Bildirim
Kaldırıma girdim acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Jant sürtüyor mu ? Ses yürüyenden geliyor olmasın? Yarın sanayiiye götürün bir baksınlar.. Ayrıca alkollü kafa ile araç sürmenin cezasınıda çekmiş olursunuz -
Arkadaşlar alkollü kafa ile kaldırıma çarptım, peki akıllanacakmısın yoksa yine alkol alıp direksiyon başına geçmeye devam mı edeceksin ?
Götür sanayide yaptır zaten albea 100 200 bişey ya tutar ya tutmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: P1YADE
Arkadaşlar alkollü kafa ile kaldırıma çarptım, peki akıllanacakmısın yoksa yine alkol alıp direksiyon başına geçmeye devam mı edeceksin ?
Götür sanayide yaptır zaten albea 100 200 bişey ya tutar ya tutmaz
Her ne kadar istemesemde devam edicem mecburiyetten sanayiden çıkma jant taktırdım 150 lira tuttu tşkler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BugSyy
quote:
Orijinalden alıntı: P1YADE
Götür sanayide yaptır zaten albea 100 200 bişey ya tutar ya tutmaz
Her ne kadar istemesemde devam edicem mecburiyetten sanayiden çıkma jant taktırdım 150 lira tuttu tşkler
Yorum yapmak istemiyorum -
Sadece jant değiştirme ile bitmeyecektir. -
Plakanı ver bakalım.
Alt takım da zarar görmüştür. -
Ben alkolsüz bir vaziyette albea mi birisinin sıkıştırması sonucu kaldırıma çıkardım tekerlek rulmanları değişti o sert vuruşla şanzuman rulmanları da yerinden oynamış birde onlar değişti ama siz sert vurmadıysanız bu kadar sadece tekerlek rulmanları falan değişir en fazla cok masraf cikarmaz
umarım çok masraf çıkar da sana ders olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X