Şimdi Ara

Kahve Tutkunlarına Müjde! DonanımHaber’e Özel %20 İndirim 🔥☕ New Coffee'den (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
3.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Istanbulda bir otelde aritma firmasi sahibi bir adamla karsilasmistim. Kutunun uzerine diyor yaziyorum ters osmoz ooo diyorlar aliyorlar diyor. Bakmis sonra bu yontem ise yariyor vermis terminolojiyi vermis terminolojiyi. Insanlar ne dendigini ne kadar az anliyorsa o kadar cok satin aliyormus aritma cihazlarini.

Bende var mesela tadi da cok guzel suyun. Sise su iciyorum arada tadi bozulursa anlamak icin referansim olsun diye. Tadi bozuldugunda yeni filtreler alip takacagim.

Alkali su alkali su diye kafayi yiyen kalabalik cok acayip ama. Kardeş diyecegim bir gun denk gelirse bir tanesi, suyunun icine lavabo acicisi atarsan pHsi cok yükselir uber Alkali olur ama korkuyorum gercekten NaOH icerler diye iste...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Lucia di Lammermoor var, Pavarotti ve Dame Joan, efsane.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • o 3000 liraya kahveyse, bu kilosu 470 liralık ne oluyor ?

m.n11.com
    Addis Ababa Coffee Lemmu Blend Kahve 1 KG Öğütülmüş Espresso Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/addis-ababa-coffee-lemmu-blend-kahve-1-kg-ogutulmus-espresso-43231432?magaza=addisababacoffee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LionessZey kullanıcısına yanıt
    içli köfte de çok farklı bir olay, ee ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.