Bildirim
Kahve Tutkunlarına Müjde! DonanımHaber’e Özel %20 İndirim 🔥☕ New Coffee'den (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Istanbulda bir otelde aritma firmasi sahibi bir adamla karsilasmistim. Kutunun uzerine diyor yaziyorum ters osmoz ooo diyorlar aliyorlar diyor. Bakmis sonra bu yontem ise yariyor vermis terminolojiyi vermis terminolojiyi. Insanlar ne dendigini ne kadar az anliyorsa o kadar cok satin aliyormus aritma cihazlarini.
Bende var mesela tadi da cok guzel suyun. Sise su iciyorum arada tadi bozulursa anlamak icin referansim olsun diye. Tadi bozuldugunda yeni filtreler alip takacagim.
Alkali su alkali su diye kafayi yiyen kalabalik cok acayip ama. Kardeş diyecegim bir gun denk gelirse bir tanesi, suyunun icine lavabo acicisi atarsan pHsi cok yükselir uber Alkali olur ama korkuyorum gercekten NaOH icerler diye iste...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lucia di Lammermoor var, Pavarotti ve Dame Joan, efsane.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o 3000 liraya kahveyse, bu kilosu 470 liralık ne oluyor ?
m.n11.com
Addis Ababa Coffee Lemmu Blend Kahve 1 KG Öğütülmüş Espresso Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/urun/addis-ababa-coffee-lemmu-blend-kahve-1-kg-ogutulmus-espresso-43231432?magaza=addisababacoffee
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
içli köfte de çok farklı bir olay, ee ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X