Arkadaşlar merhaba, 30/03/2013 tarihinde şişli cevahir avm nin yakınlarında saat 23.15 civarı kaldırımda 2 arkadaş yürürken bir otomobil bize çarpmıştır.Araç ters yönden 2 tekerlek üstünde geldi ve önümüzde şans eseri bulunan yaklaşık 3 metrelik elektrik direğine çarparak aynı anda bana da çarpmıştır.Çarpışma anında yaklaşık 5-6mt savruldum(kamera görüntülerinden hesap ediyorum).Vs vs. Bu kaza anında benim ön çenemde 2 cm kırık,kondil kırığı,burnumda kırık oldu.Tedavi masrafları için kendi özel sigortamdan (yatarak) faydalandım. Şimdi bu araç oto kiralama firmasından kiralanmış ve sürücü 19 yaşında daha 1 haftalık ehliyete sahip bir genç. Böyle bir durumda en azından tedavi masraflarını karşılamak için aracın kasko veya trafik sigortasından faydalanabilir miyim ?
Gecmis olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
geçmiş olsn geçen bizde kaza geçirmiştik. Aracımıza tır çarpmıştı şöför iyi olmasa ezip geçerdi hepimizi
geçmiş olsun hukuki olarak böyle bir dava vardı, durum seninkinden biraz farklı ama konu aynı sayılır bir arkadaşın aracına çarptılar kiralik araç ile, hem çarpan hemde rent a car ceza yemişti.. bilgnize