Şimdi Ara

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.731
Cevap
330
Favori
560.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam lg zaten yok replica membran şu anda.filmtec 5-6 yıl olduysa değişseniz iyi olur sadece tds değerine bakmadan.
    uygun fiyatlı ılarak yine vontron terxih edebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HITM@N kullanıcısına yanıt
    burda 500 luk vontronu çaliştiracak birde pompa eklemeniz lazım.

• ctnuyr kullanıcısına yanıt
    yuksek kapasite icin daha yuksek basinc mi gerekiyor?

eklemedigimiz durumda akis cok mu yavas olacaktir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

üretim beklediğiniz seviyede olmaz hocam.yüksek gpd membranlar yüksek basınçta performans verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctnuyr -- 30 Ocak 2025; 18:0:23 >

yeni nesiller yeni çıkmaya başladı tank yok direk yüksek gpd membran ve pompa var.

ama çok deneysel piyasa için, filtrelerde genel olarak tuzlu.

geleneksel olanları direk akışlı kullanamazsınız oldukça yavaş akar.

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre TavsiyeleriPhilips Water Solutionsyoutube
    Every drop of water is freshly filtered! - Tankless design - 2.1L/min fast water flow - 5-stage filtration combined into 2 filters - 800GPD RO membrane can remove fine particles and dissolved impurities down to 0.0001μm -Filtration performance: The RO system effectively removes up to: 99.999% bacteria 99.99% viruses 99.9% pesticides 99% lead and antibiotics #tasty #health #clean #water For more information, please visit: https://www.philips.com/water
    https://www.youtube.com/watch?v=2Hx4o8ApTOY

bunun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Ocak 2025; 18:36:50 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    sistem olarak aslında aynı ama direk akıl sağlıyorlar ve filtreleri standart filtre değil.cihaz fiyatı kadar filtre değişiminde ücret çıkıyor :)ve cihaz kaldığı sürece başka servis filtre alternatifi bulunmuyor şu anda

• kendorf kullanıcısına yanıt
    omnipure markaları değiştirmeniz iyi olur.

• Arkadaşlar herkese selamlar garip bir sorunumuz var pompasız 8 aşamalı su arıtma sistemi kullanıyoruz geçen gün 2-3 kere suyumuz kesildi geri geldi ve ondan sonra su arıtma sistemimizde çeşmeyi açınca havalı şekilde püskürterek su gelmeye başladı yaklaşık 1 litre su aldıktan sonra gelen su miktarı iyice azalıyor ve bir yerden sonra tamamen kesiliyor. Ben de tankı sökerek bir petrol istasyonunda hava bastım tankın içi full doluymuş havaya fışkırdı hatta. Eve getirip taktım düzelir gibi oldu ama bugün yine tekrar aynı. Bu sorun neden olur ve nasıl çözebiliriz acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    merhaba
    tankı içinde su yokken 7-8 psi arasına getirin.
    daha sonra sediment filtreyi ve imkan dahilindeyse ilk 3 filtreyi değişin.
    su kesilip geri gelmesinde tortu çok fazla geliyor ve filtreli tıkıyor.

Teşekkür ederim galiba öyle oldu tankta su var ama çeşmeye başta geliyor sonradan havalı gelip kesiliyor sanırım filtreleri değiştirmek zorunda kalacağız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba elimde ihlas uniqe dijital versiyonlu arıtma cihazı var bunun ilk 3 ön filtresi standart değil diğer filtreleri normal. İlk 3 filtreyi dönüşüm yapıp normal filtre takılacak hale getirebilir miyim? Ne gibi yol izlemeliyim. Hangi malzemeler gerekli?

• Ice_Sh@dow kullanıcısına yanıt
    evet getirebilirsiniz hocam,ama ekran faal olmaz bundan sonra

Ekran sorun değil nasıl yapıcam hangi malzemeler gerekli bilginiz var ise kısaca anlatır mısınız?

