Şimdi Ara

Kalorifer Tesisatı Hava Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2015 yılında evime kalorifer tesisatı çektim gerekli kişiler ile görüşülüp kazan boyutu falan vs bilgi alıp bir usta ile anlaşıp tesisatı çektirdik kazan 60.000 kalori bu kazan ile toplam ısıtma alanı ve radyatör boyu 60.000 Kcal/h 480 m2 36 mt.panel şeklindedir 3evin toplam metre kare 450 m2'dir yanikısaca kazanımız gayet yeterli hem ısıtma alanı hemde radyatör boyu olarak
    Sorunumuz:2015'den beri peteklerimizin altı soğuk üstü sıcak ve bir türlü bu peteklerden havayı alamadık kömür kullandığımız için kömür ton olarak 300 dolar ve dolar kurunu göz önünde bulundururken biraz uçuk fiyat yılda 6 ton kömür alıyorum ve ısınamıyorum bu tesisattaki havyı nasıl alırım
    porjör vanası falan demeyin denendi çözüm olmadı petekler komple sökülüp yıkandı çözüm olmadı ban açözüm önerin :)

Kalorifer Tesisatı Hava Alma

• her daireye 12 metre petek düşüyor
    20000 lik 10 metreye kadar petekleri rahat besler 12 metre petekte zorlanır birde sizde tesisat boruları 3 kata çıktığını düşün yani tesisat borularınında rahat beslenmesi lazım
    bana göre kazanınız yetersiz geliyor.
    birde resminizi yeni gördüm bana göre kazan kapasitesi yetersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat9854 -- 11 Kasım 2017; 19:32:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suat9854

her daireye 12 metre petek düşüyor
    20000 lik 10 metreye kadar petekleri rahat besler 12 metre petekte zorlanır birde sizde tesisat boruları 3 kata çıktığını düşün yani tesisat borularınında rahat beslenmesi lazım
    bana göre kazanınız yetersiz geliyor.
    birde resminizi yeni gördüm bana göre kazan kapasitesi yetersiz.

Kazan yetersiz değil çünkü kazan alınırken tesisat projesi gösterildi kazan fazladır tesisatta sorun var onu çözemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hava alma vanasız petek
    2 ay önce açıldı
    KLİMA GAZ KAÇAĞI VE TAMİRATI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.