Sağ olun hocam tavsiye ettiğiniz bir marka model var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (436. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bütçe 1800 civarında olursa
cck marka 4 filtre ve vontron membram tavsiye ederim.
ama yerli ve çin menşeili ürünlerde 600-700 tl ye kadar bulabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
çok daha kalitelileri var, aynı markayı alman şart değil cck, swuncyan filtek den daha iyi.
o membran açılabilir housingmi yoksa kapalı fabrikasyonmu?
-
kapali fabrikasyon. aslinda benim aklimi karistiran su akis hızı. 1/4 gpm ise 2 tane pompasiz membran ile dusuk basincta direk akis yakalanabilir.
Bu kadar filtre üretip, filtre ile ilgili bir doküman hazirlamamalari beni cok şaşırtıyor. filtrenin dokümanlarını, online olarak satin alinabilecek mağazaları sitene koy. cok zor seyler degil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o zaman housing kapta alman şart olucak.
membranın yanına burdaki önerilen sitelere bakarsın p.w e.w r.g gibi.
-
Bu firmanın etiketlerine güvenmeyin. Dakikada 1 GPM yani 4 litreye yakın atık su atıyorsa onun yaklaşık yarısı kadar ya da haydi diyelim çeyreği kadar falan üretmesi gerekir dakikada 1 litre ya da 1,5 - 2 litre su üreten bir membranın evsel membran olması mümkün değildir. Evsel bir membran yani 75 - 100 gpd pompalıysa 45 dakikada 5 litre ancak üretir. Yani o deli bir rakam.. Bu adamlar ürünlerinde gramere uygun ingilizce bile kullanmıyorlar kağıtlarda ne yazdığını fazla önemseyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Şubat 2025; 21:53:41 > -
ethicten ahmet bey vardı buralarda konuyu takip ediyormu acaba
-
Merhabalar,
5 sene önce, önceki evimizde Hyundai marka su arıtma cihazı kullanıyorduk. Aynısını kullanmamı tavsiye eder misiniz? Yoksa çok daha güncel ve kaliteli modeller çıktı ve onları mı tavsiye edersiniz?
Teşekkürler,
-
Su arıtma cihazi hem sağlığınıza hem cebinize zarardir
Kullanma o zaman
-
Arkadaşlar, su arıtma cihazı böbrekde taş yapıyor mu ? 4 senedir kullanıyorum ve böbrek ilk defa taş yaptı geçen gün, çok zor zamanlar geçirdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi kötü minarelin hepsini aritir suyun vücuduna bı faydası olmaz
Kullanmıyorum zaten
insanlari doğru bilgilendirelim . Zararlı ve israf olduğunu herkes bilmeli
Kullanma hocam zaten dokunur ellah korusun mineralsiz kalırsın kemiklerin dağılır bir de neydi? Israf var dinimizde de haram atık atıyor, doğaya zarar veriyor ve cebe zararlı evet..
-
Dostum yalan yanlış bilgilerine insanları zehirleme
Doğru bilgilendiriyorum dostum kullanmayın mineralsiz kalırsınız, arıtmada mineral yok. Mineral çok önemli. Return of the living dead filminde, beyin yiyen zombilere beyin lazım bize de mineral lazım. Mineral olmazsa kemiklerimiz dağılır, yemek yerken bir ekmeği gevelerken, çıt diye çene kemiğimiz kırılır çenemizi elimize alıp doktor iste çenem deriz hem de zehirliyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Şubat 2025; 11:8:28 > -
Böbrek taşı fazla kalsiyumdan olur. Mineral filtrelerle birlikte fazla miktarda kalsiyum vücuda girerse neden olmasın? Ayrıca mineral filtre denen şeylerde mineraller eser miktarda var ancak PH yükseltsin diye Kalsiyum Karbonat bir sürü var, eğer içinde çok fazla Kalsiyum Karbonat bulunan bir filtre kullanıldıysa belki böbrek taşı gelişimine katkıda bulunmuş olabilir. Böbrek taşının yanı sıra uzun vadede, damarlarda kalsiyum birikimine bağlı ateroskleroz bile gelişebilir
O yüzden arıtılmış suya bir şeyler ekleyen, ne idüğü belirsiz filtreler kullanmayın tavsiyesi veriyorum hep arıtma cihazında 5 filtre yeter de artar bile ek filtreleri satanlar bunları size satmak ve para kazanmak için bunları överler gerekli gösterirler ve hatta böyle filtreleri mutlaka kullanmak gerektiği inanışını genel kabul olarak yayabilirler ama gerçekte bu filtreler gereksiz hatta zararlı bile olabilir mineralleri daha kaliteli bir şekilde vücuda dahil etmek mümkün çünkü. Hem zengin mineral içeğine sahip maden suları hem de centrum advance gibi iyi bir vitamin mineral profiline sahip takviyeler kullanmanın bunun daha iyi bir yolu olduğuna inanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Şubat 2025; 12:1:36 >
-
günlük mineralini karşılaman için su yanından ile geçmiyor tonlara içmen lazım, 8-9 senedir kullanıyorum bir mineralim eksik değil her sene kan testi yaptırırım.
minerlalleri çok çok yüksek oranda insanlar yiyeceklerden alıyor sudan değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X