Bana bu rüyaları kahve gördürtüyor belki de. Bir keresinde de, bir mezarlıktayım, rüyamda saatime bakıyorum, saat 10'u gösteriyor, yani gece 10 ve karanlıktayız, ellerinde ışıklarla Waffen SS askerleri büyük bir tabutla birlikte geliyorlar, kafalarındaki miğferlerde SS yazıyor hatta ve uzun deri pardösülerini giymişler, detayları net hatırlıyorum, hazır kazılı bir çukur var, buraya bu adamı indireceğiz diyorlar. Onlar işlerini yaparken ben de onları izliyorum, sonra mezarlardan nekromantik filmindeki arkadaş gibi siyahlaşmış cesetler kalkıyorlar. Çok fantastik bir rüyaydı gerçekten, bence buna kafein sebep oluyor. Bu kahve de sigara gibi zararlı bir şey. En güzeli hiçbir uyarıcı madde kullanmamak. Kahveyi de bıraksam mı acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Nisan 2025; 8:1:0 > |
Kahve Tutkunlarına Müjde! DonanımHaber’e Özel %20 İndirim 🔥☕ New Coffee'den (7. sayfa)

-
-
Konu tartışmadan dolayı popüler listesine girmiş, bende sıcak fırsat var diye damladım boşu boşuna.
-
Satıcıyı "popi" yapıyoruz işte. Destek oluyoruz. Küçük işletmelere destek olmak sevaptır.
-
Burada senin kahveyle iliskilendirilmis somut olmayan degerler uzerinden kahve satmaya calismani tartisiyoruz. Sen israrla ortada oyle bir sey yokmus gibi davraniyorsun ve konuyu farklı yerlere cekmeye calisiyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunların kahvesine 2500 lira verince kahve gurmesi oluyorsun ve kendini ust sinifa ait hissediyorsun.
Kahveyi birakmak olur mu? Kahve bir hayat tarzidir, bazi insanlar için dindir hatta. Senin evinde kahve kosesi yok mu yoksa?
Benim mesela 22 tane moka potum 14 tane de boka potum var. Sabah kalkiyorum kahve icmeden once dus yapiyorum çünkü kirliyken asla kahve icilmez. Icimden iyi dilekler gecirerek kahvemi yudumluyorum. Geçen yanlış filtreyi kullanmisim depresyona girdim uc ay kurtulamadim.
Nescafe GOLD'u BIM'de 190 Liraya satıyorlar, hem de sadece 100 gram. Bazen çakma indirim yapılıyor ve 130 liraya düşüyor. Yani normal zamanda kilosu 1900 TL.
-
Oldukça ilginç ve etkileyici bir rüya paylaşmışsınız. Kafeinin zihinsel uyarıcı etkisi olduğu bilimsel olarak da biliniyor. Özellikle geç saatlerde tüketildiğinde bazı kişilerde canlı rüyalar, uykusuzluk ya da hafif anksiyete gibi etkiler yaratabiliyor. Bu tür etkiler kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.
Bu konuda daha hafif bir deneyim yaşamak isterseniz, arabica çekirdeği içeren kahveleri tercih etmenizi öneririz. Robusta çekirdekleri, arabicaya kıyasla daha yüksek oranda kafein içerir. Bu nedenle kafeine karşı daha hassas olanlar için arabica, daha dengeli bir yol olabilir.
Umarız kahveyle olan ilişkiniz daha keyifli ve dingin bir hale gelir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Senin sürekli olarak varsayımlara dayalı aynı iddiaları tekrarlaman, artık konuyu sağlıklı bir tartışma zemininden uzaklaştırdı. Biz burada, kahveyle ilgilenen insanlara ürünlerimizi tanıtmak ve kahveyle ilgili gelen soruları yanıtlamak istiyoruz.
Ancak senin ısrarla kurduğun temelsiz çıkarımlar ve konuyu saptırma çaban, bu alanı verimsiz hale getiriyor. Kendi ön yargıların üzerinden yürüttüğün bu tartışmayla ilgilenmiyoruz.
Senin bu “sınıf” takıntın nedir gerçekten merak ediyoruz. Her mesajında mutlaka bir sınıfsal çıkarım yapıyorsun. Günlük hayatta yaşadığın bazı sorunları buraya yansıtıyor olabilir misin?
Bizim tarafımızda böyle bir sınıf ayrımı yok. Biz sadece kaliteli ürünü anlatıyor, merak edenlere bilgi veriyoruz. Kimseye bir kimlik, bir aidiyet ya da “üst sınıf” hissi pazarlamaya çalışmıyoruz. Sadece kahve konuşuyoruz. Dilersen sen de konuya buradan katılabilirsin.
Benim bırakmam lazım. Moka potlarımı da kaldırmalıyım. "Korkunçlu" rüyalar gördürüyor. Gurme olacağız derken ruh sağlığımız bozuluyor. Bir keresinde de, rüyamda Jeffrey Dahmer olmuştum. Bu rüyadan fazla detay vermeyeyim. Bunlar hep kahveden oluyor.
-
Haklısın, başlık kahveydi ama tartışma bambaşka yerlere savruldu. Sıcak fırsat arayanları hayal kırıklığına uğrattıysak kusura bakma. Yine de kahveyle ilgili gerçek sorular varsa buradayız. Tartışmadan arta kalan yer varsa, buyur bekleriz.
Varsayim falan yok. Hayat tarzi satiyorsun kahvesen ziyade. Pazarlama metinlerini soyut kavramlardan temizle sorun cozulsun.
Sen İzmir’deydin, değil mi? Benim eski oturduğum evin orada mısın yoksa? Şirinyer'e yakın mısın?
-
gelişin hocam gelişin. inceledim ama kahveleriniz çok sınırlı, yeni kahveler getirin.
eğer dün kahve almamış olsam sizden alır denerdim ama aldım ne yazık ki. artık başka zamana
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X