Şimdi Ara

Kaliteli 3D Futbol Mmorpgsi - Real Soccer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk mmorpg severlerin uzun yıllardır aradığı ancak bir türlü tam anlamıyla bulamadığı gerçekçi ve kaliteli online futbol oyunu tanımını karşılayacak bir oyun sonunda piyasaya çıktı ,

Öncelerde bu arayışı tamamlama adına türkiyede piyasa sahibi olmuş , power soccer , i can football vs gibi oyunların tümünün eksik kalan yanlarının tamamlanmış olduğu ve bir üst noktaya çekildiği bu muhteşem oyun'da kulüp sistemleri , resmi turnuvalar gibi aktivite boyutuda ilk defa bir online futbol oyununda kusursuz bir şekilde işliyor .

Kaliteli 3D Futbol Mmorpgsi - Real Soccer

Oyunda mevcut olan level sistemi oldukça ağır ilerlediğinden dolayı hem daha gerçekçi bir atmosfer sağlanıyor hemde eski oyunlarla yeni oyuncular arasında her zaman rekabet sıcak kalıyor , level atladıkça gelen puanlarla , hız , çalım , pas , dripling , teknik , şut gücü , şut isabeti gibi oldukça geniş yelpazede ve derinlikte yetenekler ilerletilebiliniyor .

bütün bunlara ek olarak her yeni levelle birlikte alınabilecek birbirinden kaliteli ve gerçekçi özel yeteneklerle oyunun zenginliği ve dinamizmi daima artıyor .

oyunda şu an çok sayıda türk oyuncu ve türk oyunculardan oluşan kulüplerde mevcut .

oyunun website adresi :http://realsoccer.gamescampus.eu/?language=en

bir maç videosu :http://www.youtube.com/watch?v=jg4nj8tj2YA

saygılarımla .

• şu ana dek pes ve fifa dahil oynadığım en iyi futbol oyunu yapanların emeklerine sağlık gerçekten grafik olarak kıyaslamıyorum elbet ama oyun içinde ki atmosfer olsun kulüpler arası rekabet ve turnuvalar olsun kendini gerçekten bir futbolcu gibi hissetmeni sağlıyor oyun herkesi beklerim
  • Deneyelim bakalım,güzele benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun bir diğer artısı kesinlikle pay to win olmaması , zaten açılalı 1 ay gibi bir süreden pek fazla olmayan bu oyuna şu ana dek 60 dolara yakın para harcadım ancak gerçekten bu para benim kendimin oyundan daha keyif almama yarayacak farklar yaratmasına rağmen kesinlikle diğer oyuncularla rekabet anlamında en ufak bir fark yaratmadı .

şu anda daha çok almanya , fransa , hollanda ve doğu avrupa ülkelerinden oyuncuya sahip oyun , tanıtıma para yeni yeni artıyor bende buraya yazarak türk oyuncularının bağımlısı olacağına inandığım bu oyunda ki türk oyuncu sayısını arttırmak istedim .

gerçekten bir oyundan ötesine dönüşüyor içine girdiğiniz zaman geceleri rüyanızda bir sonraki gün takımınızla oynayacağınız ağustos kupası çeyrek final maçında gol atarken görebiliyorsunuz kendinizi

bu arada oyunda ki nick'im quaresma isteyenler ulaşabilirler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychoma -- 10 Ağustos 2013; 17:14:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.