Arkadaşlar ben makro olarak yağ alımını iyi ayarlayamiyorum.gunde en az 80 gram yağ almam gerekiyor ama binturlu çıkamıyorum işin icinden. Şimdi elde zeytinyağ,fındık,fıstık,badem,ceviz,kabak çekirdeği var. Zeytinyağı tadı okadar iğrenç geliyor ki kusasim geliyor resmen.pilav tavuğun üstüne döküyorum iğrenç oluyor salatalığın üstüne döküyorum iğrenç oluyor pilavı zeytinyağıyla yapmaya çalışıyorum yine iğrenç.abi burda tadının kötü olmasından ziyade direk kusmami getiriyor. Kuruyemiş desen en ucuzu fıstık kabak bile daha pahalı fıstıkta o bile pahalı geliyor.100 gramda 50 Gr yağ var.100 gramın maliyeti 3.5 TL yapıyor.tavuk pirinç felan derken bunuda ekleyince bütçe belimi kırıyor. Aklıma gelen bir diğer alternatif yumurta sarisindaki yağ.1 yumurtada 5 gram yağ var 10 tane sarisiyla yesem 50 gram yağ gelir.o kadar sariyada zararli diyorlar. Çıkamadım işin içinden yol gösterin? @Automatic Gun Fire @Kara Komite @MrCaner @classlord @ClassımDeğilsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaliteli yağ tavsiyesi? Body
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar aklıma bir fikir daha geldi zeytin konusunda ne düşünüyorsunuz zeytinyağı zeytinden elde ediliyor zaten içindeki yağda sağlıklı
Günlük yağ ihtiyacımı zeytin+yumurta sarisindan karşılaşan olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şekersiz Yer fistigi ezmesi
Ceviz,Fistik,Badem
Normal etlerdeki yağlar olabilir
Ben de fitness yapiyorum ben boyle aliyorum saglikli yaglari
Konuyu okumadın heralde zaten yazdım onları ama fiyat fazla diyom
quote:
Orijinalden alıntı: kozmozun delisiKonuyu okumadın heralde zaten yazdım onları ama fiyat fazla diyom
Bu spor zaten parasi olmayan adamin neyine ? Sen baştan kaybediyorsun
Daha yeni 400tl ye protein tozu aldim
Kreatin + bcaa da var bunlarla birlikte 1000tl ye yakin zaten supplementlere para harcamişim baksana.Daha kirmizi etten bahsetmiyorum bile
Orta karar beslen. Makro vs sayma. Yalan onlar. Endustri uydurmasi. Steroid kullammiyorsan genetik limitlerin zaten kendi beslenmenden cok etkilenmez.
Karb, protein ye iste ne bulursan. Gramina takilma. Bosuna moral bozarsin
Yapicam ulan yildiramazsin beni
Hocam tamamda günde 10 gram felan yağ almakta sıkıntı degilmi
makro ile boşuna kafayı yemene gerek yok
fazla kasma hocam
Yahu yediğin her şeyde yağ var zaten. Ne 10 gramından bahsediyorsun?
Hocam yok diyetteyim tavuk pilav uzun süredir bunlarla besleniyom tavuk göğsünde yağ yok zaten pilavida yağsız yapıyorum
İşte diyorum ya o yüzden menüyü celislendirmek istiyorum ama bunu olabildiğince en fakir yöntemlerle yaparak
Mesela sabahları zeytin yemek mantıklı olur mu diye soruyorum
Şimdi aklıma geldi yazdım ya zeytinyağı midemi bulandiriyo onun yerine mesela pilava ayçiçek yağı katsam onunda çoğunluğu doymamış yağ zeytinyağıyla bir farkı olur mu
Bu arkadaşı şimdilik dinle lakin eline para geçince dinlemeyi bırak. Daha önce de söyledim bu iş için para gerekli. Şimdilik hedefin hızlıca kilo alabilmek ve vücudunu şekle sokabilmek olmalı, bunun için de oturup tek tek kalori ve makro hesaplaman gerekmiyor. Aşağı yukarı ne yediğinden haberin olsun bu yeterlidir.
Paran yoksa önüne ne konursa yersin böyle şeyleri düşünmezsin, zaten parasız sağlam bir vücut da yapamazsın şimdilik hedefin kötü bir şey olmamak olsun bu yeterli. İleride maaşını eline alırsan istediğin vücut için daha sağlam adımlar atabilirsin.
Zeytin tabiki yiyebilirsin daima önerilir zayıflayana da önerilir kilo almak isteyene de önerilir, yumurta mutlaka yemelisin lakin 10 tane yeme o kadarı artık zararlı boyuta ulaşıyor. Hardgainerlar bile 7-8 tane yiyor zaten.
Zeytinyağı sevmiyorsan tereyağı kullan ama market ürünü olmasın, el yapımı doğal bir tereyağı olması gerek (birçok sporcu kullanıyor bu şekilde)
Paran olması gerek ki çerez alabilesin bu şart yani çerezsiz olmaz. 1 avuç fıstıkta 500 kadar kalori var ~300'ü yağdan geliyor.
Ben yağlarımı sabah alırım tereyağında 4-5 yumurta yerim yanına yağlı bir peynir ve zeytin ile. Ara öğün de çerezimi yerim sadece sabahtan 100g~yağ almış oluyorum. Geri kalan öğünlerimde yağ kullanmıyorum sadece tavaya yapışmasın diye 5gram tereyağı sürerim tavaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 15 Eylül 2020; 0:41:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X