Şimdi Ara

Kalbi Temiz Olan, Saf Bir Karakteri Anlatan Kitap Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bana kalbi temiz, saf olan bir karakteri işleyen kitap önerebilir misiniz. Mesela Yukarı Mahalle de ki Korsan gibi veya Fareler Ve İnsanlar da ki Lennie gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V. van Gogh -- 21 Şubat 2018; 21:48:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk aklıma gelen belki okumuşsundur ama çavdar tarlasında çocuklar -holden caulfield bir de knut hamsun - açlık romanındaki karakter

• quote:

Orijinalden alıntı: istemsizhareket

İlk aklıma gelen belki okumuşsundur ama çavdar tarlasında çocuklar -holden caulfield bir de knut hamsun - açlık romanındaki karakter

Tesekkurler, okumamistim listeme ekledim.

• Dostoyevski’nin Budala kitabına bakabilirsin. İyi niyetli, saf, temiz bir insanı böyle anlatan bir kitap daha yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyaoblomov

Dostoyevski’nin Budala kitabına bakabilirsin. İyi niyetli, saf, temiz bir insanı böyle anlatan bir kitap daha yoktur.

Ben rua edebiyatini medense sevemedim ya. Kitap akici gelmedi bana. Evde 4-5 tane rus edebiyatindan kitap var ama bir türlü bitiremedim, bitirsemde aklimda kalmadi. Belli bir sira ilemi giris yapmak gerekiyor ?

• Sefiller

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyalı kuş olabilir. Savaş vahşetini bir çocuğun gözünden anlatıyor. Mutlaka herkes okumalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fareler ve insanlar demek için girmiştim konuya.

Otomatik portakal Alex.. şaka şaka

Beyaz gemi olabilir.

• Uçurtma Avcısı, Çalıkuşu, Momo, Şeker Portakalı, Küçük Prens

• quote:

Orijinalden alıntı: saksopat

Fareler ve insanlar demek için girmiştim konuya.

Otomatik portakal Alex.. şaka şaka

Beyaz gemi olabilir.

Otomatik portakalın kitabı yetmez, o saf çocuğu filmde görsün mutlaka :D

• V. van Gogh kullanıcısına yanıt
    Belli bir sıraya gerek yok fakat yazarların kitaplarını kronolojik olarak okuyabilirsin. İnternetten biraz araştırınca ilgini çekecek kitapları kolayca bulabilirsin. Birde Rus edebiyatında betimleme çoktur. Uzun cümleler bir hayli fazladır. Bunları sevmiyorsan o ayrı bir mesele. Herkes sevmeyebilir tabii ki.

• bulursanız mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum:

sulhi dölek - kiracı

• Bülbülü Öldürmek'e bakabilirsin aradığın saflıkta mı bilmiyorum ama okuması zevklidir. Çocuk bir kızın hayatı çerçevesinde ırkçılığı anlatıyor.
  • Emile Ajar - Onca yoksulluk varken

Gonçarov - oblomov

• Martin Eden
  • Yukarıda yazılmış ben yine de belirtme ihtiyacı hissettim. Mutlaka İvan Gonçarov'un Oblomov'unu okumalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jsy418

Yukarıda yazılmış ben yine de belirtme ihtiyacı hissettim. Mutlaka İvan Gonçarov'un Oblomov'unu okumalısınız.

Ya hocam ben rus edebiyati okumak istiyoeumda mesela makaim gorki benim universitelerim, ivan ilyivicin olumu. Bunlar bana inanilmaz sıkıcı gelmisti, hani bir yerdenmi baslamak lazim rus edebiyatina ?

• quote:

Orijinalden alıntı: V. van Gogh

quote:

Yukarıda yazılmış ben yine de belirtme ihtiyacı hissettim. Mutlaka İvan Gonçarov'un Oblomov'unu okumalısınız.

Ya hocam ben rus edebiyati okumak istiyoeumda mesela makaim gorki benim universitelerim, ivan ilyivicin olumu. Bunlar bana inanilmaz sıkıcı gelmisti, hani bir yerdenmi baslamak lazim rus edebiyatina ?

Kendi düşünceme göre isteyen istediği yerden başlamalıdır. Ben de başlangıçta Rus edebiyatına alışmakta zorlanmıştım. Ağır gelmişti ancak okudukça sevmeye başladım ve şimdiye kadar birçok Rus eseri okuduğumu farkettim yalnızca birkaç ayda. Tolstoy'un kısa hikayelerini öneririm insanlara genellikle ancak siz İvan İlyiç'in Ölümü'nü sıkıcı bulmuşsunuz. Dostoyevski'den İnsancıklar ile başlayıp ardından Yeraltından Notlar'a geçiş yapabilirsiniz bence. Kısa kitaplarla bu serüvene başlayıp ardından uzun kitaplarla devam ederseniz bence böylesi sizin için daha eğlenceli olacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: V. van Gogh

quote:

Kendi düşünceme göre isteyen istediği yerden başlamalıdır. Ben de başlangıçta Rus edebiyatına alışmakta zorlanmıştım. Ağır gelmişti ancak okudukça sevmeye başladım ve şimdiye kadar birçok Rus eseri okuduğumu farkettim yalnızca birkaç ayda. Tolstoy'un kısa hikayelerini öneririm insanlara genellikle ancak siz İvan İlyiç'in Ölümü'nü sıkıcı bulmuşsunuz. Dostoyevski'den İnsancıklar ile başlayıp ardından Yeraltından Notlar'a geçiş yapabilirsiniz bence. Kısa kitaplarla bu serüvene başlayıp ardından uzun kitaplarla devam ederseniz bence böylesi sizin için daha eğlenceli olacaktır.

Tesekkur ederim oneriler icin, evde zaten yer altindan notlar vardi insancijlari alayim ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.