Şimdi Ara

Kaliteli müziği nerden el edebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar S7 edge telefona sahibim. Yıllardır youtube mp3 den dönüştürüp müzik dinlemekteyim. Artık bir farklılık arayışındayım. Yüksek kaliteye sahip olup ve telefonumla uyumlu kaliteli müziği nerden elde edebilirim ? Orjinal kulaklığı ile dinleyeceğim. Bu konuda bilgisizim yardım ederseniz sevinirim.

• kaliteli derken flac falan mı yoksa yüksek bitrate mi ?
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    Hocam size söyle anlatayım. Örnek veriyorum mp3 360p olsun ama ben eger varsa 720p istiyorum anlatabildim mi ? Aradaki cözünürlük farkını ses kalitesi olarak düşünün yani.
  • o yüzden sordum şöyle söyleyeyim mp3ler de tek bitrate ile kaydedilmez 320 ile kaydedilmiş mp3 ile 128 le kaydedilmiş olan arasında boyut ve ses kalitesi farkı olur . atıyorum 320 ile kaydedilmiş 4 dk şarkı 10 mb civarında yer kaplar 128 olan 3 mb civarı.
    Bu arada zaten flac dosyaları çalamıyormuş s7
    internetten aratırsan bulursun muhtemelen sadece yüksek bitrate olmasına dikkat et
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    Cok sagolun hocam
  • rica ederim kolay gelsin
  • Merhaba

S7 gibi bir vihazin flac calamiyor olmasi rezillikten baska bir sey degil.

Flac olarak indirip WAW vs gibi mp3 ten daha kaliteli ve calabiliyorsa S7 nin sorun cikarmayacagi firmatlara donusturebilirsiniz...

Mp3 320kbps sizi aldatmasin..kulak doygunluguna ulastikca kbps nin 128 320 arasinda olmasinin pek farketmwdigini anlaayacksiniz.

Cozum direk format degisikligidir.

Butceniz varsa zaten 3 4 telefon disinda muzigin hakkini verebilecek telefon yok.dolayisi ile f/p kalitede mp3 player alip flac waw mp4a gibi formatlarda dinleyebilirsiniz...
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 5 Mayıs 2020; 21:50:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.