eskiden 1 2 3 te calismazdi artik 4 te de calismiyor arabam 96 megan coupe haftasonu actim baya ugrastim ama motoru acamadim cok ters yerde onpaneli ful sokcektim ama direksiyonu sokecek anahtar bulamadim dandik fransiz anahtarlari satilmiyor heryerde birazda tirstim airback patlar diye neyse resimleri koyuyorum anlayanlardan yardim bekliyorum ilk resimler teybin altindan son resim : 1234 anahtarindan cikan kablolar arabanin onkismina geciyor, sileceklerin motorunun altindan kolorifer motoruna giriyor (kare seklindeki soket) ustunde ki diger sokette sigortaya gidiyor galiba tam goremedim ama ole galiba diger forumlarda reosta biseler yazmislar ama bise bulamadim ben daha dogrusu motorun yeri kotu acamadim
icten resimler yanda gorunen 2 boru geciyor icine sicak su galiba aca bilsem su kutuyu sanki ortadan ayrilcak ama beceremedim
bizim arabanında kalaruferi yeni yapıldı. 1 2 3 de calismiyor. sadece 4 de üflüyor. ve sadece cama üflüyor. önlere falan gelmiyor. tuslari calismiyor. cözebilirseniz benim içinde yardımı olabilir belki. geçmiş olsun