Şimdi Ara

Evde Body'e başlayan yağlı bir vücut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konuyu açma sebebim; kendi irademi kuvvetlendirmek ve seneler sonra paylaştığım fotoğraflardan insanların ilham alıp çalışmalarını sağlamak. Her ay bir fotoğraf yükleyip vücudumdaki gelişimleri sizlerle paylaşacağım.
    Gerek pozitif gerek negatif yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Evde yapılmış basit bir sporla gelişecek vücut fotoğraflandırılmıştır.

Boy:1.82

İlk gün
    Kilo:85

Evde Body'e başlayan yağlı bir vücut

• Diyet , kardiyo , ağırlık..
  • Beslenme ve egzersiz programını da paylaşırsan çok daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

Diyet , kardiyo , ağırlık..

aynen cardiyo ve diyetle fazla kilodan kolayca kurtulursun.sorna hafif çalışıp lekillenirsin.sadece mekik yapma.deadlift ve squat gibi hareketleirde yap.
  • Interval cardio ve diyetle olur bu iş... P90x programını da uygulayabilirsin.
  • yapman gereken cok basit kalori acıgı vermek
    tabii bu acıgı yedigimden kısarrım mantıgındaysan simdiden lahmacun yiyebilirsin.

2 ay kadar karbonhidratı unut
    evde en güzel ip atayarak kalori acıgına ulaşabilirsin.

yumurta tavuk haşlama salata 2 aylık yemek listenin demirbaşları

simdiden kolay gelsin
  • insanity programını yap diyetinede uy rahat kilo verirsin

evde yapılan basit sporla falan olmaz bunlar düzgün bi program lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle, eğer evinizde bir spor salonu kuracak paraya sahip değilseniz belirtmem gerek, BU SPOR EVDE YAPILMAZ. Sağlam bir spor salonuna git. Hocan yağ oranını ölçsün, vücut dayanıklılığına baksın. Uzaktan vücuda bakıp ne yapacağını söyleyemeyiz, bu doğru olmaz. hocan sonuçlara göre sana bir program ayarlar. Bu işe para ayırmak istemiyorum diyorsan maalesef dostum. Bu spor ciddi şekilde maddiyata dayanıyor. Vücut geliştirme yerine daha farklı sporlara yönelebilirsin, koşu yapmanı tavsiye ederim. Ardından dayanıklılık üzerine, kendi ağırlığın ile antrenmanlar yapabilirsin. Esneme hareketleri yapabilirsin. Body building, ev için uygun değil. PM atarsan daha ayrıntılı bilgi veririm dostum.

P90x, insanity gibi programları kafanıza göre uygulamayın. Ardından yaşanacak problemler başınızı ağrıtır.
  • Sıfır kardiyo,sıfır diyet ve vucüt ağırlığı ile evde zayıflamaya çalışıcam, bu 1 ay deneme sürümü olsun. Gözle görülen sonuçlar elde edemezsem.kardiyonun dibine vurucam, kullandığım ağırlıkları arttırıp, diyet uygulayacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jarquin

Sıfır kardiyo,sıfır diyet ve vucüt ağırlığı ile evde zayıflamaya çalışıcam, bu 1 ay deneme sürümü olsun. Gözle görülen sonuçlar elde edemezsem.kardiyonun dibine vurucam, kullandığım ağırlıkları arttırıp, diyet uygulayacam.

Yerinde sayarsın boşuna 1 ay kaybetme.
  • quote:

Sıfır kardiyo,sıfır diyet ve vucüt ağırlığı ile evde zayıflamaya çalışıcam, bu 1 ay deneme sürümü olsun. Gözle görülen sonuçlar elde edemezsem.kardiyonun dibine vurucam, kullandığım ağırlıkları arttırıp, diyet uygulayacam.

o nabız 130-140 atmadan 0 yağ yakarsın kardeşim :)
  • Herneyse 2. gün antremanlara kardiyoyuda katıyorum. Normal tempoda 400m. koş, 200 m. yürü şeklinde bugün başladım. Yalnız diyet yapma şansım yok. Proteinim yeterli diye düşünüyorum. Günde 5 bardak ort. 1-1.5 litre süt 3 rafadan yumurta yarım kg yogurt bal ceviz fındık badem antep fıstıgı felan yiyorum. 2-3 günde bir tavuk,balık,pilav yiyorum. Tabi patates kızartması ve patatesli yemekleride bırakmamı söylemeyin geçiktirse bile bırakamam hastalık.

