Şimdi Ara

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.398
Cevap
320
Favori
540.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

https://puretronwater.com/urun/c-c-k-in-line-filtre-seti-kapali-kasa-cihazlar-icin//

bunu alacağım ancak 2 adet gac var normalde gac ve cto olarak farklı olması gerekmiyor muydu fotoğraftan baktığım üzere ilk sediment filtre 2. ve 3. filtre gac filtre

• kenken123 K kullanıcısına yanıt

Genelde Gac ve CTO seklinde olur ideali budur ama orada Gac Gac seklinde yapılmıs cok fark eder mi? Belki eder belki etmez yani sebekedeki klor miktarına göre degisir ama bence ideali CTO GAC PPS seklindedir.. GAC GAC arka arkaya kullanılmaz pek.. ben size mutlaka CCK alın demedim zaten bana göre NSF'li NSF'siz f***tek cöp filtreler dısında, esli hsc swun mwun hepsi yaklasık aynı kalitede seyler.. zaten hicbirinin de dogru düzgün NSF'i zaten yok.. Aynı satıcıyı tercih edecekseniz cto pps gac seklinde swun chyan set alın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Kasım 2024; 15:28:14 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

bildiğiniz başka güvenli alışveriş yapabileceğim siteler varsa onlara da bakabilirim.

Eğer membranı mutlaka filmtec istiyorsak sadece 3 satıcı biliyorum biri bu, diğeri royal green, öbürü de ethic mi ne.. Membran filmtec olacaksa bu satıcıdan baska bir satıcı tavsiye etmem en hesaplı bu veriyor.. belki spring satıcısı da olabilir o da orjinal satıyor gibi görünüyor fakat filmtec almayacaksak o zaman satıcının da cok önemi kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Kasım 2024; 17:50:20 >
  • Bu arıtma işinde çok hile var. He...b..rda ve t.r.ndy.l n1111 gibi sitelerde nsf sertifikalı diye birçok sahte ürün satılıyor. Birkaçını şikayet ettim h..p..da mağazayı sildi ama hangi biriyle uğraşalım. Hala lg membran satan var. Ben 2019 da lg nin membran üretimini bıraktığını biliyorum tekrar mı başladı. Buradan ucuz kaliteli filtre satan varsa bizde destekleyelim. İlla nsf olmaz tamam ama kaliteli TSE ye uygun olsun bari
  • zekiz Z kullanıcısına yanıt

Birileri LG diye cok arıtma cihazı kaktırmıs millete ki, yıllardır LG'nin ekmegini yemeye devam ediyorlar.. Orada LG firması pesine düsüp bir sey demiyorsa yapacak bir sey yok.. Millette LG, marka, NSF, belge takıntısı oldukca daha cok cöp mal itelerler.. Belge konusunda USA filtreler dısında hemen hicbirinin belgesi falan sağlam degil cünkü üretici amerikan degilse zaten almaya ugrasmıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Kasım 2024; 20:47:58 >
  • Mekkanik kullanıcısına yanıt

merhaba

sıralamada 2551 modelini membran sonrası takınız.TEE dirseği 2551 girişine takıop çıkışından pentekic101l ye veriniz.

fiyat olarak ederi yazılmış,ama kalite olarak,KALİTELİ diyebileceğim bir set değil.

• cihazım suyu kestiğimde yada su kesildiğinde pompa anında dururdu ama artık şimdi 20 sn filan sürüyor durması acaba alçak basınç sivicimi bozulmaya başlamış olabilir?

• Merhaba aura cebilon silver kasa için uygun fiyatlı 5-6 veya 7li filtre seti alacağım. 1. Sorum 6 ve 7. filtre (ph düzenleme ve mineral eklemesi yaptığı iddia ediliyor) gerçekten işe yarıyor mu yoksa tamamen göz boyama mı? 2. Sorum tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı ama kaliteli filtre seti var mı? (Mükemmel kalite beklentim yok amacım tamamen f/p en uygun diyata alabileceğim maksimum kalite)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-8 k bandında , müşteri hizmetleri güzel , kapalı ve pompalı , filtrelerini kendim değiştirmek istersem kaliteli yurtdışı firmaları ile değiştirebileceğim bir marka tavsiyesi arıyorum. Şu anda dikkatimi spring water çekti. depolu ve sıfır atık olarak iki modeli var. tavsiyelerinizi bekliyorum

• Arkadaşlar kaliteli 5li filtre seti ariyorum kapali kasa için fiyat performans varmi önerisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crashserkan kullanıcısına yanıt
    merhaba

https://puretronwater.com/urun/c-c-k-in-line-filtre-seti-kapali-kasa-cihazlar-icin/

https://puretronwater.com/urun/filmtec-75-gpd-ters-ozmoz-membran/

membranı filmtec marka olarak ilettim ama vontron markada var 400 tl fiyatı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• T.Kensei kullanıcısına yanıt
    https://puretronwater.com/urun/kendi-su-aritma-cihazini-kendin-tasarla/

burdan dilediğini performansda cihaz oluşturabilirsiniz,foruma özel %10 indirim kuponu uygulaması var havale eft alımlarında %15 oluyor

• Arkadaşlar bu membranlar kullanılmadan ''raf ömrü süresi'' ne kadar?

Var mı öyle bir olay?

• bu uv filtrenin olayı nedir ? olsa ne olur olmasa ne olur ? neleri temizler neleri temizlemez ?

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Son filtre olarak mikroorganizmalara UV ısık verip hücresel yapılarını bozuyor yani virus ve bakterileri etkisiz duruma getirmek icin kullanılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Kasım 2024; 7:43:37 >
  • xerxer X kullanıcısına yanıt
    kuru kompozit geliyor artık membranlar raf ömrü yok sayılır

• ctnuyr kullanıcısına yanıt

Eskiden nasıldı sistem peki Hocam?

• 
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.