Şimdi Ara

Kaliteli kasa ile standart bir kasanın sıcaklık farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cooler master haf 912 plus kasa almayı düşünüyorum fakat aklıma takılna sıcaklık mevzusu.elimde everest normal bir kasa var 80mm 3 fan var.bu kasayı alsam sistem sıcaklığı ne kadar düşer tahmini böyle bir test mevcutmu nette bulamadım bişeyler anlayan biri yardım etsin eğer sıcaklıkta ciddi oranda düşüş olacaksa alacağım yoksa başka bişeyler alırım cpu ya iyi soğutu falan vs..veya bu kasadan daha serin tutan max 250 tl kasa önerisine açığım 1 kuruş fazla olmaz eğer çok farkedecekse sıcaklık neden olmasın tekliflere açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gariptr -- 21 Mart 2011; 22:25:15 >

• haf 912 plus iyi işte. Evereste göre ciddi farklar yaratır tabi ki.
  • Ben eskiden dandik atx kasalardan kullanıyordum sonra ucuza thermaltake swing kasa buldum. Full tower olanlar değil. Kasanın oğutması berbat ama genede atx e göre 15-20C sıcaklık değişimi oldu ekran kartında. 912 PLUS Güzel bir seşim olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgoisTe91 -- 22 Mart 2011; 0:47:27 >
  • Hazır böyle bir konu bulmuşken, benim pc nin kasasıda öyle ahım şahım bişey değil. ama yan kapak hep açık durur kapatmam. Şimdi sorum şu ; güzel bi kasa szin bu övdüğünüz kasa modellerinden birisi mesela, benim yan kapağı açık halinden daha düşük sıcaklıklıklara düşürür mü ? Özü itibariyle yan kapağı açık bir kasamı daha serin olur ? yoksa iyi hava srkülasyonu olan kapalı bir kasa mı ? Teşekkürler..
  • Enteresan ama yan kapağı açıkken bile daha sıcak sanırım kasanın iç hacminin küçük olmasından kaynaklanıyor.
  • @OHePSiyahGiyeR

Sizin kasa için değerlendirecek olursak yan kapağı açık hali daha serindir kapalı halinden. Bu övdüğümüz kasa modellerinden birisi ile sizin yan kapağı açık kasanızın karşılaştırması yapılması zor. Yandan 12cm fanlı üfleyen,önden 20cm fanlı, üstte ve arkada sıcak hava çıkışı sağlayan kasanın soğutması farklıdır.
    Sizin kasaya üfleyen birşey var mı yan kapak açıkken önden falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

@OHePSiyahGiyeR

Sizin kasa için değerlendirecek olursak yan kapağı açık hali daha serindir kapalı halinden. Bu övdüğümüz kasa modellerinden birisi ile sizin yan kapağı açık kasanızın karşılaştırması yapılması zor. Yandan 12cm fanlı üfleyen,önden 20cm fanlı, üstte ve arkada sıcak hava çıkışı sağlayan kasanın soğutması farklıdır.
    Sizin kasaya üfleyen birşey var mı yan kapak açıkken önden falan ?

Kasada hiç bir fan yok. Sadece sistemin kendi fanları var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.