Şimdi Ara

Kahve ve İçecek Alımlarında Harcamanın %20’si PeP’ten Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sen de Kahve ve İçecek harcamalarını PeP Visa Kart ile yap, harcamanın %20’sini hediye al!

• Kampanya 1 Temmuz – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
    • Kampanya boyunca belirtilen sektörlerde yapılan harcamanın %20’si iade edilecektir.
    • Bir müşteri bir takvim ayında kampanyadan en fazla 20TL, toplam 60TL ödül kazanabilir.
    • Kampanya sadece kahve ve içecek alımlarında geçerlidir. Alkol, tütün alımlarında geçerli değildir.
    • PeP Visa Fiziksel Kart ile yapılacak fiziki POS alışverişleri kampanya kapsamındadır.
    • Kampanyadan kazanılan hediye tutarları, harcamayı takip eden 72 saat içerisinde PeP Ödül cüzdanına yüklenecektir.
    • Yüklenen hediye tutarı harcama süresi 1 (bir) yıldır.
    • Kazandığın ödülü PeP Visa Fiziksel, PeP Troy Fiziksel ve PeP Sanal Kart ile yapacağın alışverişlerde kullanabilirsin.
    • Kampanyada geçerli olan MCC Kodları;
    • Bakkallar ve Süper Marketler (5411)
    • Tatlılar, Çerezler ve Şekerleme Dükkanları (5441)
    • Fırınlar (5462)
    • Çeşitli Yiyecek Dükkanları – Çok Amaçlı Dükkanlar ve Spesiyalite Marketleri (5499)
    • Yemek Yerleri ve Restoranlar (5812)
    • Kampanya farklı bir kampanya ile birleştirilemez.
    • Kampanyadan kampanya koşulunu sağlayan ilk 5.000 kişi faydalanacaktır.
    • PeP kampanya kurallarında ve tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
    • Kampanya kapsamında yapılan alışverişinin iptal / iadesi durumunda hediye tutar geri alınacaktır.
    • Kampanya faydasının ticari amaçlı kullanımları ya da adil kullanım dışı kötü niyetli kullanımlarla suistimal edilmesi durumunda gerekli hukuki önlemler alınacaktır.
    • Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.

ÜYE OL

KARTA BAŞVUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 2 Temmuz 2021; 15:12:26 >

• Starbucks cüzdana para yüklesek geçerli olur mu acaba ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.dmr20

Starbucks cüzdana para yüklesek geçerli olur mu acaba ?

Bunu Pep'in çağrı merkezini arayıp sorsak cevabını ya kampanya bitince ya da 5 bin kişi sınırı dolunca verirler. Dolayısıyla şansa kalmış. Deneyip bakacaksınız işlem geçmişinde MCC kodu yazıyor mu , uygun mu diye.

• Şimdi ben ilk harcamayı yaptım 5tl diyelim kampanya koşulunu sağlamış oldum, bu 5000 kişi arasına girdiğim için diğer geri kalan günlerde başka harcamadan iadeyi garantilemiş mi olurum? Karışık geldi şartları.

• mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan değil de mağazadan yüklerseniz sorun olmaz bence

15 yıldız kampanyası için diyorsanız pep kart visa yararlanamazsınız

• Ben kombo yaparmıyız diye düşündüydüm de o zaman bir avantajı kalmadı benim için

• mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Bonus piu veya garanti paracard 50/5 combo oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kahve ve İçecek Alımlarında Harcamanın %20’si PeP’ten Hediye

Kampanya şartlarını güncellemişler. Eskiden geçerli olan bazı sektörler artık geçerli değil harcama yapmadan önce dikkat edin.

• den kullanıcısına yanıt
    Hocam tskler pep kart fiziki ucretli mi hangi çeşidini almaliyiz isme ozel geliyor mu
    Iadeler tosla gibi anında mi oluyor

Yemek iade kamp var o yemek sepeti getirde gecerli mi?

• Kart ücreti yok. Çeşitli renkte kartlar var uygulama üzerinden beğendiniz kartı isteyebilirsiniz. Troy ve Visa kart seçenekleri mevcut. Bu ikisi arasında özel bir tercihiniz varsa dikkat edin. Çünkü tasarımını beğendiğiniz kart siz Visa istiyorsanız Troy olabilir ya da tam tersi. Kart birkaç gün içinde AGT ile geliyor kapıda sözleşme imzalatıyorlar.

Evet kart isme özel geliyor.

Maalesef iadeler hemen gelmiyor. Şu an için geçerli olan kampanyaların çoğunda 72 saat içerisinde yatacağı belirtiliyor.

Online siparişlerden iade gelip gelmediğini bilmiyorum.

• Bu MCC de ne ola ki kurban?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaelf7 -- 13 Temmuz 2021; 14:58:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.