Şimdi Ara

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.398
Cevap
320
Favori
540.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r00tsecurity

Araştırdım ettim İhlas Aura Cebilon Plus aldım.
    Fiyatı 16.03.2020 itibariyle 2,000TL (nakit verdim).
    İnternette satışları yok, telefonda falan da fiyat vermiyorlar, çağrı merkezini aradım ordan yönlendirdiler.
    Cihaz pompalı, 5 filtreli, su kesme sistemi var, kapalı kasa ve NSF sertifikası var.
    Daha suyunu denemedim, TDS ölçüm cihazı satın alıp deneyeceğim.
    Alacaklar varsa kampanyadan 5 yıl garanti veriyorlar.
    phınıda ölçmeni öneririm muhtemelen asidiktir marka etiket boş içindekiler filtreler önemli...etikete kanıp ürün almayın..şahsi fikrim ihlas 700-900 tl ederinde tamemen 2.kalite uzak doğu menşei bir toplama bileşeni 2000 tl ye kakalıyor...içindeki hiç birşey kendi üretimi filan değil sağdan soldan montaj toplama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Nisan 2020; 20:1:34 >

• İstanbul karaköy Necatibey cad onlarca arıtma satan dükkan var..
    Usa malı 1500 TL
    Tayvan 1100
    Alman 800. 900 arası
    yerliler 600 den başlıyor..
    İ.. Ve digerlerinin boşuna pazarlama tekniklerine kanmayın vereceğiniz fiyat farkına 10 yıllık filitre ihtiyacınızı karşılayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hs37 -- 3 Nisan 2020; 2:54:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctnuyr kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, biz cihazlarını inceledik.
    İlk sorum şu:Puretron prizma alkali su arıtma cihazı ile puretron X Master alkali su arıtma cihazı arasındaki fark nedir? Çünkü biraz fiyat farkı varda.
    İkinci bir sorum da Puretron X Master ile Diamond Alkali Su Arıtma cihazı arasındaki fark nedir? Cevaplarsanız çok sevinirim. Bir de filtre değişme zamanları nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srhnasa16 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba prizma modelinde tayvan menşeili nsf belgeli filtreler kullanılmaktadır

X master da ise

Usa menşeili filtre takımı(kendi alanında lider markalar)

Likuan nsf belgeli krom musluk

Manometre

Diğer bileşenler aynıdır.

X master ve diamond arasındaki en büyük fark birinin kapalı bir kutunun içinde olması diğerinin açık sistem olmasıdır.

X masterda ön filtrelemede
    Purtrex-omnipure-kx matrikx filtreleri bulunuyor(filtre ömürleri purtrex 3000 omnipure ve kx matrikx 6000 galon dur.en uzun filtre ömürlü filtreler)

Diamond da ön filtre takımı omnipure marka(filtre ömrü 2500 galon

Geri kalan herşeyi bire bir aynı.

Eksta olarak x-masterda manometre bulunuyor.

Ikı cihazında ortak özelliği filtresinden musluğuna tankına bağlantı parçalarına kadar NSF belgesine sahip olması.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yukarıda ki yorumlarda okuduğum kadarıyla %10 buradan irtibata geçildiği için indirim, peşin alımlarda %10 bir daha indirim yapılıyor doğru mu anladım😊 İnternet sitenizde incelediğim kadarıyla Membran Filmtec, Alkali filtresi de Biocera seçtiğim takdirde 1750 yt oluyor. Bu 1750 ytl lik ürünün indirimlerle fiyatı kaça gelir? 😊

• Evet doğru.
    Dh ye özel %10 + havale veya eft odemelerinde %10 ekstra indirim mevcut.1750 tl den dh ve havale-eft odemesi indiriminide düştüğümüzde 1420 tl ye geliyor.

X master bıocera alkali ve filmtec membranlı.kurulum ve kargoda dahil

• Biz sizin bir yetkiliniz Çetin Beyle telefonda konuşmuştuk. Ama bir daha rahatsızlık vermemek adına tekrar aramadık. İnternetten de araştıralım derken buradan soralım dedik. Sipariş vermek için nasıl iletişim kuralım?

