Ankara da...
  • Nasıl olmuş?

• Yeni kampanya başlığınada yazdım buraya da yazıyorum. Bu makina gerçekten fiyatına göre çok güzel çalışıyor. Ben ilk kampanyada almıştım. Yeni kampanyada satılanda aynı makinadan mı bilmiyorum. Ben her türlü kullanıyorum bir sorun çıkmadı hala. Köpük yapmak için herkes bişeyler yazmış. Farklı yöntemlerle çok güzel köpük yapılabiliyor. Ben dolaptan çıkardığım sütle yapıyorum "kissing sound" denilen sesi çıkarabiliyorsanız olayın mantığını çözmüşsünüzdür. Bu sesi çıkarmak içinde ne sonuna kadar sütün içine sokacaksınız ne de balon balon köpük çıkaracak kadar dışarıda tutacaksınız. Yüzeyi öpecek buhar çubuğunun ucu tabiri caizse. Bu şekilde baya yoğun bir kremanız oluyor. Bir fincanın 4te birini veya 3 te birini espresso ile dolduruyorsanız yarıya getirecek kadar sütü cezveye koyacaksınız. Bu süt fincanı tamamen dolduracak kadar krema oluyor. Üzerine hazır krema felan sıkmıyorsunuz.
    Tabi bu her seferinde aynı olmuyor. Bazen yeterli köpük elde edilemiyor. genelde ilk yapılan espresso çok güzel oluyor. Bol köpüklü kahve ve iyi köpürmüş süt. İkincisi makina ısındığı için pek köpüklü olmuyor. Tadında bir sorun olmuyor ama görüntü biraz bozuluyor.

Ben çok köpüklü sevmiyorum zaten starbucks a gidince de cafe misto içiyorum. Tabi o flitre kahveden yapılıyor. Ben evde espresso üstüne yine buharda ısıtılmış ve çok az köpürtülmüş st ekliyorum. Sütü ısıtmadan biraz şeker ekliyorum. starbucks dakinden daha leziz oluypr. Kahve olarak lavazza da denedim illy de jacobs da. İlly çok leziz ama biraz tuzlu lavazza biraz hafif. jacobsun sertliği daha güzel ama aroması biraz az. FArklı aromalı flitre kahvelerde aldım ama hemen bitirmek lazım paketi açıp 2-3 haftada bitiremezseniz aromadan çok acımsı bir tat gelmeye başlıyori. real veya metroda aromalı flitre kahveleride bulabilirsiniz. Bir öğütücü ile çekirdek kahvede kullanabilirsiniz. çekilmemiş kahve 2-3 aya kadar dayanıyor iyi saklanırsa.

Sormak istediğiniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

• Şu an için nereden bulabiliriz bu makineyi?
  • arkadaşlar bu cihazı bulabileceğimiz bir yer yok mu? bugün izmit şubesine gittim alınabilcek en ucuz makina 140tl:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: akoray

Nasıl olmuş?

49 lira çok iyi bir fiyat .. yannız köpük kahvenin üzerine sanki kaşık ile bırakılmış gibi .. ilk kez böyle bir köpük şekli görüyorum :)

• Arkadaşlar sanırım bu makine miyadını doldurdu. Artık espresso yapamıyorum bunun yerine biraz acı suyu geliyor kahvenin ve potun sağından solundan normal su sızıyor... kahve koymadan deneyince normal şekilde küçük kahve fincanını dolduracak kadar su akımı oluyor ama kahve koyunca dediğim gibi pot taşıyor. Bu durum makinenin basıncını kaybetmesinden kaynaklanıyor olabilir çünkü su birikiyor potun içinde ve dışarıya sızıyor ne kadar az kahve koysamda bunu aşamadım daha kaliteli bir makine alsammı diyorum ama aynı durumla karşılaşmaktanda ürkyüorum zira 200 tlden başlıyor fiyatlar
  • Hocam bence sizin alet biraz laçka olmuş.Hani potu çevirerek sıkıştırıyoruz ya.Orası tam sızdırmazlık yapmıyor.Böylece cihaz sıcak suyu basınçla potun içinden geçiremiyor.Aslında benimde aklıma gelmişti bu.Nihayetinde sıkışan yer plastik ve sıcağın,sıkıştırmanın,kullanmanın etkisiyle bir süre sonra görevini yapamayacak.
    Her neyse geçmiş olsun.Ama günü birinde hepimizin başına gelecek bu olay.Acaba Carrefour'a götürseniz garanti kapsamında bir şeyler yapamazlar mı?
  • Arkadaşlar piyasada isviçre malı Nespresso diye bir marka var. Bu markayı kullananınız varmı ?
    Sanıyorum ki Carrefourdan alınan ürünlere kıyasla biraz da fiyatlı bu ürünler. Tasarım olarak ta çok şıklar.
    Merak ediyorum evde kullanmak için orta fiyatlı kullanışlı bir makine nasıl alırım. fikri olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.