Cihazı detaylı incelemeden, buradan tam olarak ne yapacağınızı söylemek mümkün değil ama yapacağınız şey genel olarak şöyle, yani cihaza kabaca internetten baktım o ön tarafta ekranın hemen alt kısmında, çevir tak filtrelerin vidalandığı bir yapı var o yapı cihaz su girişini alıyordur ve filtreleri dolaştırıp diğer tarafından membrana çıkış gönderiyordur öncelikle o yapıyı cihazdan uzaklaştırmanız gerekir. O kısım yukardaki ekran ile bütünleşikse hem ekranı hem onu değilse sadece o kısmı cihazdan söküp hortumlarını cıkartıp gerekiyorsa hortumlarını kesip yeni filtrelere yer ayırın.

Onu cihazdan sökünce size iki tane hortum vermesi gerekir. Biri cihaz arıtılmamış su giriş öbürü de karbondan çıkış ve membrana gidiş şeklinde 2 hortum elde edersiniz. Sonra 1 - 2 metre arıtma hortumu, 6 tane dirsek hortumları uzatmak gerekirse diye birkaç fazladan dirsek ve 3 tane düz filtre alıp, o yapıyı cihazdan söküp, filtreleri birbirine sabitlemek icin o beyaz klipsli şeylerden de iki adet alın sonra 3 adet normal ön filtreyi dirseklerle ve hortumu küçük küçük keserek flow yönlerine göre birbirine bağlamak gerekir. üçlü filtre vidalanan o kısmı söktükten sonra normal filtrelerin sediment girişine cihaz su girişini, cto çıkışına da membran girişini takmak gerekir.

Bu giriş hortumlarını sizin tespit etmeniz gerekiyor ya da detaylı resimler gönderirsiniz burada tespit ederiz bunlar hangi hortumlar cihazın içini detaylı görmeden bilemeyiz hangi hortum membran giriş hangi hortum cihaz su giriş anlamak lazım

Sonra normal filtreleri cihaz kasa içine bir şekilde sabitleyeceksiniz önce üçlü yapıyı söküp cihazdan uzaklaştırın normal filtreleri birbirlerine flow yönüne dikkat ederek önce sediment sonra gac sonra cto gibi bağlayın sonra da sediment girişe cihaz su giriş hortumu yani kasa içindeki giriş hortumu çıkışa da membran girişini bağlayıp filtreleri kasa içine sabitleyeceksiniz böylelikle normal ve ekransız bir arıtma cihazına dönüşecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Şubat 2025; 8:35:20 >

Şöyle bir fikir de verebilirim eğer bunu yapamayacağınızı düşünüyorsanız, hangi şehirde yaşıyorsanız bir su arıtmacısından servis alın, ön filtreleri bu şekilde standart filtrelerle değiştirsin, bir defalığına bunu yapınca sonrasında siz istediğiniz şekil inline filtreleri kendiniz kolayca takabilir hale gelirsiniz zaten. Uzun vadede yine karlı olur..

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Hocam müsait bir günümde bakacağım sizin verdiğiniz bilgiler dahilinde deneyeceğim eğer yapamazsam su arıtmacıdan destek alırım . Vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.

• Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri
    Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri

Merhabalar, Sistemi böyle olan arıtma cihazım var. Kendim değiştirmeye kalktığımda zorlanır mıyım? Neler lazım olur? Tavsiyeleriniz nelerdir? Hangi setleri alman gerekir? Bilgisi olan bir arkadaşımız bilgi verirse çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karapicov kullanıcısına yanıt
    toplam 5 filtreniz var.in line veya kapalı kasa 5 li filtre almaniz lazım
    sediment inline
    gac inlime
    block/cto inlime
    post/tatlandırıcı inline
    membran

Hocam teşekkür ederim. Değişimi zorlayıcı olur mu sizce daha önce hiç yapmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karapicov kullanıcısına yanıt
    gayet basittir hocam,youtube da bir çok firmanın filtre değişim içerikleri var kolay şekilde yaparsınız.sadece sıralama yön ve yıkama işlemi var onlarda zaten anlatılır vşdeoda onlara dikkat edin

• 
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.