• srhnasa16 S kullanıcısına yanıt
    0312 327 70 20
    Veya
    0530 308 68 66

Numaralı telefonları arayabılırsınız hocam.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

NSF onaylarına bakarken türkiyeden sadece ihlas olduğunu görmüştüm bir kaç sene önce. Tabi tek defalık olabilir bilemiyorum. Ben ihlas almayı düşünüyordum.. İhlas hakkındaki yorumunuz deneyimlerinizden mi kaynaklanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derv

Merhaba,

NSF onaylarına bakarken türkiyeden sadece ihlas olduğunu görmüştüm bir kaç sene önce. Tabi tek defalık olabilir bilemiyorum. Ben ihlas almayı düşünüyordum.. İhlas hakkındaki yorumunuz deneyimlerinizden mi kaynaklanıyor?
    nsf onayını almış ama hangi cihazını hangi şartlarda hangi filtrelerele soktuğu belli değilki, markada değilde filtrelerin şahsi nsf ve fda sını aramak daha mantıklı... ihlasın içindeki filtreler birinci sınıf filan değil piyasada 2.sınıf olarak tabir ettiğimiz gayet 700-1000 tl arasına toplanabilcek cihazı satıyorlar fahiş fiyata sadece etiket basarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Nisan 2020; 14:44:49 >

• Derv D kullanıcısına yanıt
    Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri

İhlasın nsf sertifikası tds çıkış değeri musluk çıkışı olarak.tüm parçalar değil ama.

zaten piyasada hocam 500 tl lik 3 sınıf toplamalar bile ist şebeke suyu tarzı tds sini kabul edilebilir oranda düşürüyor buradaki olay bastır parayı al nsf yi tarzı bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Nisan 2020; 20:14:55 >
    Merhaba,

İhlasın kullandığı filtreler hangileri? Piyasada bire bir aynılarını bulmak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derv

Merhaba,

İhlasın kullandığı filtreler hangileri? Piyasada bire bir aynılarını bulmak mümkün mü?
    filtre markalarını araştır üzerindeki etiket yerine derim, bunu pc gibi düşün hepsi toplama ha kaliteli toplama var 3.sınıf merdüven altı çin toplama var, 2.sınıfı var...ihlasın kullandıkları çok kaliteli ürünler değilki bulursunda 2.sınıf piyasa ürünü işte..bunları bileşen olarak araştır..membran ,alt set ,depo tatlandırıcı,alakali filtresi gibi bileşen araştır cihazın üzerine basılan 10 kuruşluk etiketi değil..

ihlasın kullandığı genel olarak filtreler şu tarz birşey..
    urun.n11.com
    İhlas Aura Cebilon Compact Uyumlu 5‘li Filtre Seti Nsf Lg Membran - n11.com
    https://urun.n11.com/su-aritma-cihazlari/ihlas-aura-cebilon-compact-uyumlu-5li-filtre-seti-nsf-lg-membran-P290661709

ama servisine gore bile değişiyor komşumdan şahidim 30-40 tl lik alt seti 150 tl ye kakaladığıda oluyor burası Türkiye..
    Filtre değişimleri ortaokul teknik bilgisi düzeyinde servislere kazıklanmayın kendiniz öğrenin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Nisan 2020; 15:4:45 >

şu insanların marka merağı nedir anlamadım ki arkadaş araba değil ki bu .Pc de bile toplama pc lerde kaliteli bileşenleri almanın önemini anlamış bir millet niye arıtma konusunda marka tutkunu oluyor anlamadım yani.

Tutturmuşlar yok a.o simith yok ihlas ,waterbox alın kardeşim ama buraya gelip çok para verdik en iyisini aldık diye anlatmayın yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 5 Nisan 2020; 15:2:36 >
    Merhaba,

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Ancak hala istediğim soruya cevap alamadım, sanırım siz de de yok cevabı, sağlık olsun.

Sorum şu; İhlas cihazlarda hangi marka/model filtreler kullanılıyor?

Aradığım cevap "genel olarak şu tarz birşey" olarak "ihlas uyumlu filtre" satış linki değil.

