Şimdi Ara

Kaliteli ancak Ucuz Motorsiklet Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
34.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem kısıtlı sizden piyasadaki en ucuz ancak diğerlerine göre nispeten daha kaliteli olarak nitelendirilebilecek bir motorsiklet tavsiyesi istiyorum. Lütfen bana şu kadar daha ver şunu al ya da ucuz etin yahnisi gibi sözler söylemeyin. Zira onun öyle olduğunu elbette ben de biliyorum ama bilinmeyen şey şu ki bu ucuz motorsiklerden hangisi diğerlerine göre daha kalitelidir? Yoksa bunların arasında hiç mi kötünün iyisi yoktur? Mesela salcano'nun çok kötü olduğunu biliyorum abim kullanıyor belki aldığı fiyatın 2 katını tamirinden götürmüştür hala da randıman tutmuyor. Not: Sıfır almayı düşünüyorum, motorsiklet kullanmama rağmen motordan çok az anlıyorum. Alacağım model scooter tarzı değil de önü yüksek kapalı olanlardan olacak. Şehir içinde kullanacağım. Düşündüğüm motorlar şöyle bir şey. Bu resimdeki Kanuni. Kanuni'nin Türk malı olduğunu biliyorum bunlar salcano, mondial gibi çin malı motorlara kıyasla daha kaliteli midir acaba? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Hepsi çin türevi diye biliyorum. Asya kanuni mondial

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalıdır,vardır bir hikmeti....
    Ucuzdur vardır bir illeti....
    Konuyu abinize açsanız.....0 hayli tecrübeli yazdığınıza göre...
  • Mondial drift hocam sağlam motosiklet alır 10,000'i sorunsuz devirirsin diyenler var
  • Mh125,Kanuni Windy fena değil. Sorunsuz 1000km devirir.
  • kuba xcg 150 1 yıla yakın kullanıyorum başlangıc motorum daha motorla ilgili bi sorun yaşamadım tek sorunu var bunlar montajı iyi yapmammışlar vidaları gevşiyor önemsiz yerlerde 23 vida gevşediğini biliyorum bunun dışında büyük bi sorun yaşamadım elektrik aksaamı yani sinyal göstyergeside kendiliğinden söndü ama sorun değil 2100 tl ye aldım gecen yıl tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: expert****or

Pahalıdır,vardır bir hikmeti....
    Ucuzdur vardır bir illeti....
    Konuyu abinize açsanız.....0 hayli tecrübeli yazdığınıza göre...

Abimle çok görüşemiyorum. Motor alacağımı da söylemedim çevreme sadece almayı düşünüyorum ön bilgi için açtım bu konuyu. Kanuni motorların fiyatları bana uygun gibi geldi ancak ben onu Türk malı biliyordum o da mı çin malı yani? :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz araba önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütçe nedir bilmiyorum ama Modial drift öneririm. kullanıcıları memnun...
  • LuN4TiC kullanıcısına yanıt
    bütçen nekadar?sıfır çinli alacağına ikinci el cbf yada ybr al seni üzmez
  • bende senin gibi düşünüyordum günlerce.. 0 kanuni falanmı alsam diye ... en kral tavsiyeyi ben biliyorum nerden alacağını.. git bi motosiklet tamircisine böle mahalle arasında.... ben öle yaptım tamir gören motorsikletlere baktım bi tane honda yamaha yok!!! alyı senin salcano mondial cinsinden git bozuk al daha iyi dedi motorcu yaparım devam edersin yola dedi HONDA YAMAHA olsun bozuk olsun dedi... onlar tamir görünce adam olabilesi var ama bunların tamiri tutmuyor dedi sürekli bozulan çinli yerine bozuk honda al 1 kere yaptır..... Bana gelince honda activa 100 aldım marşa basıyordum çalışmıyordu o adama gittim al dedim yap... adam karbüratörünü temizledi 10 eylül 2013 dü tarih şimdi 11 nisan 2014 sen yap hesabı 130kg ayı tipli biriyim motor değil tank almışım başka bişede demem sen dediğim gibi git bi ustaya bakalım ne dicek sana....
  • Haklısınız arkadaşlar sonradan pişman olmamak için Honda ya da Yamaha almayı düşünüyorum artık. Benim bir arkadaşım var Honda kullanıcısı o diyor ki "Yamaha bile çine çevirdi işi bir tek Honda kaldı sağlam motor" bu durumda bana tek seçenek Honda kalıyor. Çok haklısın @adana1980 tamircilerde hiç Honda, Yamaha görmedim hep çin motorlar var çok güzel tespit :) Ama tamirci para kazanmak için iyisini almayı tavsiye etmeyebilir bu da var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuN4TiC -- 11 Nisan 2014; 19:16:11 >
  • s.a arkadaşlar sıfır bir motor alacam 1.000 3.000 tl bir miktarım var uygun bir motor arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuN4TiC

Arkadaşlar bütçem kısıtlı sizden piyasadaki en ucuz ancak diğerlerine göre nispeten daha kaliteli olarak nitelendirilebilecek bir motorsiklet tavsiyesi istiyorum. Lütfen bana şu kadar daha ver şunu al ya da ucuz etin yahnisi gibi sözler söylemeyin. Zira onun öyle olduğunu elbette ben de biliyorum ama bilinmeyen şey şu ki bu ucuz motorsiklerden hangisi diğerlerine göre daha kalitelidir? Yoksa bunların arasında hiç mi kötünün iyisi yoktur? Mesela salcano'nun çok kötü olduğunu biliyorum abim kullanıyor belki aldığı fiyatın 2 katını tamirinden götürmüştür hala da randıman tutmuyor. Not: Sıfır almayı düşünüyorum, motorsiklet kullanmama rağmen motordan çok az anlıyorum. Alacağım model scooter tarzı değil de önü yüksek kapalı olanlardan olacak. Şehir içinde kullanacağım. Düşündüğüm motorlar şöyle bir şey. Bu resimdeki Kanuni. Kanuni'nin Türk malı olduğunu biliyorum bunlar salcano, mondial gibi çin malı motorlara kıyasla daha kaliteli midir acaba? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Bütçe yazmamışsın ki ona göre tavsiye versek.

Konuya gelirsek, Kuba'ların diğer Çinlilere göre daha sağlam olduğunu gözlemliyorum ama ben olsam sıfır Çinli alacağıma ikinci, hatta üçüncü el Japon alırım.

Sonradan ek: Konu iki senelikmiş meğer. Neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 2 Haziran 2016; 5:03:31 >

• s.a bende bir zaamanlar düşünüyordum ama şimdi bumoto diğer adı maranta ama bumoto diye yaz çıkar 150cc lik motor aldım çok memnunum sizede tafsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abiler thunder250 için ne diyorsunuz ..
  • muhammet_ka kullanıcısına yanıt
    calibre ile karşılaştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.