@car_26@DaYWaLkeR@Grimmjow Jaggerjack@HarryBlade
  • quote:

Herneyse 2. gün antremanlara kardiyoyuda katıyorum. Normal tempoda 400m. koş, 200 m. yürü şeklinde bugün başladım. Yalnız diyet yapma şansım yok. Proteinim yeterli diye düşünüyorum. Günde 5 bardak ort. 1-1.5 litre süt 3 rafadan yumurta yarım kg yogurt bal ceviz fındık badem antep fıstıgı felan yiyorum. 2-3 günde bir tavuk,balık,pilav yiyorum. Tabi patates kızartması ve patatesli yemekleride bırakmamı söylemeyin geçiktirse bile bırakamam hastalık.

hocam verdiğim örneği maruz gör, "rüzgara karşı işemek" derler ya seninki o hesap olmuş :) 5 bardak süt falan ve kızartma bunlar yağ yakımını anında durduran şeyler :)
  • Kalori açığı vermezsen zayıflayamazsın bu kadar basit. O yediğin şeylerle asla veremezsin. Patates kızartması kadar zararlı birşey yok hem bol yağ içeriyor hemde patates başlı başına nişasta. Ayrıca bal ve kuruyemişi de kaldır, yersin ama 1 tatlı kaşığı bal alır 5-10 tanede kuruyemiş yersin anca.
  • quote:

Herneyse 2. gün antremanlara kardiyoyuda katıyorum. Normal tempoda 400m. koş, 200 m. yürü şeklinde bugün başladım. Yalnız diyet yapma şansım yok. Proteinim yeterli diye düşünüyorum. Günde 5 bardak ort. 1-1.5 litre süt 3 rafadan yumurta yarım kg yogurt bal ceviz fındık badem antep fıstıgı felan yiyorum. 2-3 günde bir tavuk,balık,pilav yiyorum. Tabi patates kızartması ve patatesli yemekleride bırakmamı söylemeyin geçiktirse bile bırakamam hastalık.

@car_26@DaYWaLkeR@Grimmjow Jaggerjack@HarryBlade

Patates kizartmasini bende cok seviyorum. Ben patatesleri 1 corba kasigi yag ve kekikle harmanlayip firin kagitina koyup firinda kizartiyorum emin ol tadi cok daha guzel oluyo hemde digerine gore cok daha saglikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam yesem bi dert yemesem bi dert. Kas yapmak için protein lazım diyorlar. Tamam süte abanıyoz süt yağ yakımını engelliyormuş. Ben nasıl beslenicem car_26 hocam bana tabiri caizse rüzgarda işemeyi öğretin.

@DaYWaLkeR@car_26
  • quote:

Hocam yesem bi dert yemesem bi dert. Kas yapmak için protein lazım diyorlar. Tamam süte abanıyoz süt yağ yakımını engelliyormuş. Ben nasıl beslenicem car_26 hocam bana tabiri caizse rüzgarda işemeyi öğretin.

@DaYWaLkeR@car_26

Bunu kimden duydun ?

• quote:

quote:

Hocam yesem bi dert yemesem bi dert. Kas yapmak için protein lazım diyorlar. Tamam süte abanıyoz süt yağ yakımını engelliyormuş. Ben nasıl beslenicem car_26 hocam bana tabiri caizse rüzgarda işemeyi öğretin.

@DaYWaLkeR@car_26

Bunu kimden duydun ?

5 bardak süt falan ve kızartma bunlar yağ yakımını anında durduran şeyler :)

yukarıdaki arkadaş bahsetmiş.
    @car_26

• Kizartma tamamda. Sut ? . 5 bardakta icilmez.

• quote:

quote:

quote:

@DaYWaLkeR@car_26

Bunu kimden duydun ?

5 bardak süt falan ve kızartma bunlar yağ yakımını anında durduran şeyler :)

yukarıdaki arkadaş bahsetmiş.
    @car_26

Keske sebebini de yazsaydi patates yagliysa haliyle vucudunda yaglanacaktir ama sut ? Yag yakimini durdurmasina ihtimal bile vermiyorum kim dediyse iyi sacmalamis.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.