Şimdi Ara

kalkabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corumlugenc19 -- 19 Ağustos 2014; 18:19:02 >

• takipte kalalim.mondeo benimde listemde.fikir sahibi oluruz en azindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraninhizlisi06

Butce ne kadar kriterler neler ?

25-30 bin arasinda olabilir arac.kriter olarak simdi kullandigim aractan performans ve donanim olarak dusuk olmasin(2.0 155 beygir),kesinlikle manuel,munkunse dusuk km li yipranmamis bir arac dusunuyorum.laguna,mazda 6,407,mondoe gibi bir kac secenek var aklimda.acelem yok o yuzden hepsini arastirip kullanicilarindan bilgi alip,ona gore karar verecegim.yoksa sanayide olsun cevremde olsun kime bu araclar nasil desem hepsini kotulemeye baslayip kafa karistiriyorlar

• bende su anda 2001 marea 2.0 var.yaklasik 5 yildir kullaniyorum.aslinda her yonden gayet memmun edici arac.sirf keyfi olacak degisim.passatin 1.8t olanlari cok iyi ama benim butceyle en dokuk olanlari aliniyor.oda benim isime gelmez,milletin hasatini cikardigi araci alip,sanayiyi yol etmek hic isime gelmez.lagunanin deger kaybetmesi cok sorun degil aslinda.alirkende uygun alacagim icin satarken deger kaybetmesini dert etmem.aldigim araca en az 4 yil biniyorum zaten.su andaki aracimda milletin arkasina bakmadan kactigi bir seri aslinda.2.0 ustasi yok,parcasi yok diye millet ocu gozuyle bakiyor munkun oldugunca bu tarz araclara bakiyorum.hem uygun fiyatli hemde daha donanimli oluyor.mondeolarda biraz benzer kadere sahip.alt serisi focuslar bile ayni modelde daha pahali fiyatlara satiliyor.alinirmi derseniz mondoe varken focusun yuzune bile donup bakmam. @angaraninhizlisi06

• Hocam 2.0 TDCI Ghia'ların hepsi mi 145 HP acaba? 130'luk da var sanırım değil mi?
    Bir de araç 6. vites 120 km/h hızda sayrederken devir saatinin kaç binde olduğuna bakabilirseniz sevinirim.
    Hayırlı olsun, çok güzel seçim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraninhizlisi06

Benim arac benzinli hocam 2.0 benzinliler 145 hp 2.0 dizeller 130 hp benzinliler duratec motorlu dizeller duratorq motorlu benzinlinin duzu 5 ileri dizelin duzu 6 ileri benzinlinin otomatigi ile dizelin otomatigi ayni degil dizelinki bi gomlek ustun

Ha tamam ben dizel sanmıştım hocam, karışmış kusura bakmayın.
    Hayırlı olsun tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Hocam 2.0 TDCI Ghia'ların hepsi mi 145 HP acaba? 130'luk da var sanırım değil mi?
    Bir de araç 6. vites 120 km/h hızda sayrederken devir saatinin kaç binde olduğuna bakabilirseniz sevinirim.
    Hayırlı olsun, çok güzel seçim.

Manuel vites Mondeo 2.0TDCI'de 6. viteste 120km/h ile giderken motorun devri 2000 oluyor.

Motor 130hp, tork 330Nm. Yalnız 130hp'ye aldanmamak lazım, yüksek torkun da etkisiyle müthiş bir performans var. Overboost da var, ani hızlanmalarda overboost ile tork bir kaç saniyeliğine 350Nm'ye çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 19 Ağustos 2014; 15:52:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeniden Kapanma Gelir mi?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 1.5 sene kullandıktan sonra sattım manuel dizel 6 ileriyi
    performans olarak yol tutuşu olarak bu fiyata mazda 6 laguna avensis accord ayağına çıkamaz bu arabanın
    üstüne 180 km hızda devir saati 3000 okursunuz az yakar bir arabadır hacmine göre
    birde donanımı var ghia far park yağmur sensörleri direksiyondan kumandalı 6 lı changer
    elektrikli sürücü koltuğu 8 yastık far yıkama vs
    şiddetle tavsiye edeceğim bir araçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakinharman

ben 1.5 sene kullandıktan sonra sattım manuel dizel 6 ileriyi
    performans olarak yol tutuşu olarak bu fiyata mazda 6 laguna avensis accord ayağına çıkamaz bu arabanın
    üstüne 180 km hızda devir saati 3000 okursunuz az yakar bir arabadır hacmine göre
    birde donanımı var ghia far park yağmur sensörleri direksiyondan kumandalı 6 lı changer
    elektrikli sürücü koltuğu 8 yastık far yıkama vs
    şiddetle tavsiye edeceğim bir araçtır.

Üstat Ghia'lar mp3 çalabiliyo mu acaba?
  • bendeki calmiyordu ancak çalanlar da vardı sanırım bendeki 2006 idi sonraki modellere koydular sanırım 2008 ve sonrası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.