Ben zaten araştırma yapmak için bilen birilerine sormak istemiştim, en doğru ve net bilgiye ulaşmak istiyorum karar vermeden önce. Marka takıntım yok. yinede teşekkür ederim.
  • Derv D kullanıcısına yanıt
    üstte verdim aslında tankı paedir veya tankpro,alt seti klasik çin üretimi,membranda ya lg yada vantrondur...youtube ihlas arıtma filtre değişimi dersen rahatça görürsün kombinlerini,her modelinde farklılık gösterir tabi bu...
    firmanın kendi bile şefaf değilki hangi modelinde ne marka filtre kullandığını kullandığını net kendileri bile yazmıyor zaten üstü kapalı satış pazarlama kakalama yöntemi youtube incelemelerinde görüyon anca..

firmayı ara işte şu modelde kullandığınız filtrelerin dökümünü ve markalarını modellerini istiyorum de, eeeee kem küm , şop, şöp lazım değil neyapcan o bizi ilgilendirir, ihlas dedik işte hemşerim hepsiciği ihlas tamam mı? ilerisi lazım değil derler %80... istersen dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Nisan 2020; 17:41:15 >

• meeb kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorsunda ben hala bütçeme göre bir arıtma bulamadım,1000-1200 e kadar
    Ayrıca yılda 300 tl filtre masrafı yapamam şu an, bu durumda gidip ya dandik 400-500 tl lik cihaz alacağım ki o da bişeye yaramayacak ya da hiç almayacağım..alt ve üst sınıfta seçenek zaten çok lakin orta sınıfı da tatmin edecek f/p bir cihaz göremedim.

• https://puretronwater.com/urun/puretron-x-master-su-aritma-cihazi/

çetin beyle görüşürseniz güzel bir fiyat verecektir size.@ctnyur

ama ben kendim yaparım ederim derseniz

www.sistemorganizasyon.net
    5 ASAMA LOTUS WATER SU ARITMA CiHAZLARI Lotus Water 5 AŞAMALI SU ARITMA CiHAZI
    https://www.sistemorganizasyon.net/5-ASAMA-LOTUS-WATER-SU-ARITMA-CiHAZLARI-Lotus-Water-5-ASAMALI-SU-ARITMA-CiHAZI,PR-17.html

bunu al ,üzerine biocera ekle.yıllık maliyetin de şöyle olur.

membran vontron fazlasıyla iş görür , 2 yıl ömür fiyatı 60 tl

membran yıllık 35 tl maliyeti olur.

alt üçlü kaliteli kalitesiz size kalmış 35 liradan 150 liraya kadar alt üçlü set var.

alt üçlü set yıllık 70 tl

biocera 200 tl en az 2 yıl gidiyor .

yıllık maliyet 100 TL

tatlandırıcya gerek yok sistem üstünde geleni kullanırsın ama çoğu kişi biocera tadını tek başına beğeniyor.

toplam yıllık maliyet 35+70+100= 205 lira eder

Suyun aşırı kirli değilse zamanla takip ederek değişimleri 1 er 2 şer ay öteledin mi biraz daha fayda sağlamış olursun .

Ha bunda iş tamamen sizde bitiyor puretronda garanti montaj hizmet kalite satın alıyorsunuz.

Ama meraklıyım yaparım derseniz kaçırmayın burada herkes yardımcı olur .

300 500 liralık sistemlerde iş yapmaz demeyin mantık hepsinde aynı boşverin siz a.o smith miş ihlas mış, türksuymuş, waterbox muş. diyenleri.Ne üdüğü belli olmayan filtre kullanıyor hepsi.

• meeb kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için aslında çetin beyin sistem ilgimi çekti ancak yıllık 300 tl gibi bir maliyeti varmış sanırım x-masterın..o konu biraz zorlar beni..aslında ks-11 arıtma cihazı baya satıyor gibi ancak o fiyata suyu ne kadar arıtıyor filtreleri nedir hiç bilemiyorum..
    Diğer önerin içinde teşekkürler o da olabilir isteğe göre geliştirilebilir sanırım lakin kurulum falan bize ait olduğundan belki o sıkıntı olabilir..Bir de şu ara malum durum nedeniyle eve kurulum teknisyeni talep etmek ne kadar doğrudur o da muamma:)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.